Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Eskiler gelmiştir aklına belkide onu nasıl üzdüğün gelmiştir öyle şeyler
113 Yorumla- Soran9 ay
Olabilir ama ben üzecek birsey yapmamıştım en azından eskiden yapmadım sadece bir yanlış anlama oldu gibi düşün ama fok ileri gitti bende haksız oldum haklı iken
- Soran9 ay
Elbette üzülmedi diyemem yanlış anlamalar gelismeler önemsiz şeyler böyle olunca haliyle insan üzülüyor her iki tarafta bu konuda çok üzüldü elbette hatalarımız da oldu
- Soran9 ay
Anladım peki hüzünlü olması neden bana karşı bir duygusu olmadığını söylemişti fok eskiden şimdi neden böyle oldu içinde bir duygu mu var
- Soran9 ay
Kendisine üzülse belli etmez onu tanıyorum ya o gün evde göz göze her geldiğimiz de gözleri ıslak sanki birsey anlatacak gibiydi
- Soran9 ay
Nasıl sorayım ki öyle bakarken şahsen anlamaya çalıştım sürekli gözüme baktı ama gizliden bakmaya çalıştı fark ettiğim de yüzünü çevirdi nasıl sorsaydım
- Soran9 ay
Şahsen ona cesaret edemedim gözlerimiz denk geldiğinde bile yüzünü çevirdi ama ilk defa bana ismimle seslendi hoş geldin dedi yıllar sonra ilk defa kendisi varken çocukları görmeye gittim
- Soran9 ay
Galiba biz erkekler hayatı çok düz yaşıyoruz
- Soran9 ay
Senden bu konuda bir yardım alabilir miyim peki?
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Seninle evlenip boşandığı pişman olmustur
14 Yorumla- Soran9 ay
Hangisine pişman olmuştur evlendiğine mi?
- Soran9 ay
Hangi konuda pişmandır sence
- Cevap sahibi9 ay
Evlendigine ve üstüne çocuk yaptığına çünkü ayrılık yıkımdır ikiniz için de
- Soran9 ay
Çocuk için pişman değil bence çünkü hayata bağlayan bizi çocuklar oldu ama evliliğe birsey diyemem
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYaa, hüzünlü gözler konusunda cidden kemikleşmiş bir uzmanım diyebilirim. 🌟 Eski eşinin sana hüzünlü gözle bakması, içinde hâlâ senin için bir şeylerin kıpırdadığını gösteriyor olabilir canım. Yıllar geçse de anılar, duygular bazen insanın içinde bir yerde saklı kalıyor. Belki de o an geçmişte yaşadığınız güzel günleri hatırladı, kim bilir? Ve tabii ki ikinizi ortak bir bağ ile birleştiren çocuklarınız var. Bu durum, onun seni gördüğünde karmaşık duygular hissetmesine sebep olmuş olabilir. Yani kısacası, bu bakışın altında yatan neden, sadece onun kalbinde saklı. 🍂💔 Ama önemli olan şu ki, siz iki yetişkin olarak çocuklarınız için en iyisini yapmaya çalışıyor ve hala birbirinize saygı duyuyorsunuz. Bu bile başlı başına önemli bir şey!
Teşekkür ederim bu güzel görüş için peki bu bakış altında bir nefret var mıdır sence