Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum bebek gibi benim gözümde. Sevgimden hiç şüphem olmadı ama son zamanlarda takıntılı olduğumu da düşünmeye başladım. Her an aklımda zaten ama bu ayrı olsak da aynıydı birlikteyken de. Son zamanlarda tartışmalarımız oldu bunun üzerine düşünmeye başladım bana içten içe zarar verdiğini görebiliyorum. Bunu nasıl anlarım yani ben önceden sadece aşk derdim şimdi ikisinin de olduğunu düşünüyorum. Bunu nasıl anlarım ve nasıl aşabilirim?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hem zarar verdigini düşünüp sonra yine sevmeye devam ediyosan zamanla takıntı gibi de oluyo insan bazen kabullenemiyor da hep güzel olunca her şey bide sevginin gözü kör etmesi var
Her şey içinde ama daha az sevsem kimseye tahammül etmem onu biliyorum kendim için
Ama böyle de duygusal olarak yıpranıyosan bir süre sonra çok sevmek de yetmez ki sana yanlış mı düşünüyorum
Öyle tabi ki bazen bitiremediğim için kendime kızdığım oluyor. Bu sıkışmışlık hissinden nefret ediyorum. Ve genelde ondan kaynaklı oluyor tartışmalar belki de ben ondan fazlasını beklediğim için benden kaynaklı oluyor.
Onu da tek başına düşünerek degil de karşılıklı olarak sorunlarını anlatıp birlikte çözmek daha mantıklı olur ortam kaynaklı da olsa ortada bir sorun oluyo ve şu an seni hem duygusal hemde uykundan ediyo bunlar bir süre sonra seni komple yaşamaya olan hevesini de insanlara olan inancını da yok eder. Hep sevmek yetmiyo insan sevildiğini de hissetmeli fedakarlıklar da karşılıklı olmalı
Doğru söylüyorsun farkındayım bazı şeylerin ama ciddiyete doğru gidiyor ailesiyle tanıştım o da tanışmak istiyor. Bende bu kafa olmasa daha rahat takılsam belki daha mutlu oluruz. O farkında değil tabi bendeki hengamenin😅
Aslında o da beni çok seviyor da ben bunu bile göremiyorum heralde
Ne güzel aslında aileler de tanışmanız umarım çok mutlu olursunuz :) tavsiye fikir almak çok güzel herkes yapar ama belkide kaybetme korkusu yüzünden olabilir insan çok mutlu olunca bazen böyle düşünebiliyor şey gibi çok mutluyum bunda kesin bir şey var bişey olcak gibi 🤭
Kendimle ilgili bir şeyler yapmam gerek sanırım ona odaklanamıyorum odaklansam spor vs ne olursa belki ozdegerim arttığı için kafaya takmadan sağlıklı sürdürebilirim
Teşekkür ederim temennin için :)
Spor çok mantıklı yakında aile tanışması falan olursa ön hazırlık olur 🤭 bazen dışarı çıkıp saatlerce yürürüm kitap okurum 😊
Ya yürüyüşü bende çok seviyorum ama uzun süredir kitap okuyamıyorum odaklanamıyorum bir türlü toparlamaya çalışıyorum elime alıyorum direkt dikkatim dağılıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu ya
İlgini çekicek sende merak uyandıran kitaplardan başlayabilirsin kişisel gelişim korku gerilim hangisi dha çok hoşuna giderse :) ben beden diline taktım bu ara 🤣🤭
Kişisel gelişim odaklı yaşamak farklı açılardan baktırıyor hayata benimde favorim ama belki fantastik bir şeylerden başlayabilirim sürükleyici olabilir
Tabikide yeter ki kitabın konusu senin ilgini çeksin zaten biraz başladın mı gerisi kolaylıkla gelir senin için de çok güzel olur biraz rahatlarsın :)
Bu arada enerjini çok sevdim ilgin için teşekkür ederim. Sayfada cevap vermek için veren kişi sayısı çok gerçek bir dinleyici olduğunu düşünüyorum :)
Yaa asıl ben çok teşekkür ederim güzel sözlerin bol bol enerji gönderiyorum sana güzel bi sohbet oldu benim için 😊
bi bizi böyle takmadı biri kafaya
Güzel bir şey mi bu😅
takan için olmayabilir de takılan için şımartıcı :)
Çok seviyorum onu
onun sana ilgisi nasıl
Genelde neler karıştırdığımı bilmiyorsa daha çok merak ediyor. Kötü anlamda karıştırmak değil 😅 dışarı arkadaşlarla çıkıp yazmadığımda gibi. Onun dışında ramazan da dolayı buluşamadık uzak sayılırız çünkü bir de zor geçiyor ne de olsa. Bayramda ailesiyleydi bende öyle. Normalde her hafta buluşuyorduk o yüzden çok özledim onunda etkisi var böyle düşünmemde. Bugün gelicek yanıma
iyi iyi
Keske bizide boyle seven olsa
Aşık