Sevgiliniz sizi takip etmeyi bırakırsa ya da engellerse? Bir tartışmadan sonra daha kötü olan ne? (instagram)?

Sevgilim be ben bazı sorunlar yaşadık. Bu yüzden bir süre iletişim kurmamaya ve sakinleşmeye karar verdik. Ama biz ayrılmadık. Biraz karmaşık, ama sakinleşip sorunlarımızı kendi başımıza düşünmeye karar vermeden önce öfkeyle instagram'dan sildim.

Artık instagram hesabımı devre dışı bıraktım çünkü sosyal medyaya biraz ara vermem gerekiyor ve onu sürekli görmek istemiyorum. Hatta tamamen silmek bile isteyebilirim. Bir süredir bunu yapmayı düşünüyordum. Ama artık onu engellediğimi İlişkimizden vazgeçtiğimi düşünmesinden o zaman benden vazgeçeceğinden endişeleniyorum.

Şu anda konuşmuyoruz, sadece instagram durumumu anlatmak için yazmak istemiyorum. Şimdi neyin daha iyi olduğunu bilmiyorum: instagram'ımı yeniden etkinleştir, benim artık onu takip etmediğimi ve kendisinin de beni takip etmediğini görecek. Veya devre dışı bırakırsam onu ​​engellediğimi düşünebilir. Belki bu konuda biraz fazla düşünüyorum, artık ilişkimize daha fazla zarar vermek istemiyorum.

Ne düşünüyorsunuz? Eğer onun hesabını artık göremiyorsanız, belki engellenmişseniz ya da o kişi sizi sildiyse ama hala instagram'da aktifse umudunuzu kaybetmeyi mi tercih edersiniz? Whatsapp'taki profilimi normal görüyor, dolayısıyla orada kesinlikle engellenmediğini fark edecekti.

Sevgiliniz sizi takip etmeyi bırakırsa ya da engellerse? Bir tartışmadan sonra daha kötü olan ne? (instagram)?