Eşimin kız kardeşiyle olan ilişkisiiiiiii trol değil?

Kafayı yemek üzereyken yazıyorum bunları bana bişey olursa burada ki herkes hakkını helal etsin.. 36 haftalık hamileyim yakında doğumum olacak. Eşim olacak adamın 16 yaşında kız kardeşi var. Bı kaç gün önce bayramda birlikte memlekete gittik gece geç saate kadar uyku tutmadı diye uyumadı sabah o uyuyurken telefonuna bı bakayım dedim bakmaz olaydım hayatımın şokunu yaşadım. Resmen delirmek üzereyim bebeğim var diye sinir krizi geçirmekten korkuyorum. Adam kız kardeşine açık saçık şeyinin fotosunu atmış konuşmaları okudum neler konuşmuşlar benim hakkımda en kötüsü de yazdığına gore aralarında biseyler olmuş benim oldun abin değilim kocanım gibi şeyler yazmış. Ben şu an kafayı yemek üzereyim sabah oldu bağırdım ağladım ikisinide çağırdım yanıma kacmaya çalıştı yanımdan ne sacmaliyonuz filan gibisinden telefonda yönlendirme olabilir biri kotulumuzu istiyo bunlar bana ait değil diye inkar etmeye başladı sonra bı telefoncuya gidelim kim nerden yazmış baksınlar dedi yarın gidecekmisiz karnında ki çocuk için yemin ediyor kardeşi de oda ama ikisinede inanmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşine resmen sana beraber yasayalim dedin istemedin yoksa evlenmezdim yazmış. Beni boşaltsmiyo sen öyle değilsin yazmış. Bir ara bu eşim olacak kişi tütün doldurup içiyordu belkide esrardi kafası güzelken hadi diyelim yazdı bunuda düşündüm ama kız kardeşi de inkar etmemis hatrliyormusun o günü diyince hatırlıyorum yazmis şimdi ben napayım karnimda çocuğum doğmak üzere bunu yaptığı kişi de öz be oz kız kardeşi. Şimdi hiç bişey olmamış gibi davraniyo yarın telefoncuya gidicez diyo her neyse içimi döktüm bu saatten sonra döner miyim onuda bilmiyorum hakkınızı helal edin.

Güncellemeler
+1 yıl
Karakola gitmeyi teklif etsem cikarmazlar mi kim yazmış nerden yazmış mesajların ekran görüntüsü var bende bide numara yeterli mi
Eşimin kız kardeşiyle olan ilişkisiiiiiii trol değil?