• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Her uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkum mudur?

inciitanesiii u
inciitanesiii Takip Et
Master Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
814
Yapay Zekaya Sor

Uzak mesafe ilişkisi sürdürebilir misiniz?

Seninle gece sahilde flaşla çekilmiş bulanık ama, mutlu bir fotoğrafımız olmalı🖤
Seninle gece sahilde flaşla çekilmiş bulanık ama, mutlu bir fotoğrafımız olmalı🖤

#inci🎧🖤

Güncellemeler
+1 yıl
Şükür süper soru😀
Her uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkum mudur?
İlişki Soruları Fotoğraf Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkinin amacına göre değişebilir. Çoğu kişi birini bulamadıkça, sosyal medyadan öylesine vakit öldürmek amaçlı flört edebilir. Bir çok insanla konuşabilir ve bir çok insana samimi de olabilir. Birilerini düşürmek amaçlı durmadan tanımaya çalışan da olabilir. Ve birinden sıkılınca yeni birilerini tanımaya çalışabilir. Uzak mesafe de birine güvenmek çok zor. Amaç takılmalık, vakit öldürmelik, öylesine muhabbet ya da yalnızlığı gidermek için ise o ilişki bir gün muhakkak biter. Ancak gerçek anlamda birini tanımaya yönelik adım atıldıysa, olası buluşmalarla ileriye dönük olabilir. Şu da olabilir buluşma sonrası beklentinizin altında biri de çıkabilir ve tamamen kopmalar da yaşanabilir. Dikkat edilmesi gereken husus; ilk başta size çok ilgili, çok sevgi dolu, çok samimi davranan insanlara güvenmemeniz. Çünkü bunu yapan insanlar her insan üzerinde bunu deniyor. Ve oltaya gelen sazan balıkları sevginin gerçek olduğuna inanıyor. Sonra hatayı kendinde arıyor. Uzak mesafe olduğu için bittiğini sanıyorsun ancak durum; senin oltaya sazan balığı gibi takılman ve yem olarak görülmen. Haliyle hayal kırıklıklarını en çok inanan ve güvenen insanlar yaşıyor. Ama o kişi olta atıp, sazan balığı yakalamaya devam ediyor. Bu yüzden; buluşma olmadan, birinin kimliğini görmeden, adli sicil kaydını görmeden, arkadaşlarını tanımadan, bulunduğu çevreyi görmeden o insanın anlattıklarına inanmamanız ve hemen hayallere kapılmamanız. Dikkatli olun...

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

İmkansız değil ama çok zor böyle bir ilişkiyi yürütmek maddi manevi fedakarlık istiyor sabır istiyor oyuzden herkesin harcı değil uzak mesafe ilişkilerini yürütmek çok çok seversen ne ala

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

62

Cevap

• MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Gerçekten seven biriyle uzak yakın farketmez

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Değildir.. sürdürebilen sürdürüyor bu gözler 16 senelik uzak mesafenin evlendiğini gördü..

1
    4 Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      +1 yıl

valla helal olsun nasıl dayandınız peki biraz taktik verme şansınız var mı

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      +1 yıl

@3mirhan ben gördüm yaşamadım 😂

Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      +1 yıl

bende birini seviyorum ama bizimde uzak mesafe sevgimiz var mı yokmu anlamıyorum birde yaşıda benden büyük ben 24 o 31 yaşında ama ona hiç güvenmiyorum üstelik birde çocuğu var sen ne dersin lütfen bir kadın olarak yardımcı olurmusun

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      +1 yıl

@3mirhan bir kadının erkekten bu denli büyük olması zaten sorun bence

Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

İlişki bile değil o.
    Mesajlaşma arkadaşı.
    Hastalanınca koşup hastaneye götüremeyeceksem , iş çıkışı ‘ hazırlan yavrum yemeğe gömülelim ‘ diyemeyeceksem , özledim diye kapısına dayanamayacaksam ben ona ilişki demem.
    Sanal bebek degılız sonuçta

3
    5 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Neden haklısın ya

Yorumla
    • Process34
      Process34
      +1 yıl

Tam olarak demek istediğim bu👍

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Eski kafalıyım bu konuda ondan sanırım 🥹 bunu yapmazsam olmaz ( ikizler burcu degılım bir de ) opsiyonel seçenek 😂

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

😃burç sorusu sormaya cekindim simdi jsjsjs

Yorumla
    • GOKHANoturumactı
      GOKHANoturumactı
      +1 yıl

Sor sor cevabım belli ama sor sen 😂

Yorumla
  • ıntaharyolundayim
    ıntaharyolundayim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Sana bizi anlatmak istedim neden bilmem eşim antepde ben Ankaradayım beni defalarca kez aldatti yazmadi hatta olmayan babam konusunda beni küçümsedi defalarca kez ayrildik cok seviyodum ama gururum el vermedi yazmadım her yerden engellestik sonra 8 ay geçti tekrar yazdı konustuk yine aldatti bu sefer içimde bitirmiştim onu voleybolcuyum ben maç bölgesi antep verildi o gün şans mıdır kader mıdır nedir artık çok yağmur yağıyordu eşim de yağmurda islanmamak icin maç salonuna girmis tesadüfen kafami tirubune bir kaldırdım beni izliyor unuttuğum ne kadar duygu varsa hatirladim ilk defa görüyoruz birbirimizi bu arada o da görür görmez zaten seviyodu peşimden koşuyordu ama oyle bir aşık olmuş ki yanima geldi konustuk ettik hiç yüz vermedim neyse uzatmayayim hatalar affoldu o da Allah var benim peşimden cok koştu 2 yıl kadar ben de ona yüz vermedim işin sonunda 4 ay önce evlendik imkansiz degil kizlar Allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmis

1
    1 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Umarim daha üzmez seni ne diyim

Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 36
    +1 yıl

Hayır tam olarak öyle diyemeyiz çünkü çok sayıda uzak mesafe olarak başlayıp evlilik ile sonuçlanan ilişkiler biliyoruz.

1
    6 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Çok nadir binde bir
      Fazla bir araya gelip tanima fırsatı olmadan evlenen kişilerin en kısa surede boşandığına da şahit oluyoruz

Yorumla
    • вeyeғendi
      вeyeғendi
      +1 yıl

Tabiki de öyle ama benim yorumum senin her uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkumdur'a verdiğim cevap. Geniş kapsamlı ele alırsak maalesef öyle.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Soru soruyu açıyor jsjsjs

Yorumla
    • вeyeғendi
      вeyeғendi
      +1 yıl

"Uzak mesafe ilişkilerinde karşı tarafı tam anlamı ile tanımadan evlilik ne kadar sağlıklıdır" al sana yeni soru o zaman 🤣

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Evlilik hiç sağlıklı bir eylem değil ama soru için tişikkirler jdjxs

Yorumla
    • вeyeғendi
      вeyeғendi
      +1 yıl

Rica ederim 🙃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevmeyi bilmeyenlerin için her ilişki türü bitmeye mahkumdur demek daha doğrudur.
    Ben uzun mesafe ilişkisi yaşadım , gerçekten de her sevenin harcı değil zaten harcı olmayan da bitsin zaten.
    Ben 4 senedir ayakta tutabilmek ve yorulmamissam güzel sevmişim anlaşılan ki onca zorluğa rağmen

1
    8 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Sonra noldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hâlâ devam ediyoruz ama son iki üç aydır ayrılık düşünmedim değil. Sebebi uzun mesafe olması değil onu çoktan aştık

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Tükenmişlik mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır, güvensizlik.

Bakınız hayata başlarken insan denilen biz varlıklar hissettiğimiz ilk duygu güvendir.
      Annemizi sevmeden önce annemize güven duyarız o yüzden koynunda uyuruz.
      İnsanlar ilişkileri önce güvene dayanır daha sonra saygıya saygıdan sonra sevgi gelir. Yani sevmeden önce daha önemli duyguları hissetmek isteriz. Güven ve saygıdan önce sevgi hissederseniz adı aşk olur aşk ise ihtiyaç duyulan sevgi değildir.

4 yıldır beraber verdiğimiz mücadele mesafeden daha elzem daha mühim konulardi ki çok iyi de yol alındı ama bazı nedenler kişilerin kirmizi çizgisi olabiliyor. Güvensizlik derken aldatılma gibi bir şey de değil.

Aslında tükenmişlik söyle denebilir verdiğimiz mücadele tek kalmak tek hissetmenin verdiği acı diyebiliriz. İter istemez rahatsız ediyor tabi

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

4 yıldır insan güven sorunu aşamaz mı... o zaman hevesin bitmesi, sıkılmışlık, arayışta olmak tukenmislik 4 yil iyi sure Nişan falan yapilamazmiydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

4 yılın son 2 3 ayı böyle bir şey var. Sebebi para harcama sorunu benim güvensizliğim har vurup harman savurup alışveriş xilginligina kapılması önceden bu yoktu gayet iyiydi psikoterapi de emdr tedavisi görüyor ama buna dair bir şey yapmıyor ben bu sene Haziran Temmuz gibi Nisan yapmayı planlarken kendisinin har vurup harman savurup gelecek planladığım kadının harcamalarına dikkat etmeyip ailesine yalan söylemesi gelecekte bizi aile yapmaz diye düşündüğüm için ayrılık düşünüyorum.
      Aksi taktirde tabiki de güven sorunu asılmış olması gerekir 2025 de evlenmis olmak isteyen ailesini kurmak isteyen ben sizin düşündüğünüz gibiydim

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

İnsanlar değişir mevsimler gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarım kışım da bahar gibi tadında güzeldir.
      Rabbım herkese kalbi gibi eş kalbi gibi yaşam nasip etsin

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Eğer uzak mesafe ilişkisi olarak başlamadıysa ve sonradan uzaklaşıldıysa bitmez. Ama sanal aşklarım ciddi bi kısmı bitmeye mahkum. Ben hep buluşmak falan zor geldiği için uzaktaki insanlarla konuşuyordum. Yakınında olan insanla asla bir değil yani. şu an nişanlım tak kahve içmeye geliyor, gece 11 de hadi bi arabayla turlayalım diyor vs çok tatlı olay

1
    0 Yorumla
  • florac
    florac Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Sürmesine sürer de, o ilişki olmaz bence. Bana hep saçma gelir. Hani bi süre mecburiyetten dayanılır ama bi yerden sonra bir araya gelmek gerekir. İlişki demek birlikte olmak, birlikte gülmek, dokunabilmek, aynı havayı solumak, bir dinamik oluşturmaktır, üzüldüğünde mutlu olduğunda yanında olmayacaksa o ilişki olmaz ki. Telefon mesaj aynı şey değil. bence. Bu tip uzak ilişkilerde ciddi güven sorunu oluyor bi de çünkü bir arada yeterince zaman geçirilmeyince yeterince tanıyamazsın karşı tarafı.

1
    0 Yorumla
  • Bariseneker
    Bariseneker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkileri zorlayıcı olabilir, ancak doğru iletişim, güven ve karşılıklı çaba ile başarılı olabilirler. Uzak mesafe ilişkilerinin sona ermesine yol açan birçok faktör olabilir, ancak başarılı olmaları için bazı stratejiler vardır. Bunlar arasında düzenli iletişim, karşılıklı güven, belirli ziyaretler ve gelecekte bir araya gelme planları yapmak yer alabilir. Her ilişki benzersizdir ve uzak mesafe ilişkileri de bu kapsamda değerlendirilmelidir. Önemli olan, partnerlerin ihtiyaçlarını, sınırlarını ve beklentilerini açıkça iletişim kurarak paylaşmalarıdır.

1
    0 Yorumla
  • Process34
    Process34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

Saçmalığın ta kendisi şu uzak mesafe muhabbeti. Dünyada insan mı kalmadı taa bilmem kaç kilometre ötedeki insanı seviyorsun. Ayrıca çok riskli geliyor bana uzak mesafe ilişkileri.

1
    6 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Bugün aynı sokağında ki hatta aynı sinifindaki insani sevebilirsin ama hayat belli mi olur bir taşınma olur, iş olur, okul olur nolcak bitirecek misin iliskiyi

Yorumla
    • Process34
      Process34
      +1 yıl

Ya şimdi o dediğin ap ayri olay. Benim kast ettiğim tanışmanın temeli sosyal medya üzerinden olan uzak mesafe ilişkileri. Mesela benim bir arkadaşım 4 sene Almanya'dan bir kız ile uzak mesafe ilişkisi yürüttü, sonra birden bir baktık kız başkası ile nişanlanmış sonra da evlendi falan filan. Elde var 0 anlayacağın

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Sosyal medyadan da tanışma olmasa insanlar hepten yalnız kalacak
      Çünkü okul hayati, iş hayati derken sosyallesme sifir haliyle sosyal medyalardan bulunuyor ama arkadaşın başına gelenler kötü

Yorumla
    • Process34
      Process34
      +1 yıl

Sosyal medyadan tanışır ilerletir sevgili olursun ona amenna hiç bir sözüm yok. Biriniz anyada biriniz Konya'da olmaması lazım. Aynı şehir olması lazım.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

ya da ayda bir görüşme

Yorumla
    • Process34
      Process34
      +1 yıl

Ayda bir az bence. İmkan varsa daha sık aktivite yapma taraftarıyım.

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Hayır değildir. iki tarafında maddi, zaman ve güç anlamında olanakları lazım.

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

3 yılı bitirdik gayet güzel devam ediyoruz çok şükür. Her yiğidin harcı değil tabii... uzak mesafe diye bitmeye mahkum olmaz illa ki

1
    2 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Reelde buluşma varsa bal kaymak tabi

• Illecebrous
      Illecebrous
      +1 yıl

Yüzü bulmuştur görüşme sayımız…

• ɾҽժ_աօʍɑղ
    ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et
    Guru Yaş: 82 , eic 99%
    +1 yıl

Ben zamanında yıllarca sürdürdüm gerçek sevgi bitmiyor ya

2
    2 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Bende sürdürdüm yıpratıcı ama yapacak bir sey yok

Yorumla
    • ɾҽժ_աօʍɑղ
      ɾҽժ_աօʍɑղ
      +1 yıl

Öyle çok zor

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Değildir. Gayet iyi kalbe sahip olan insanlar var. Kalbin sabırlı olursa, mesafe dediğin biletten ibarettir.

1
    1 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Denk gelmek zor

Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Sanırım öyle yollun sonuna gelmiş bulunmaktayız.

2
    1 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Bitince çok üzülürsünüz çabalayın

Yorumla
  • Laviinyyaaaaa
    Laviinyyaaaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Bilinmeyen saat uygulaması bu fotodaki kişilerin klip olduğu şarkı dinlemeni tavsiye ederim

1
    1 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Film izledim ama hayal kırıklığı klip güzel şarkı zaten güzel

Yorumla
  • ayazbirkalem
    ayazbirkalem Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Uzaklık nedir? Aynı mahallede oturan ya da aynı okulda okuyan aynı iş yerinde çalışanlarda ilişkiyi devam ettiremiyor. Konu biz olmak iki kişi gerçekten birbirine değer evriyorsa mesafe sadece özlemek dugusunun artış sebebidir.

1
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Her ilişki bitmeye mahkumdur. Uzak yakın farketmez

1
    4 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

🙄ne güzel moral veriyorsun

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      +1 yıl

Gerçekler bebeğim 😌

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Bebeğin miyim gerçekten ❤😃

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      +1 yıl

Eveeet 😅🌸

Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Uzak mesafe ilişkisi hem aşkı öğretir hemde sabretmeyi.

1
    6 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Kanser olmayı 😀

Yorumla
    • tıme-traveler
      tıme-traveler
      +1 yıl

😄😄😄Çaresi var bence
      Kavuşmak.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Kavuşmak yoksa zaman harcamaya gerek yok

Yorumla
    • tıme-traveler
      tıme-traveler
      +1 yıl

Bazen her şey yazmak kadar kolay olmayabilir 🙄

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Kolay aslında bizler zorlastiriyoruz

Yorumla
    • tıme-traveler
      tıme-traveler
      +1 yıl

Cvp yok 😄

Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Mahkum değildir. 7 sene konuştuk evlendik. Evlendik hala uzağız 🤣

1
    2 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Evlenince daha uzagiz jxjsjs

Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Ahaha mecbur iş gereği

Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Genelde yürütemiyor insanlar o yüzden pek uzun ömürlü değil gibi.
    Sanırım sebebi "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur"meselesinden dolayı...

1
    0 Yorumla
  • Besara
    Besara Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Tabiki bitmeye mahkum değil ama kendi adıma konuşuyorum ben yapamam bi kaşını gözünü yüzünü görüp ağzını burnunu mıncırmam lazım 😂😂

2
    0 Yorumla
  • Bıktımmmmmm
    Bıktımmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.

Ben sürdüremem ya özledikçe kavga çıkartırım hiç gerek yok 😅 millet nasıl yapıyo anlamıyorum

2
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Değil ama çoğu bitiyor diyebiliriz.

2
    4 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Sosyal medya katili olabilir mi?

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Nettttt

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Güvensizlikle başedemiyorum

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Bende de o sorun var.

Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Böyle düşünen hiç sevgili olmasın daha iyi ne alakası var ki uzak olması bitmesine neden değildir sevginin aşkın olduğu yerde mesafeler Km önemsiz dir

1
    0 Yorumla
  • softpowerr
    softpowerr Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Üç sene sürdürsem de sonunda aldatıldım. Yürümez uzak mesafe. İki taraf da bişeylerin boşluğunu hisseder

1
    0 Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Eskiden mesafeler yakın olsada görüşülemezmiş. Gönül gerçekten severse yürütebilir. Ama çoğu da güvensizlik sebebiyle bitiyor ne yazık ki

1
    0 Yorumla
  • xWoramelx
    xWoramelx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.

Gerçekten samimiyet ve aşk varsa Herturlu yürür bitenlerde gönül eğlendiren vakit geçiren tayfa mesafeler farketmez

1
    0 Yorumla
  • Daiys_m
    Daiys_m Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bı kere yapmıştım ona da bin pişman olmuştu acıkçası. Ama bitmeye mahkum değil açıkçası çünkü böyle evlenen insanları çok gördüm ben

1
    0 Yorumla
  • SteelForGee
    SteelForGee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Valla askerlik arkadaşım istanbuldaydı kızda trabzondaydı 1 sene içinde düğün falan yaptılar Şu an mutlular

1
    0 Yorumla
  • Sahil06
    Sahil06 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Yani beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır,
    ama o beklenen gün gelmeyecekse çile çekmek ahmaklıktır.
    Çöpe atacak ömrüm yok.

1
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Uzak mesafeyi yürütemeyen yakınken yürütse ne yürütmese ne? Gönül yakını ister ama uzağı da benimser

1
    0 Yorumla
  • Sky_Walker
    Sky_Walker Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Her uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkum değil bence buluşamayacak kadar uzak olan mesafe ilişkileri sıkıntılı biraz onun dışında bahane olur gibi

1
    0 Yorumla
  • Güzelamadertli
    Güzelamadertli Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Ben uzak mesafe ilişkisini sürdürdüm bu sefer de kavuşunca ayrıldık

2
    0 Yorumla
  • Bez_BheBek
    Bez_BheBek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Karşılıklı sevgi, sadakat, güven ve anlayış varsa ben biteceğini düşünmüyorum.

2
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Gerçekten karşılıklı güven ve sabır, samimiyet varsa, her mesafeyi aşar o ilişki.

1
    0 Yorumla
  • Üçüzerkekannesi
    Üçüzerkekannesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkisiydi

Evlendik

üç tane oğlumuz var

1
    0 Yorumla
  • Klaus_39393
    Klaus_39393 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmiyorum. Hiç ilişkim olmadığı için bilmiyorum bu işleri

1
    0 Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Uzak mesafeli bir ilişkiyi evliliğe çevirdiğimiz için 😎 ne desem , bilemedim 🤣

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır uzak mesafe ile başlayıp evlenenleri biliyorum. En yakınımda vur gittim çeyrek taktım

1
    0 Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Hepsi değil ama yürütmesi baya zor ve bana göre değil pek

1
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Benim mantığıma yatmıyor
    Uzak mesafe ilişkisi insanı olduğumu düşünmüyorum

1
    0 Yorumla
  • thexpendablesss
    thexpendablesss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yuzde 99 evet 1 lik kisim o kadar emek ve sabirdan sonra evleniyo zaten

1
    0 Yorumla
  • Çocukgelişimciiks
    Çocukgelişimciiks Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sürdürürüm. Daha önce sürdürdüm karşı taraf kendisi ayrılmayı tercih etti..

1
    0 Yorumla
  • güvenikalmamış
    güvenikalmamış Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır değildir, güven olduktan sonra gerisi önemli mi ki? O sadakat olmalı..

1
    0 Yorumla
  • Blue_Star
    Blue_Star Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Değildir belki ama uzak mesafe biraz zorluyor insani...

1
    0 Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Hep uzakta olmaz. İllaki bi yerde mesafenin ortadan kalkması gerekecek.

1
    0 Yorumla
  • SanMcpickle
    SanMcpickle Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

işim olmaz sevemem ben ya da onu sever başkarını yerim huyum kurusun

1
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Kesinlikle...

Başarı şansı çok çok düşük.

1
    0 Yorumla
  • TayyarRA
    TayyarRA Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Telefon ekranını yalama moduna geçtilerse tabii ki de bitmeye mahkumdur..

şükür süper cevap sonunda

1
    0 Yorumla
  • FeynmansBongo
    FeynmansBongo Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Bir Ukraynalı, 2 Rus ile uzak mesafe ilişkisi yaşadım. Ruslarla birkaç ay, Ukraynalıyla bir yıl falan sürdü.

Ukraynalı kız şu anda Polonya'da mülteci, Ruslardan ise haber alamadım hiç.

Yani, bitmeye mahkumdur.

1
    0 Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hepsi bitmez ilişkisine sahip cikanlar bitirmezler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

4 senedir uzak mesafe ilişkisindeyiz. Ve bitmiyor. Gayet sağlıklı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet nişanldıydık ama bugün nişan atıldı maalesef 5 yıllık uzak mesafe ilişkisi sonlandı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bence öyle, bunu kabul edip başlayan zaten en baştan kaybetmiştir

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Alacam bu kızı

1
    0 Yorumla
  • Dostoviski
    Dostoviski Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Seversen bitmez devam eder bu bağlılığa bağlı birazda.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

çoğu insan devam ettiremiyor çünkü sevdiğin bir kişinin yanında olması onu daha çok sevmeni sağlayabilir. Ama uzakta olunca diğer insanlara bakarsın ve onlara özenirsin ve yavaş yavaş uzaktaki kişiden soğumaya başlarsın.

1
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Kısa sürede görüşme yoksa zaman kaybı

1
    4 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Kaç aylık bir süreçten sonra bir araya gelinmeli var mı sana göre suresi

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

Bana göre bunun bir süresi yoktur. Aradaki iletişimin gücüne göre hareket etmek gerekir. Ve görüşme ne kadar kısa sürede olursa o kadar sağlıklı olur

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Ne kadar kısa o kadar iyi uzadıkça hisler soğuyor

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

Kesinlikle. İlişkinin sağlığı için de önemli bir şey.
      Ergenler için bu yıllar olabilir 😅

Yorumla
  • Papagandukkani
    Papagandukkani Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İmkanlara bağlı ya

1
    4 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Güven sorunu aşılmıyor

Yorumla
    • Papagandukkani
      Papagandukkani
      +1 yıl

Sürekli gidip gelme imkanın varsa kısmen aşılır

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Gidebildigini sevsin herkes

Yorumla
    • Papagandukkani
      Papagandukkani
      +1 yıl

Aynen 😅

Yorumla
  • Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkum mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Her uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkum mudur? 78 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkileri bitmeye mahkum mudur? 25 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkileri bitmeye mahkum mudur? 31 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi bir noktada bitmeye mahkum mudur? 5 cevap verildi
Uzak mesafe yüzünden biten ilişki? 7 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisinin sonu her zaman hüsran mıdır? 69 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨