+1 yılİlişkinin amacına göre değişebilir. Çoğu kişi birini bulamadıkça, sosyal medyadan öylesine vakit öldürmek amaçlı flört edebilir. Bir çok insanla konuşabilir ve bir çok insana samimi de olabilir. Birilerini düşürmek amaçlı durmadan tanımaya çalışan da olabilir. Ve birinden sıkılınca yeni birilerini tanımaya çalışabilir. Uzak mesafe de birine güvenmek çok zor. Amaç takılmalık, vakit öldürmelik, öylesine muhabbet ya da yalnızlığı gidermek için ise o ilişki bir gün muhakkak biter. Ancak gerçek anlamda birini tanımaya yönelik adım atıldıysa, olası buluşmalarla ileriye dönük olabilir. Şu da olabilir buluşma sonrası beklentinizin altında biri de çıkabilir ve tamamen kopmalar da yaşanabilir. Dikkat edilmesi gereken husus; ilk başta size çok ilgili, çok sevgi dolu, çok samimi davranan insanlara güvenmemeniz. Çünkü bunu yapan insanlar her insan üzerinde bunu deniyor. Ve oltaya gelen sazan balıkları sevginin gerçek olduğuna inanıyor. Sonra hatayı kendinde arıyor. Uzak mesafe olduğu için bittiğini sanıyorsun ancak durum; senin oltaya sazan balığı gibi takılman ve yem olarak görülmen. Haliyle hayal kırıklıklarını en çok inanan ve güvenen insanlar yaşıyor. Ama o kişi olta atıp, sazan balığı yakalamaya devam ediyor. Bu yüzden; buluşma olmadan, birinin kimliğini görmeden, adli sicil kaydını görmeden, arkadaşlarını tanımadan, bulunduğu çevreyi görmeden o insanın anlattıklarına inanmamanız ve hemen hayallere kapılmamanız. Dikkatli olun...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil ama çok zor böyle bir ilişkiyi yürütmek maddi manevi fedakarlık istiyor sabır istiyor oyuzden herkesin harcı değil uzak mesafe ilişkilerini yürütmek çok çok seversen ne ala
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven biriyle uzak yakın farketmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir.. sürdürebilen sürdürüyor bu gözler 16 senelik uzak mesafenin evlendiğini gördü..
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki bile değil o.
Mesajlaşma arkadaşı.
Hastalanınca koşup hastaneye götüremeyeceksem , iş çıkışı ‘ hazırlan yavrum yemeğe gömülelim ‘ diyemeyeceksem , özledim diye kapısına dayanamayacaksam ben ona ilişki demem.
Sanal bebek degılız sonuçta35 Yorumla- +1 yıl
Neden haklısın ya
- +1 yıl
Eski kafalıyım bu konuda ondan sanırım 🥹 bunu yapmazsam olmaz ( ikizler burcu degılım bir de ) opsiyonel seçenek 😂
- +1 yıl
😃burç sorusu sormaya cekindim simdi jsjsjs
- +1 yıl
Sor sor cevabım belli ama sor sen 😂
+1 yılSana bizi anlatmak istedim neden bilmem eşim antepde ben Ankaradayım beni defalarca kez aldatti yazmadi hatta olmayan babam konusunda beni küçümsedi defalarca kez ayrildik cok seviyodum ama gururum el vermedi yazmadım her yerden engellestik sonra 8 ay geçti tekrar yazdı konustuk yine aldatti bu sefer içimde bitirmiştim onu voleybolcuyum ben maç bölgesi antep verildi o gün şans mıdır kader mıdır nedir artık çok yağmur yağıyordu eşim de yağmurda islanmamak icin maç salonuna girmis tesadüfen kafami tirubune bir kaldırdım beni izliyor unuttuğum ne kadar duygu varsa hatirladim ilk defa görüyoruz birbirimizi bu arada o da görür görmez zaten seviyodu peşimden koşuyordu ama oyle bir aşık olmuş ki yanima geldi konustuk ettik hiç yüz vermedim neyse uzatmayayim hatalar affoldu o da Allah var benim peşimden cok koştu 2 yıl kadar ben de ona yüz vermedim işin sonunda 4 ay önce evlendik imkansiz degil kizlar Allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmis
11 Yorumla- +1 yıl
Umarim daha üzmez seni ne diyim
Hayır tam olarak öyle diyemeyiz çünkü çok sayıda uzak mesafe olarak başlayıp evlilik ile sonuçlanan ilişkiler biliyoruz.
16 Yorumla- +1 yıl
Çok nadir binde bir
Fazla bir araya gelip tanima fırsatı olmadan evlenen kişilerin en kısa surede boşandığına da şahit oluyoruz - +1 yıl
Soru soruyu açıyor jsjsjs
- +1 yıl
Evlilik hiç sağlıklı bir eylem değil ama soru için tişikkirler jdjxs
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeyi bilmeyenlerin için her ilişki türü bitmeye mahkumdur demek daha doğrudur.
Ben uzun mesafe ilişkisi yaşadım , gerçekten de her sevenin harcı değil zaten harcı olmayan da bitsin zaten.
Ben 4 senedir ayakta tutabilmek ve yorulmamissam güzel sevmişim anlaşılan ki onca zorluğa rağmen18 Yorumla- +1 yıl
Sonra noldu
Cevap sahibi+1 yılHâlâ devam ediyoruz ama son iki üç aydır ayrılık düşünmedim değil. Sebebi uzun mesafe olması değil onu çoktan aştık
- +1 yıl
Tükenmişlik mi
Cevap sahibi+1 yılHayır, güvensizlik.
Bakınız hayata başlarken insan denilen biz varlıklar hissettiğimiz ilk duygu güvendir.
Annemizi sevmeden önce annemize güven duyarız o yüzden koynunda uyuruz.
İnsanlar ilişkileri önce güvene dayanır daha sonra saygıya saygıdan sonra sevgi gelir. Yani sevmeden önce daha önemli duyguları hissetmek isteriz. Güven ve saygıdan önce sevgi hissederseniz adı aşk olur aşk ise ihtiyaç duyulan sevgi değildir.
4 yıldır beraber verdiğimiz mücadele mesafeden daha elzem daha mühim konulardi ki çok iyi de yol alındı ama bazı nedenler kişilerin kirmizi çizgisi olabiliyor. Güvensizlik derken aldatılma gibi bir şey de değil.
Aslında tükenmişlik söyle denebilir verdiğimiz mücadele tek kalmak tek hissetmenin verdiği acı diyebiliriz. İter istemez rahatsız ediyor tabi
- +1 yıl
4 yıldır insan güven sorunu aşamaz mı... o zaman hevesin bitmesi, sıkılmışlık, arayışta olmak tukenmislik 4 yil iyi sure Nişan falan yapilamazmiydi?
Cevap sahibi+1 yıl4 yılın son 2 3 ayı böyle bir şey var. Sebebi para harcama sorunu benim güvensizliğim har vurup harman savurup alışveriş xilginligina kapılması önceden bu yoktu gayet iyiydi psikoterapi de emdr tedavisi görüyor ama buna dair bir şey yapmıyor ben bu sene Haziran Temmuz gibi Nisan yapmayı planlarken kendisinin har vurup harman savurup gelecek planladığım kadının harcamalarına dikkat etmeyip ailesine yalan söylemesi gelecekte bizi aile yapmaz diye düşündüğüm için ayrılık düşünüyorum.
Aksi taktirde tabiki de güven sorunu asılmış olması gerekir 2025 de evlenmis olmak isteyen ailesini kurmak isteyen ben sizin düşündüğünüz gibiydim- +1 yıl
İnsanlar değişir mevsimler gibi
Cevap sahibi+1 yılUmarım kışım da bahar gibi tadında güzeldir.
Rabbım herkese kalbi gibi eş kalbi gibi yaşam nasip etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılEğer uzak mesafe ilişkisi olarak başlamadıysa ve sonradan uzaklaşıldıysa bitmez. Ama sanal aşklarım ciddi bi kısmı bitmeye mahkum. Ben hep buluşmak falan zor geldiği için uzaktaki insanlarla konuşuyordum. Yakınında olan insanla asla bir değil yani. şu an nişanlım tak kahve içmeye geliyor, gece 11 de hadi bi arabayla turlayalım diyor vs çok tatlı olay
10 Yorumla Sürmesine sürer de, o ilişki olmaz bence. Bana hep saçma gelir. Hani bi süre mecburiyetten dayanılır ama bi yerden sonra bir araya gelmek gerekir. İlişki demek birlikte olmak, birlikte gülmek, dokunabilmek, aynı havayı solumak, bir dinamik oluşturmaktır, üzüldüğünde mutlu olduğunda yanında olmayacaksa o ilişki olmaz ki. Telefon mesaj aynı şey değil. bence. Bu tip uzak ilişkilerde ciddi güven sorunu oluyor bi de çünkü bir arada yeterince zaman geçirilmeyince yeterince tanıyamazsın karşı tarafı.
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkileri zorlayıcı olabilir, ancak doğru iletişim, güven ve karşılıklı çaba ile başarılı olabilirler. Uzak mesafe ilişkilerinin sona ermesine yol açan birçok faktör olabilir, ancak başarılı olmaları için bazı stratejiler vardır. Bunlar arasında düzenli iletişim, karşılıklı güven, belirli ziyaretler ve gelecekte bir araya gelme planları yapmak yer alabilir. Her ilişki benzersizdir ve uzak mesafe ilişkileri de bu kapsamda değerlendirilmelidir. Önemli olan, partnerlerin ihtiyaçlarını, sınırlarını ve beklentilerini açıkça iletişim kurarak paylaşmalarıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Saçmalığın ta kendisi şu uzak mesafe muhabbeti. Dünyada insan mı kalmadı taa bilmem kaç kilometre ötedeki insanı seviyorsun. Ayrıca çok riskli geliyor bana uzak mesafe ilişkileri.
16 Yorumla- +1 yıl
Bugün aynı sokağında ki hatta aynı sinifindaki insani sevebilirsin ama hayat belli mi olur bir taşınma olur, iş olur, okul olur nolcak bitirecek misin iliskiyi
- +1 yıl
Ya şimdi o dediğin ap ayri olay. Benim kast ettiğim tanışmanın temeli sosyal medya üzerinden olan uzak mesafe ilişkileri. Mesela benim bir arkadaşım 4 sene Almanya'dan bir kız ile uzak mesafe ilişkisi yürüttü, sonra birden bir baktık kız başkası ile nişanlanmış sonra da evlendi falan filan. Elde var 0 anlayacağın
- +1 yıl
Sosyal medyadan da tanışma olmasa insanlar hepten yalnız kalacak
Çünkü okul hayati, iş hayati derken sosyallesme sifir haliyle sosyal medyalardan bulunuyor ama arkadaşın başına gelenler kötü - +1 yıl
ya da ayda bir görüşme
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır değildir. iki tarafında maddi, zaman ve güç anlamında olanakları lazım.
10 Yorumla
+1 yıl3 yılı bitirdik gayet güzel devam ediyoruz çok şükür. Her yiğidin harcı değil tabii... uzak mesafe diye bitmeye mahkum olmaz illa ki
12 Yorumla- +1 yıl
Reelde buluşma varsa bal kaymak tabi
- +1 yıl
Yüzü bulmuştur görüşme sayımız…
Ben zamanında yıllarca sürdürdüm gerçek sevgi bitmiyor ya
22 Yorumla- +1 yıl
Bende sürdürdüm yıpratıcı ama yapacak bir sey yok
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir. Gayet iyi kalbe sahip olan insanlar var. Kalbin sabırlı olursa, mesafe dediğin biletten ibarettir.
11 Yorumla- +1 yıl
Denk gelmek zor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım öyle yollun sonuna gelmiş bulunmaktayız.
21 Yorumla- +1 yıl
Bitince çok üzülürsünüz çabalayın
+1 yılBilinmeyen saat uygulaması bu fotodaki kişilerin klip olduğu şarkı dinlemeni tavsiye ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Film izledim ama hayal kırıklığı klip güzel şarkı zaten güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklık nedir? Aynı mahallede oturan ya da aynı okulda okuyan aynı iş yerinde çalışanlarda ilişkiyi devam ettiremiyor. Konu biz olmak iki kişi gerçekten birbirine değer evriyorsa mesafe sadece özlemek dugusunun artış sebebidir.
10 Yorumla Her ilişki bitmeye mahkumdur. Uzak yakın farketmez
14 Yorumla- +1 yıl
🙄ne güzel moral veriyorsun
- +1 yıl
Bebeğin miyim gerçekten ❤😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi hem aşkı öğretir hemde sabretmeyi.
16 Yorumla- +1 yıl
Kanser olmayı 😀
- +1 yıl
😄😄😄Çaresi var bence
Kavuşmak. - +1 yıl
Kavuşmak yoksa zaman harcamaya gerek yok
- +1 yıl
Bazen her şey yazmak kadar kolay olmayabilir 🙄
- +1 yıl
Kolay aslında bizler zorlastiriyoruz
- +1 yıl
Cvp yok 😄
+1 yılMahkum değildir. 7 sene konuştuk evlendik. Evlendik hala uzağız 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenince daha uzagiz jxjsjs
- +1 yıl
Ahaha mecbur iş gereği
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yürütemiyor insanlar o yüzden pek uzun ömürlü değil gibi.
Sanırım sebebi "Gözden ırak olan gönülden de ırak olur"meselesinden dolayı...10 Yorumla Tabiki bitmeye mahkum değil ama kendi adıma konuşuyorum ben yapamam bi kaşını gözünü yüzünü görüp ağzını burnunu mıncırmam lazım 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBen sürdüremem ya özledikçe kavga çıkartırım hiç gerek yok 😅 millet nasıl yapıyo anlamıyorum
20 Yorumla Değil ama çoğu bitiyor diyebiliriz.
24 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medya katili olabilir mi?
- +1 yıl
Güvensizlikle başedemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Böyle düşünen hiç sevgili olmasın daha iyi ne alakası var ki uzak olması bitmesine neden değildir sevginin aşkın olduğu yerde mesafeler Km önemsiz dir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜç sene sürdürsem de sonunda aldatıldım. Yürümez uzak mesafe. İki taraf da bişeylerin boşluğunu hisseder
10 Yorumla Eskiden mesafeler yakın olsada görüşülemezmiş. Gönül gerçekten severse yürütebilir. Ama çoğu da güvensizlik sebebiyle bitiyor ne yazık ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Gerçekten samimiyet ve aşk varsa Herturlu yürür bitenlerde gönül eğlendiren vakit geçiren tayfa mesafeler farketmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bı kere yapmıştım ona da bin pişman olmuştu acıkçası. Ama bitmeye mahkum değil açıkçası çünkü böyle evlenen insanları çok gördüm ben
10 Yorumla
+1 yılValla askerlik arkadaşım istanbuldaydı kızda trabzondaydı 1 sene içinde düğün falan yaptılar Şu an mutlular
10 YorumlaYani beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır,
ama o beklenen gün gelmeyecekse çile çekmek ahmaklıktır.
Çöpe atacak ömrüm yok.10 YorumlaUzak mesafeyi yürütemeyen yakınken yürütse ne yürütmese ne? Gönül yakını ister ama uzağı da benimser
10 Yorumla
+1 yılHer uzak mesafe ilişkisi bitmeye mahkum değil bence buluşamayacak kadar uzak olan mesafe ilişkileri sıkıntılı biraz onun dışında bahane olur gibi
10 Yorumla
+1 yılBen uzak mesafe ilişkisini sürdürdüm bu sefer de kavuşunca ayrıldık
20 Yorumla
+1 yılKarşılıklı sevgi, sadakat, güven ve anlayış varsa ben biteceğini düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten karşılıklı güven ve sabır, samimiyet varsa, her mesafeyi aşar o ilişki.
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisiydi
Evlendik
üç tane oğlumuz var
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum. Hiç ilişkim olmadığı için bilmiyorum bu işleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafeli bir ilişkiyi evliliğe çevirdiğimiz için 😎 ne desem , bilemedim 🤣
10 Yorumla
+1 yılHayır uzak mesafe ile başlayıp evlenenleri biliyorum. En yakınımda vur gittim çeyrek taktım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi değil ama yürütmesi baya zor ve bana göre değil pek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Benim mantığıma yatmıyor
Uzak mesafe ilişkisi insanı olduğumu düşünmüyorum10 Yorumla
+1 yılYuzde 99 evet 1 lik kisim o kadar emek ve sabirdan sonra evleniyo zaten
10 Yorumla
+1 yılSürdürürüm. Daha önce sürdürdüm karşı taraf kendisi ayrılmayı tercih etti..
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir, güven olduktan sonra gerisi önemli mi ki? O sadakat olmalı..
10 YorumlaDeğildir belki ama uzak mesafe biraz zorluyor insani...
10 Yorumla
+1 yılHep uzakta olmaz. İllaki bi yerde mesafenin ortadan kalkması gerekecek.
10 Yorumla
+1 yılişim olmaz sevemem ben ya da onu sever başkarını yerim huyum kurusun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kesinlikle...
Başarı şansı çok çok düşük.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Telefon ekranını yalama moduna geçtilerse tabii ki de bitmeye mahkumdur..
şükür süper cevap sonunda
10 Yorumla
+1 yılBir Ukraynalı, 2 Rus ile uzak mesafe ilişkisi yaşadım. Ruslarla birkaç ay, Ukraynalıyla bir yıl falan sürdü.
Ukraynalı kız şu anda Polonya'da mülteci, Ruslardan ise haber alamadım hiç.
Yani, bitmeye mahkumdur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hepsi bitmez ilişkisine sahip cikanlar bitirmezler.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl4 senedir uzak mesafe ilişkisindeyiz. Ve bitmiyor. Gayet sağlıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet nişanldıydık ama bugün nişan atıldı maalesef 5 yıllık uzak mesafe ilişkisi sonlandı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence öyle, bunu kabul edip başlayan zaten en baştan kaybetmiştir
10 YorumlaAlacam bu kızı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeversen bitmez devam eder bu bağlılığa bağlı birazda.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçoğu insan devam ettiremiyor çünkü sevdiğin bir kişinin yanında olması onu daha çok sevmeni sağlayabilir. Ama uzakta olunca diğer insanlara bakarsın ve onlara özenirsin ve yavaş yavaş uzaktaki kişiden soğumaya başlarsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKısa sürede görüşme yoksa zaman kaybı
14 Yorumla- +1 yıl
Kaç aylık bir süreçten sonra bir araya gelinmeli var mı sana göre suresi
- +1 yıl
Bana göre bunun bir süresi yoktur. Aradaki iletişimin gücüne göre hareket etmek gerekir. Ve görüşme ne kadar kısa sürede olursa o kadar sağlıklı olur
- +1 yıl
Ne kadar kısa o kadar iyi uzadıkça hisler soğuyor
- +1 yıl
Kesinlikle. İlişkinin sağlığı için de önemli bir şey.
Ergenler için bu yıllar olabilir 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanlara bağlı ya
14 Yorumla- +1 yıl
Güven sorunu aşılmıyor
- +1 yıl
Sürekli gidip gelme imkanın varsa kısmen aşılır
- +1 yıl
Gidebildigini sevsin herkes
- +1 yıl
Aynen 😅
- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!