• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ara vermek nedir, ara veren geri döner mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor

Ara veren erkek veya kadın döner mi?

Ara vermek nedir, ara veren geri döner mi?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yedeğe almak demektir. Ara veren kadın, erkekten bıkmıştır. Bu durumda seks yapmadan erkeği ; maddi açıdan veya ilgisini sömürmek amacıyla döner. Erkek de saf değilse engeli basar.

Erkeklerde ise ara verdiği kadının, maddi durumunu veya ilgisini sömürmek amacıyla geri dönmek genelde olmaz. Erkeklerin ara verdiği kadına dönmesi, şöyle olabiliyor ;

Şöyle ki Alfa ve sigmaerkek, yoklukta olmadığı sürece yönetebildiğikadına geri dönmezler ve aramazlar. Ancak gerçek Alfa ve sigma erkek, onurlu erkektir ve sürekli alternatif bulur. Alfalar, daha fazla bulur. Sigmalar, en az bir tane bulur. Yine de geri dönmezler yani.. Ama beta erkek, kadıniyi seks yapıyorsaveya kadınla evlenmek istiyorsa , kendisini dövse bile geri döner ve arar. Bu durumda erkek çeşitlerini, detaylı ele alayım

Afa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.

Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak.. Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.

Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise kendisini seven kadınla evlenebilmişse , genelde güzel olur.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• zemmheriii
    zemmheriii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Ara vermek artık yoruldum sarmıyor senle son zamanlarda mutlu olamıyorum aklımda biri var vs vs gibi anlamlara geliyor benim için ayrılmak istiyor ama sana bunu direk söyleyemiyor zaman kazanıyor bu zamandada senle kafasını ağrıtmıyor senden kurtuluyor bu zamanın sonundada ayrılık mesajı tavsiyem o ki hazır ol tabi her ara verelim kötü değildir ama genellikle hüsran cidden seviyorsan yavaş yavaş hazırln derim birden yıkılma kendine daha fazla önem ver kendini mutlu et çok özelsin her insan özel :)) iyi geceler

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermek senden daha iyisi var mı dur ben bir bakayım etrafı bir kolaçan edeyim istediğimi bulamazsam senin kapını tıklarım sen nasılsa duruyorsun demek. Cepte olmadığını göstermen için böyle adamları geldiğinde kabul etmemen durusunu koruman en güzel cevap arada yokluyorsada engelle gitsin casper adamlar diyorum ben bunlara😂

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Ara vermek; ben senden sıkıldım ama yerini doldurmadan ayrılmak istemiyorum. Senden daha iyisi var mı diye bir dolaşıp gelicem bulamazsam devam ederiz, bulursam da sen yoluna ben yoluma demektir.
    Aksini iddia eden ilişkisine ara veren büyük oyunu görmemizi istemeyen bireydir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

60

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Ayrılığın pekiştirilmiş halidir..

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Ara vermek ilişkinin bitmesidir

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Ara vermek ilişkiyi bitirmek demektir

0
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermeyi çoğu kişi yanlış anlıyor aslında. Her iki tarafta birbirini sömürüyor ve çok kiriyorsa artık iletişim bile kuramiyorlarsa tartışmada birbirini kotulemeden 4-5 gün belki 2 hafta iletişimi keserek düzgünce bir düşünmeleri ve sonra tekrar oturup bir şeyleri çözmeye çalışmaları, ilişkiyi kurtarmak adına yapılan en doğru olaydır. Yalnız her iki tarafta bu olgunlukta ve birbirine sadık olmalıdır ki bu zaman dilimini doğru ve yerinde kullanabilsinler. Diğer türlü çoğu kişi için aslında ara vermek zaten bitirmek istediği ilişki için kullandığı bir kaçış yöntemidir. Bunu verilen cevaplardan da anlayabilirsin. İnsanın fikri neyse zikride odur aslında. Ara vermeyi neden istiyor isteyen taraf, bu sorunun cevabı önemli o yüzden.

0
    0 Yorumla
  • AlperTan
    AlperTan Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 71%
    +1 yıl

Ara vermek demek şu anda gelir %10 ihtimal bunu söyleyen kişi ilişkide çok yıpranmıştır ve çok üzülmüştür ayrılmak istemiyordur sadece kafasını dinlemek istiyordur diğer ihtimal ise %90 olan o da başka kişilerle ilişki yaşama tanışmak ve başkasını denemek istiyor.

1
    0 Yorumla
  • Birdusunceseli
    Birdusunceseli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

Biletiniz aktarmalı uçustur aktarma yapılan yerde başka araçlar kullanabilir veya oturur öyle bişeyler izleyip havaalnında bekleyebilirsin. Süre dolduğunda aynı uçuş firmasınada denk gelebilirsin, kalınan yerden başka firmalarlada devam edebilirsin. Konunun uçuşla ilgisi yoktur;)

0
    0 Yorumla
  • seoyoonyul
    seoyoonyul Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Senden iyisini bulmuştur, ara verdiğinizde ona gidecek ve kimseler bilmeden bir şeyler yaşamaya başlayacak. Eğer memnun kalırsa size her şeyin tamamen bitmesini söyleyip onunla olacak, eğer ki memnun kalmazsa size geri dönecek ve kaldığınız yerden devam etmeniz gerektiğini söyleyecektir.

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Ara vermek ben bir etrafı dolanıp geleyim demektir.

2
    8 Yorumla
    • buseylee
      buseylee
      +1 yıl

Ama gelmez

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

O kadarını bilemem Buse

Yorumla
    • buseylee
      buseylee
      +1 yıl

Hep öyledir tek kalınca geri döner

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Kalabalıkken mi dönsün?

Yorumla
    • buseylee
      buseylee
      +1 yıl

Kalabalıkken aklına gelmez zaten

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Seni üzmüşler

Yorumla
    • buseylee
      buseylee
      +1 yıl

Aslında aşık olmadım hiç ama arkadaşlarımın aşk acılarını ben çekmiş kadar oldun ondan biliyorum

Yorumla
    • Saddov
      Saddov
      +1 yıl

Salla gitsin ya

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Ara verelim demek; ben biraz gezeyim, bakınayım, daha iyisini bulamazsam geri dönerim demek. Ara verince araya hasret ve özlem girmez, merve girer, esra girer, çiğdem girer...

2
    0 Yorumla
  • ayazbirkalem
    ayazbirkalem Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Kimse kimsenin dinlenme istasyonu değildir. Ara vermek yoktur istemiyorum demenin bakayım başkası olmazsa ben yine sana gelirim demenin bir başka ifade şeklidir. Duyguyu bilmeyen insanlar için geçerli olan saçma bir durumdur.

0
    0 Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

İstenen bi durum değildir hatta şüphe uyandıran bir seçimdir. Ara vermek yerine bi müddet iletişim kurmamak (engelleme değil) bence daha uygun bir tutum.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sildim ben her yerden beni silmemeye ısrarla devam ediyordu çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artı olarak kafamda kuruyormuşum onun deyimine göre

Yorumla
    • realexodya
      realexodya
      +1 yıl

Seni fena kızdırmış 😂

Yorumla
  • nakonista
    nakonista Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Evliysen ara vermek doğru olabilir. Sorunlu ve tartışmalı bir ilişki yaşıyorsanız ve gerçekten bunun sizi yıpradığını ve gittikçe uzaklaşmanıza neden oluyorsa doğru bir karar. Anlaşamadığınızı anladığınızda veya sürekli sorunlar yaşıyorsanız bunu yapmanızı öneririm. 1-2 ay özlemenize neden olur ve büyük bir ihtimalle tekrar barışırsınız. Tamamen ayrılmaktan daha iyi bir şey. Ama karşı taraf ara vermek istiyorsa çeşitli nedenlerden vs normalde ayrılık demektir. Seni cepte tutmak istiyor vs.

1
    1 Yorumla
    • Meraklıveponçik
      Meraklıveponçik
      +1 yıl

Bana mesaj atar mısınız sorularım var size

Yorumla
  • semsssssss
    semsssssss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Ara vermek ilişkiye göre değişir. Kimi ilişkide sevginin zarar görmemesi için, anlık sinirle yanlış kararlar verip kalp kırmaktansa biraz ara verip sağlıklı düşünebildiğimiz bir zamanda tekrar konuşmak ve aradaki sorunu çözmektir eğer bu oluyorsa demek ki sevgi, aşk bitmemiş.

1
    1 Yorumla
    • semsssssss
      semsssssss
      +1 yıl

Ne için?

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Ara vermek olayına sıcak bakmaz ve kötü düşünürdüm ama anladım ki bazen özlem artıyor, değerini anlıyor falan. Bazen iyi olabiliyor yani

2
    0 Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

Bir şey ya yolunda gitmiyordur ya da denemek istediği şeyler var ilişki içindeyken yapamadığı için bu yöntemi dener olmadı döner olursa göremezsin :)

0
    0 Yorumla
  • RüzgarEfeBzkurt
    RüzgarEfeBzkurt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.

türkçe karşılığı ben biraz takılayım elimde bir manita var onu götüreyim bir rahat bırak beni sonra gelcem diyor. Sen çantada kekliksin bir tarafta dur ayrılma diyor

0
    0 Yorumla
  • 100907
    100907 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

bu diceklerim zoruna gidebilir, ama kalmak isteyen bi türlü kalır bi türlü yolunu bulur. gitmek zorunda kaldı diye bir şey yok gitmek istemiş gitmiş ve eminim ki kimse yeni bir ev bulmadan diğer evini satmaz yani kısaca gideceği yeri çoktan belirlemiş ve senide cepte tutuyor

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

her şey bitmiştir okeye dönüyor gibi düşünüyorum.
    Bana ters , tabi sizi bilemem.
    Daha önce bir çok kez yaşadım.
    Alınan cevap hep aynı oldu.
    Geri dönmek istediğinde çok umud besleme.

0
    2 Yorumla
    • Meraklıveponçik
      Meraklıveponçik
      +1 yıl

Geri dönünce güzel bir ilişki süremez mi

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Bitmiş olan şeyler kendi adıma konuşmam gerekirse sürmez.
      Ben sürdürmem.
      Başkasını bilemem.

Yorumla
  • colorfulpeople
    colorfulpeople Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerin aldatmadim demek için bahanesi bulamazsan daha iyisini döner sana

3
    0 Yorumla
  • Skylineo7
    Skylineo7 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.

İlişkide ara vermek gibi bir şey olamaz ya olur ya olmaz ara vermek nedir ki bu tarz iliskilerin çoğu zaten ayrılık ile sonlanıyor

1
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Geçmişe takılmıştır, hayatına devam edemiyordur, bir şeyler içine sinmiyordur, zor durumdur.

2
    0 Yorumla
  • yumebapecigecgölaşgü
    yumebapecigecgölaşgü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Seven bırakmaz kalbini vursa parcalasa tek yakacak şey sensizliğine kalmaktır boğulur kalbine ateş taş atılır ayrılırsa senden

0
    0 Yorumla
  • Kbra10
    Kbra10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermek diye bir şey yoktur ara verince geri dönüşü olmaz ya bitecek ya devam.. ya siyah ya beyaz.

0
    0 Yorumla
  • Desert_Lotus
    Desert_Lotus Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.

Ara verelim diyen bence cesaretsizdir. Bitir git işte daha da arkana bakma. Anlam veremiyorum bazı şeylere

0
    0 Yorumla
  • Kovaa151
    Kovaa151 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Biri size ara verelim diyorsa ona sadece ve sadece şunu soyleyin"senden ayriliyorum , bitti." TEK KELİME DAHA ETMEDEN KAÇIN.

0
    1 Yorumla
    • Kovaa151
      Kovaa151
      +1 yıl

Alfa beta muhabetti yapan ozguvenli alfa arkadas, yoruma açta konusalim da
      . d

Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Ara vermek; bir süre konuşmayalım, eğer senden iyisini bulursam ona giderim ama bulamazsam sana geri dönerim demek 😄😄

0
    1 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      +1 yıl

İyi bişe diil miii

Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermek farklı kapılara gitmek demek eğer umduğunu bulursa dönmez yok baktı ki senden iyisi yok geri tıpış tıpış sana döner

0
    0 Yorumla
  • spx-spxxx
    spx-spxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Öne la öyle, çocuk oyuncağı mı bu ilişki, ya devam eder ya da s*kt*r olup gider, kimsenin peşinden koşamam ben.

0
    0 Yorumla
  • serenum
    serenum Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ben bi etrafa bakim beğendiğim kadın/erkek varsa dönmem geri, yoksa "seni çok özledim" diyip yazmaktir.

0
    0 Yorumla
  • 06zehra06
    06zehra06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ara verelim demenin Türkçesi ayrılalım demektir ayrılalımın yumuşatılmış hali ara veren dönmüyor.

0
    1 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      +1 yıl

Yoo bana istediği zman dönebilirr

Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ara vermenin açılımı şudur ben başka birini buldum onunla birlikte olacağım olmazsa sana geri dönerim

0
    0 Yorumla
  • Zarifkelebek_
    Zarifkelebek_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ara vermek biraz kafa dinlemek, ilişkisi hakkında düşünmek demek. Aslında ara vermek bir yönüyle de ilişkinin eskisi gibi olmayacağı demek.

0
    0 Yorumla
  • Besara
    Besara Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Hıı maça ara veriyolar sanki ilişkide ara vermekmi olur ya bitmiş resmen

1
    0 Yorumla
  • Canselllqx
    Canselllqx Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

Döner dönmesinde başka kişilerle vakit geçirir o süreçte

1
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ara verildiyse o iş bitmiştir, ilişkilerde ara olmaz araya başkaları girer.

1
    0 Yorumla
  • uyuyangüzel_00
    uyuyangüzel_00 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Ara vermek düşünmek ve bir karara varmaktır ya tamam ya devam yani dönebilirde tamamen gidebilirde

0
    0 Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermek ayrılığın fragmanı gibi bence yani dönmez dönerse de iyi bir sonuçla dönmez

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Ara vermek ayrılık sinyalidir tekrar barışınca hiç bir şey eskisi gibi olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Soru_sormaya_geldin
    Soru_sormaya_geldin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.

Ayrıiığın fragmani..
    Vazgeçmeyi göze alabilenin ilişkisi zaten bitmiştir

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Hiç sevgilim olmadiki şöyle sorular sormayın canın sıkılıyor

0
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Ara vermek bence saçmalık geri döner ama o aralıkta acaba bir şey oldu mu düşüncesi seni yer bitirir

0
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Ara vermek ilişkinin bitmesidir başka açıklaması olamaz.

0
    0 Yorumla
  • azram5
    azram5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 81%
    +1 yıl

Ara vermek diye bir şey yok arkadaşlar. Bittiyse bitmiştir.

0
    0 Yorumla
  • durusehr
    durusehr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermek ne ya
    sezonluk dizi mi bu
    ya tamam de ya devam

0
    0 Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ara vermek demek aslında bitmiş ama görmek istemiyorum demektir.

0
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Ara vermek ben bir etrafı dolanıp geleyim demek. Ara vermektense ayrılmak daha mantıklı

0
    0 Yorumla
  • Havadasuvar
    Havadasuvar Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Dönmez dönse de senden iyisini bulamadığı içindir

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Aşk da ara vermek falan olmaz ya sonsuza kadar gidersin ya da tamamen bitirirsin

0
    0 Yorumla
  • Frankenstein16
    Frankenstein16 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.

Dönse de dikiş tutmuyor, tecrübe ile sabit...

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Ara vermek demek gözüme başka birini kestirdim sen yedekte takıl demek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ara vermek isteyen kişi alıştırma peşinde birden değilde zaten gidecek yol yapıyor. Geri dönmesi senin elinde ama asla geri getirme yani gelmek isteyeni sen gönder

0
    0 Yorumla
  • Linalizzz
    Linalizzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Ara vermek vazgeçmek demektir.. dönse bile bir anlami olmaz

0
    0 Yorumla
  • küllükedi
    küllükedi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İki tarafta zamanla birbirlerini bıraktıkları için şükür ederler ve dönmezler.

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

ayrılmak istiyorum ama emin olmam lazımın farklı söylenmesidir

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Ben etrafı kolaçan edicem kimse yoksa dönerim sana demek😂

0
    0 Yorumla
  • Covid-_-19
    Covid-_-19 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

Futbol örneği vermek istemezdim ama maalesef öyle.. Detay vermem kıssadan hisse

0
    0 Yorumla
  • The_Empress
    The_Empress Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 74%
    +1 yıl

döneni boş ver de döneni kabul eden de ayrı bir süzme canım bence.

0
    0 Yorumla
  • cakir2607
    cakir2607 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Biraz kafayı dinlemek ve sonrasında ilişkiyi bitirmek

0
    0 Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

ara vermek demek artık yürümüyor istemiyorum ayrılalım diyemediği durumlarda ilişkiyi bitirme yöntemidir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Araya başkalarını karıştırcam diyor yani gözünde ilişkiyi çoktan bitirmiş. Geri dönse de alışır dönüp arada başkalarına gitmeye. Yol verin gitsin.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ara vermek nedir, ara veren geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir gün keser döner sap döner, gün gelir hesap döner mi? 29 cevap verildi
Kıl dönmesi ile ilgili? 5 cevap verildi
Tekrar Gözden Geçirmek ne demek? 20 cevap verildi
Sövüyor, ayrılıyor, dönüp dolaşıyor geri dönüyor? 6 cevap verildi
Ayrildiktan sonra laf sokma cabasi nedir? 23 cevap verildi
"At" gibi giden "it" gibi geri mi döner? 47 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨