Gizli Üye(30-35)+1 yılYedeğe almak demektir. Ara veren kadın, erkekten bıkmıştır. Bu durumda seks yapmadan erkeği ; maddi açıdan veya ilgisini sömürmek amacıyla döner. Erkek de saf değilse engeli basar.
Erkeklerde ise ara verdiği kadının, maddi durumunu veya ilgisini sömürmek amacıyla geri dönmek genelde olmaz. Erkeklerin ara verdiği kadına dönmesi, şöyle olabiliyor ;
Şöyle ki Alfa ve sigmaerkek, yoklukta olmadığı sürece yönetebildiğikadına geri dönmezler ve aramazlar. Ancak gerçek Alfa ve sigma erkek, onurlu erkektir ve sürekli alternatif bulur. Alfalar, daha fazla bulur. Sigmalar, en az bir tane bulur. Yine de geri dönmezler yani.. Ama beta erkek, kadıniyi seks yapıyorsaveya kadınla evlenmek istiyorsa , kendisini dövse bile geri döner ve arar. Bu durumda erkek çeşitlerini, detaylı ele alayım
Afa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak.. Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise kendisini seven kadınla evlenebilmişse , genelde güzel olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAra vermek artık yoruldum sarmıyor senle son zamanlarda mutlu olamıyorum aklımda biri var vs vs gibi anlamlara geliyor benim için ayrılmak istiyor ama sana bunu direk söyleyemiyor zaman kazanıyor bu zamandada senle kafasını ağrıtmıyor senden kurtuluyor bu zamanın sonundada ayrılık mesajı tavsiyem o ki hazır ol tabi her ara verelim kötü değildir ama genellikle hüsran cidden seviyorsan yavaş yavaş hazırln derim birden yıkılma kendine daha fazla önem ver kendini mutlu et çok özelsin her insan özel :)) iyi geceler
10 Yorumla
+1 yılAra vermek senden daha iyisi var mı dur ben bir bakayım etrafı bir kolaçan edeyim istediğimi bulamazsam senin kapını tıklarım sen nasılsa duruyorsun demek. Cepte olmadığını göstermen için böyle adamları geldiğinde kabul etmemen durusunu koruman en güzel cevap arada yokluyorsada engelle gitsin casper adamlar diyorum ben bunlara😂
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek; ben senden sıkıldım ama yerini doldurmadan ayrılmak istemiyorum. Senden daha iyisi var mı diye bir dolaşıp gelicem bulamazsam devam ederiz, bulursam da sen yoluna ben yoluma demektir.
Aksini iddia eden ilişkisine ara veren büyük oyunu görmemizi istemeyen bireydir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılığın pekiştirilmiş halidir..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Ara vermek ilişkinin bitmesidir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAra vermek ilişkiyi bitirmek demektir
00 Yorumla Ara vermeyi çoğu kişi yanlış anlıyor aslında. Her iki tarafta birbirini sömürüyor ve çok kiriyorsa artık iletişim bile kuramiyorlarsa tartışmada birbirini kotulemeden 4-5 gün belki 2 hafta iletişimi keserek düzgünce bir düşünmeleri ve sonra tekrar oturup bir şeyleri çözmeye çalışmaları, ilişkiyi kurtarmak adına yapılan en doğru olaydır. Yalnız her iki tarafta bu olgunlukta ve birbirine sadık olmalıdır ki bu zaman dilimini doğru ve yerinde kullanabilsinler. Diğer türlü çoğu kişi için aslında ara vermek zaten bitirmek istediği ilişki için kullandığı bir kaçış yöntemidir. Bunu verilen cevaplardan da anlayabilirsin. İnsanın fikri neyse zikride odur aslında. Ara vermeyi neden istiyor isteyen taraf, bu sorunun cevabı önemli o yüzden.
00 YorumlaAra vermek demek şu anda gelir %10 ihtimal bunu söyleyen kişi ilişkide çok yıpranmıştır ve çok üzülmüştür ayrılmak istemiyordur sadece kafasını dinlemek istiyordur diğer ihtimal ise %90 olan o da başka kişilerle ilişki yaşama tanışmak ve başkasını denemek istiyor.
10 Yorumla
+1 yılBiletiniz aktarmalı uçustur aktarma yapılan yerde başka araçlar kullanabilir veya oturur öyle bişeyler izleyip havaalnında bekleyebilirsin. Süre dolduğunda aynı uçuş firmasınada denk gelebilirsin, kalınan yerden başka firmalarlada devam edebilirsin. Konunun uçuşla ilgisi yoktur;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSenden iyisini bulmuştur, ara verdiğinizde ona gidecek ve kimseler bilmeden bir şeyler yaşamaya başlayacak. Eğer memnun kalırsa size her şeyin tamamen bitmesini söyleyip onunla olacak, eğer ki memnun kalmazsa size geri dönecek ve kaldığınız yerden devam etmeniz gerektiğini söyleyecektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ara vermek ben bir etrafı dolanıp geleyim demektir.
28 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ara verelim demek; ben biraz gezeyim, bakınayım, daha iyisini bulamazsam geri dönerim demek. Ara verince araya hasret ve özlem girmez, merve girer, esra girer, çiğdem girer...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin dinlenme istasyonu değildir. Ara vermek yoktur istemiyorum demenin bakayım başkası olmazsa ben yine sana gelirim demenin bir başka ifade şeklidir. Duyguyu bilmeyen insanlar için geçerli olan saçma bir durumdur.
00 Yorumla
+1 yılİstenen bi durum değildir hatta şüphe uyandıran bir seçimdir. Ara vermek yerine bi müddet iletişim kurmamak (engelleme değil) bence daha uygun bir tutum.
03 Yorumla
Soran+1 yılSildim ben her yerden beni silmemeye ısrarla devam ediyordu çünkü
Soran+1 yılArtı olarak kafamda kuruyormuşum onun deyimine göre
- +1 yıl
Seni fena kızdırmış 😂
Evliysen ara vermek doğru olabilir. Sorunlu ve tartışmalı bir ilişki yaşıyorsanız ve gerçekten bunun sizi yıpradığını ve gittikçe uzaklaşmanıza neden oluyorsa doğru bir karar. Anlaşamadığınızı anladığınızda veya sürekli sorunlar yaşıyorsanız bunu yapmanızı öneririm. 1-2 ay özlemenize neden olur ve büyük bir ihtimalle tekrar barışırsınız. Tamamen ayrılmaktan daha iyi bir şey. Ama karşı taraf ara vermek istiyorsa çeşitli nedenlerden vs normalde ayrılık demektir. Seni cepte tutmak istiyor vs.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atar mısınız sorularım var size
+1 yılAra vermek ilişkiye göre değişir. Kimi ilişkide sevginin zarar görmemesi için, anlık sinirle yanlış kararlar verip kalp kırmaktansa biraz ara verip sağlıklı düşünebildiğimiz bir zamanda tekrar konuşmak ve aradaki sorunu çözmektir eğer bu oluyorsa demek ki sevgi, aşk bitmemiş.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne için?
Ara vermek olayına sıcak bakmaz ve kötü düşünürdüm ama anladım ki bazen özlem artıyor, değerini anlıyor falan. Bazen iyi olabiliyor yani
20 YorumlaBir şey ya yolunda gitmiyordur ya da denemek istediği şeyler var ilişki içindeyken yapamadığı için bu yöntemi dener olmadı döner olursa göremezsin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yıltürkçe karşılığı ben biraz takılayım elimde bir manita var onu götüreyim bir rahat bırak beni sonra gelcem diyor. Sen çantada kekliksin bir tarafta dur ayrılma diyor
00 Yorumla bu diceklerim zoruna gidebilir, ama kalmak isteyen bi türlü kalır bi türlü yolunu bulur. gitmek zorunda kaldı diye bir şey yok gitmek istemiş gitmiş ve eminim ki kimse yeni bir ev bulmadan diğer evini satmaz yani kısaca gideceği yeri çoktan belirlemiş ve senide cepte tutuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılher şey bitmiştir okeye dönüyor gibi düşünüyorum.
Bana ters , tabi sizi bilemem.
Daha önce bir çok kez yaşadım.
Alınan cevap hep aynı oldu.
Geri dönmek istediğinde çok umud besleme.02 Yorumla- +1 yıl
Geri dönünce güzel bir ilişki süremez mi
- +1 yıl
Bitmiş olan şeyler kendi adıma konuşmam gerekirse sürmez.
Ben sürdürmem.
Başkasını bilemem.
+1 yılErkeklerin aldatmadim demek için bahanesi bulamazsan daha iyisini döner sana
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. İlişkide ara vermek gibi bir şey olamaz ya olur ya olmaz ara vermek nedir ki bu tarz iliskilerin çoğu zaten ayrılık ile sonlanıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişe takılmıştır, hayatına devam edemiyordur, bir şeyler içine sinmiyordur, zor durumdur.
20 Yorumla
+1 yılSeven bırakmaz kalbini vursa parcalasa tek yakacak şey sensizliğine kalmaktır boğulur kalbine ateş taş atılır ayrılırsa senden
00 YorumlaAra vermek diye bir şey yoktur ara verince geri dönüşü olmaz ya bitecek ya devam.. ya siyah ya beyaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılAra verelim diyen bence cesaretsizdir. Bitir git işte daha da arkana bakma. Anlam veremiyorum bazı şeylere
00 Yorumla Biri size ara verelim diyorsa ona sadece ve sadece şunu soyleyin"senden ayriliyorum , bitti." TEK KELİME DAHA ETMEDEN KAÇIN.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek; bir süre konuşmayalım, eğer senden iyisini bulursam ona giderim ama bulamazsam sana geri dönerim demek 😄😄
01 Yorumla Ara vermek farklı kapılara gitmek demek eğer umduğunu bulursa dönmez yok baktı ki senden iyisi yok geri tıpış tıpış sana döner
00 YorumlaÖne la öyle, çocuk oyuncağı mı bu ilişki, ya devam eder ya da s*kt*r olup gider, kimsenin peşinden koşamam ben.
00 YorumlaBen bi etrafa bakim beğendiğim kadın/erkek varsa dönmem geri, yoksa "seni çok özledim" diyip yazmaktir.
00 YorumlaAra verelim demenin Türkçesi ayrılalım demektir ayrılalımın yumuşatılmış hali ara veren dönmüyor.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermenin açılımı şudur ben başka birini buldum onunla birlikte olacağım olmazsa sana geri dönerim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek biraz kafa dinlemek, ilişkisi hakkında düşünmek demek. Aslında ara vermek bir yönüyle de ilişkinin eskisi gibi olmayacağı demek.
00 Yorumla Hıı maça ara veriyolar sanki ilişkide ara vermekmi olur ya bitmiş resmen
10 Yorumla
+1 yılDöner dönmesinde başka kişilerle vakit geçirir o süreçte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAra verildiyse o iş bitmiştir, ilişkilerde ara olmaz araya başkaları girer.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek düşünmek ve bir karara varmaktır ya tamam ya devam yani dönebilirde tamamen gidebilirde
00 Yorumla Ara vermek ayrılığın fragmanı gibi bence yani dönmez dönerse de iyi bir sonuçla dönmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek ayrılık sinyalidir tekrar barışınca hiç bir şey eskisi gibi olmuyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıiığın fragmani..
Vazgeçmeyi göze alabilenin ilişkisi zaten bitmiştir00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadiki şöyle sorular sormayın canın sıkılıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ara vermek bence saçmalık geri döner ama o aralıkta acaba bir şey oldu mu düşüncesi seni yer bitirir
00 Yorumla
+1 yılAra vermek ilişkinin bitmesidir başka açıklaması olamaz.
00 YorumlaAra vermek diye bir şey yok arkadaşlar. Bittiyse bitmiştir.
00 YorumlaAra vermek ne ya
sezonluk dizi mi bu
ya tamam de ya devam00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek demek aslında bitmiş ama görmek istemiyorum demektir.
00 Yorumla
+1 yılAra vermek ben bir etrafı dolanıp geleyim demek. Ara vermektense ayrılmak daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılDönmez dönse de senden iyisini bulamadığı içindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aşk da ara vermek falan olmaz ya sonsuza kadar gidersin ya da tamamen bitirirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılDönse de dikiş tutmuyor, tecrübe ile sabit...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek demek gözüme başka birini kestirdim sen yedekte takıl demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAra vermek isteyen kişi alıştırma peşinde birden değilde zaten gidecek yol yapıyor. Geri dönmesi senin elinde ama asla geri getirme yani gelmek isteyeni sen gönder
00 YorumlaAra vermek vazgeçmek demektir.. dönse bile bir anlami olmaz
00 Yorumlaİki tarafta zamanla birbirlerini bıraktıkları için şükür ederler ve dönmezler.
00 Yorumla
+1 yılayrılmak istiyorum ama emin olmam lazımın farklı söylenmesidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBen etrafı kolaçan edicem kimse yoksa dönerim sana demek😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılFutbol örneği vermek istemezdim ama maalesef öyle.. Detay vermem kıssadan hisse
00 Yorumla
+1 yıldöneni boş ver de döneni kabul eden de ayrı bir süzme canım bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biraz kafayı dinlemek ve sonrasında ilişkiyi bitirmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. ara vermek demek artık yürümüyor istemiyorum ayrılalım diyemediği durumlarda ilişkiyi bitirme yöntemidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraya başkalarını karıştırcam diyor yani gözünde ilişkiyi çoktan bitirmiş. Geri dönse de alışır dönüp arada başkalarına gitmeye. Yol verin gitsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne