Ben 29 yaṣındayım ama hep bir yaṣ büyük söylerim ki o yaṣa girdiğimde bana bi ṣok etkisi olmasın diye.
Babam bir kadın en geç 30 yaṣına kadar evlendi evlendi evlenemedi treni kaçırır dedi. Bende dedim baba o zaman ben kaçırdım evde kaldım bile dedim - babamda saçmalama sen daha 25sin dedi dedim nerde 25im ben 30a geliyorum- saçmalama sen doğduğun seneyi niye sayıyorsun sen 28sin hala dedi 😂😂😂 kardeṣimde 22 yaṣında. O da dedi ee bu mantığa göre 21im o zaman diye babamda hayır sen 22sin dedi 😂😂😂
motivasyon verincede babam be 😂😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kanka 29 yaşında olan kız evde kalmıştır daha alan olmaz seni geçmiş olsun
eyvallah kanka 😄
sjnsjs
Ben de vücut yapan erkegi asla almam koca diye. Kim bilir ne anneler yiyordur
çok lazımsın
Baban yaşlarınızı karıştırmış veya hatırlayamamış sonra da toparlayacam diye iyice batmış gibi geldi😁
yok babam bilerek yapiyor yani bana sen hala evde kalmadin demek istedi 😄 babam fil hafizalidir asla unutmaz
Benim babam karıştırır geçenlerde 35 değil misin dedi.
Bazı babalar öyle ama benim babam bize çok düṣkün ve yakından takip eder herṣeyimizi 😄
Yorumları okudum biraz. Sen hiç üzülme evlenmedin diye. Evlenenlerin hali ortada. Ne güzel bak babanla aran iyi keyfiniz yerinde. Kucağında 1 çocukla o eve dönüp eski koca tacizleriyle de uğraşabilirdin. Sıkma canını😉
Yok ben zaten akıṣına bırakdım üzülecek bi durum yok yani sadece hakda veriyorum buda bi gerçek. Her nasip vaktine esir sonucta.
Senin gönlünü hoş etmek için demiyorum bak. Evlenipte mutlu olan 1 tane çift yok çevremde. Kuzenlerimden akrabalarımdan arkadaş çevremden iş çevremden vs vs. Bak 1 tane bile yok. Bir kısmı boşandı bir kısmı uzatmaları oynuyor bir kısmı da olayı bu şekilde kabullendi takılıyor herkes kafasına göre. Boşananların bir kısmı da kolayca boşandı ama bazısı 3-4 yıldır mahkemelerde sürünüyor çocuğu göstermeyenler var zorluk çıkaranlar var. Tehditler tacizler uzaklaştırma kararları. Yani koca çevremde 1 tane mutlu çift yok bu son 10 senede evlenenlerden. Sıfır.
Yok ben zaten üzülmüyorum ki 😄 benim çevremdede her evlenen çok mutlu hatta evlenen arkadaṣlarım sende evlenmen lazım keṣke herkes evlense çok güzel biṣey falan diyorlar ama zaten genel olarak akrabalar vs. de boṣanma oranı çok çok düṣük bizde. Iṣte herkesin çevresi farklı 😅
Belkide herkes görmek istediği gibi görüyordur. Buda olabilir. Ben oldum olası evlilik istemediğim için öyle görüyorumdur😁
Olabilir evet ama bende zaten evlilik hayaliyle büyütülmedim asla ve asla ailem ve akrabalarim evlen artik vs. diye baskı kurmaz hala bile kimse sormaz bu soruyu ailede. Bizim çevre evlenmeye baṣladıkdan sonra annemle babam farkına vardı aa bizimde bekar kızlar vardı diye 😄
o yüzden ben nötr düm herzaman öyle yani ne pozitif nede negatif baktım olaya
ama zaten evlilik ṣans oyunu gibi biṣey
iyisi denk gelirse ne ala iyisi denk gelmezse boṣanırsın geçer
birazda insanlar evlenecekleri insanda hata yapıyor ben görüyorum yani ya aceleye getiriyorlar ya o insanın kötülüğünü görmek istemiyor ısrar falan ediyor vs.
sonra boṣanınca neden bu kiṣi manyak çıktı- yani ımmm acaba neden 😄
Her dediğinde haklısın. Ama görmediğin bişey daha var. İnsanlar evlenince zamanla evlilikten sıkılıyor. Aynı kişiyi görmekten aynı kişiyle uyumaktan aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkılıyor. Evliliklerde zamanla her şey monotona bağlıyor. Evlilik insanların omzuna sürekli yükler ve sorumluluklar getiriyor. Bu yoruyor insanı. Bu yüzden de soğuyor çiftler birbirinden. O çiftlerden kadınla belki 100 erkek evlenmek ister. O çiftlerden erkekle de belki 100 kadın evlenmek ister. Ama o çift birbirini artık istemiyor. Evlilik öldürüyor çünkü herşeyi.
Evliliği bu kadar basitleṣtirmene gerek yok bu çok sığ bi düṣünce. Evliliğe salt aṣk ve heves (arzu) olarak bakmayacaksın sabr edeceksin. Hayvan değiliz sonuçta. Boṣanmaların artması çiftler birbirinden sıkıldığı için değil genelde 3. ṣahıslar araya girdiği ve daha çok maddi yöne bakıldığı için. Güvenebilecek insan bulmak zaten acayip zor buldunmuda evleneceksin. Bu dünyada sadece genç olmayacaksın bunun 70li 80li yaṣlarıda var. Herkesi herkes sever ama birbirine katlanabilmek ayrı bi durum.
70 i 80 i bilmem babam 56 yaşında annem öleli çeyrek asır olacak nerdeyse kimseyle evlenmedi ve keyfi de gayet yerinde. burada özel bir huzureviyle de anlaşmış gün gelip tek başına yaşayamayacak duruma düşersem oraya giderim diyor. Ki durumu şu an gayet iyi sağlıklı bir adam ve düzenli spor yapıyor. Demek istediğim sırf yaşlılıkta birkaç yıl yalnız kalmamak için bir ömür istemediğin bir hayatı yaşamak manasızdır.
Ahaha. Ne kadar komik bir aile ya. Neşeli aile filminin kopyası sanki. Evde kahkaha tufanı. Gülüşmeler, eğlenceler.
ya dalga gecme be 😂
Canı babişkosuuuu
Gece gece devreler yandı 😂😂
😆😆
Küm kaç yalında şimdi 😂😂
Ben 29
kardesim 21
İyide seni nasıl küçültüyor da kardeşini büyütüyor😂😂
Kardesimi kucultmuyor tam yaṣı neyse onu söylüyor
beni küçültüyor yani evde kalmadın sen demeye getiriyor ahaha
Sana düşkün desene seni Evlendirmek istemiyor
yo tam tersi evlendirmek istiyor
O zaman sen neden böyle yapıyor
iṣte evde kalmadın sen demek istiyor daha erkek bulabilirsin üzülme demek istiyor
Sen niye bulmuyorsun birini peki
Bulmuyorsun değil bulamıyorsun
Niye ki
Baban prensesinin üzülmesini istemiyor 😌😌😌
😂😂 benim ayri bi yerim var babamda ondan birazda
Doğrudur madame
Tren Kacmaz babacim
😄 hakli bi yandanda ne diyeyim ama elimde degil bende isterdim en gec 25de evleneyim simdiye 2 cocugum olsun
Hayırlısı be , hele çocuk daha zor
Zor elbette ama ne kolay ki zaten hayatta
Var dizideki evlilik 😀😀
Kardeşin 23 olmuştur bu olaydan sonra
Yaslandi o birden 😄
Daha tren kacmamis 🤣
babama göre 😆
🤣🤣
Güzellll
Sümeyye 🙁
Yok ismim sümeyye degil 😄
Şans işi.