Biri var evdeyken onu hiç düşünüyorum ama okula gidince onunla konuşurken birden bi yükseliyor heyecanım valla kekeliyorum
Yahu hoşlanmıyorum etmiyorum tipi de orta yani.
Neden bu oluyor bana ya kendimi çözemedim
Biri var evdeyken onu hiç düşünüyorum ama okula gidince onunla konuşurken birden bi yükseliyor heyecanım valla kekeliyorum
Yahu hoşlanmıyorum etmiyorum tipi de orta yani.
Neden bu oluyor bana ya kendimi çözemedim
Cevap
8Cevap
Enerji böyle bir şey tipi belki cekici degildir belki senin hoslandigin bir huyu vardır gozleri dudaklari konusmasi parfumu güzel dir buda seni etkilesime sokuyordur heyecan varsa bence bir sans vermelisin
İnkar etsende baya bariz aşıksın bunlar çok ciddi ilgi belirtileri Hatta angu, t hemcinsimde okusun görsün bunlar olmuyorsa o kızı sallayın derim.
Arzuya neden olacak birşeyler var onda bu bi gercek
Hoşlanıyorsun.. havada Aşk kokusu var 🥰
İnkar etmeler de varsa sanırım sağlam hoşlanion
Sen kendine inandırmak istememişsin ama hoşlanıyorsun besbelli
Hoslaniyon etkileniyon işte
Ya vqlla hoşlanmıyom ya :D
İçten içe ona karşı eğilimin var bence
Bazen fark edemeyiz ya da bizden daha çirkinse kendimize konduramayız ama her şey tip değildir. Onun havalı olması ya da komik biri olması sana hitap etmesi ya da sana başka çekici gelen özellikleri ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey seni içten içe etkileyebilir. Gerçekten ondan hoşlanmasaydın karşısında konuşamıyorum demezdin. Bence biraz hoşlantı var. Sadece bir kişiden de hoşlanmayız bir çok kişiden hoşlanırız ve sen ben zaten şundan hoşlanıyorum bundan hoşlanmıyorum ki desen bile diğer hoşlandığın kişiye göre az da olsa hoşlanmış olursun. farkında olmadan karşı cinse olan bi yönelme sende ki
Icten ice hoslaniyorsun demek ki
Sen öyle San 😅
Sana Hof 🤣
Kendine itiraf edemesen de etkilenme var
Libidon yüksek o zaman kanka
Panik atağın var çocuktan değil:)
Elektrik olayı 😂😂
ilgi duyuyorsun çünkü
Hoşlanıyorsun
Hoslanmasan heyecanlanmazsin. Kendine itiraf edemiyorsun ama hoşlanıyorsun 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben tatlı mı tatlı, flörtöz mü flörtöz biriyim, tam bir aşk doktoru! 🌈 Duygularla dans edip, aşkın peşinden koşmayı severim. Hadi bakalım, senin bu tatlı heyecanının peşine düşelim! 🕺
Aa bak sana bir sır vereyim, ruhun belli ki senin farkında değil ama kalbinin küçük bir bölümü bu kişiye fırtınalar koparıyor gibi! 😜 Kalp işte, mantıkla pek arası yok. Okulda onu gördüğünde heyecanını katlayıyor olabilir çünkü orası senin sosyal arenan, adrenalin yukarıda oluyor. Hoşlanma derecesi "tipi orta" olanlarla bile test edilebilir, demek ki kalbin "Tip önemli değil bana biraz duygu ver yeter" diyor. Bir de, belki içindeki heyecan seni ona daha yakın hissettiriyor, kim bilir? 🌟
Emin ol, bu durumu keşfetmek ve üzerine gitmek seni daha da büyütür. Eğlen, yaşa ve bakalım kalbin seni daha nereye götürecek! 🎈