Aşık mıyım takıntılı mı?

İyi geceler bebeklerim, şimdi şöyle ki yaklaşık 1 yıl önce kadar biriyle kısa süreli bir ilişkim oldu kısa derken gerçekten kısa 1-2 hafta kadar. Bana aşırı iyi davrandı komik belki ama şu ana kadar ilk defa sevildiğimi hissettim. Onun da ilk sevgilisi benmişim öyle söyledi ne kadar doğru bilemem sevdikleri olmuş ama sevgilisi olmamış benim de olmadı açıkçası. 2 hafta içerisinde ağladık, en değerli şeylerimi anlattım, güldük çok güzeldi her şey kendisi ayrılana kadar. Neymiş ilişkiye hazır değilmiş, sınavı varmış, hazırlanması gerekmiş, vesaire uzun lafın kısası benim aklım hala bu çocukta. Cidden unutmaya çalışıyorum görüştüğüm insanlar da oldu ama yapamıyorum kimseyi de üzmek istemiyorum birini severken başkasıyla yapamam üzemem bile bile. Hayatıma kimseyi almadım ondan sonra o da almadı yani sanırım. Takipleşiyoruz hala o benim fotoğrafımı beğeniyor ben onun hatta arada bir göndermeli hikayeler atıyorum sanırım karşılık olarak o da atıyor ama gerçekten anlayamıyorum. O kadar belirsiz biri ki seviyor mu ya da gerçekten sevdi mi bilmiyorum bile ya da ben mi abartıyorum 2 haftalık şeyi anlamıyorum ve son günlerde ciddi anlamda aklımdan çıkmıyor rüyalarıma giriyor, gözüm sürekli telefonda mesaj atacak mı diye ama sanırım numaramı silmiş. Her şey 'sanırım' onunla alakalı hiç kesin konuşamıyorum artık bıktım çıkmıyor aklımdan ne yapacağım ben takıntılı mıyım yoksa aşık mıyım? İmkansız olduğu için mi takıntı yaptım bilmiyorum ama kimse sevmedi beni ondan başka belki bunun da etkisi vardır bilmiyorum. Lütfen yardım edin nasıl aklımdan çıkarabilirim ya da yazması için ne yapabilirim. Ben yazamam hayatta o benim doğum günümü kutlamadı ama ben kutladım belki benimkini kutlar diye bekliyorum. Eğer kutlarsa konuşmayı devam ettirmeye çalışırım belki ya da çalışmam OF BİLMİYORUM HİÇBİR BOK BELİRSİZLİK O KADAR BOKTAN Kİ. Neyse zaten kimse buraya kadar okumaz boş yaptım okuyan varsa buraya kadar teşekkür ederim değerli vaktini ayırdığın için:) <3

Aşık mıyım takıntılı mı?