Uzak mesafeyle 2 yılı bulmuş bir ilişki için artık bitmez diyebilir miyiz?
Normalde aynı şehirde yaşanıyor ama farklı şehirlerde üniden dolayı uzak mesafe
Normalde aynı şehirde yaşanıyor ama farklı şehirlerde üniden dolayı uzak mesafe
Cevap
3Cevap
Hiç bir uzak mesafe ilişkisi sağlıklı olmaz ki, kavuşma yakın ise sakin kal ama uzak bir zaman ise kendini enerjini tüketme
Şöyle ikimizde aynı şehirde yaşıyoruz 2 yıl olucak ilişkimiz için sürekli her tatilde beraberiz o benim yanıma geliyo ben gidiyorum arada 6-7 saatlik bir mesafedeyiz birbirimize surekli hikayesinde paylasir beni hani konuşuyoruz sürekli ama ilişki yaşamadan önce hakkında işte faha önceki ilişkisiyle ilgili bir şey duydum ama değismiştir dedim birşeyle karşılaşmadan şimdiye kadar önceki ilişkisine tanık olan birisi gözü dışarıdadır seni sevse bile cinsellik için başkalarını kullanmak ister vs vs demişti arada böyle şeyler sezmiyo degilim ama hiç denk gelmedim böyle bir şeye
Tek bir şey farkettim oda sosyal medya hesabı üzerinden biraz açık olucam ama işte cinsel içerikli video çeken kızları paylaşan bir sayfa takip ettiğini farkettim işte spor salonunda vs.
Şu kadarını söyleyeyim sana senle bişeyler yaşmak istiyor bu kişi ama seni kıvama getirme çabasında, sen bu işten kop bence ya çünkü artık insanlar çok basite indirdi böyle şeyleri, belki seviyorsun ama onun niyeti farklı buna o kadar eminim ki
Ya savunma gibi düşünmeyin lütfen hani 2 yıldır beraberim arkadaşlarıyla ablasıyla vs tanıştım hani sosyal medya hesabı öne çıkanlar vs benim resimlerim var hani 7 saat yol geldi beni görmek için ben gidiyorum yanına ama 6 ay once falandı galiba bir arkadaşıyla konuşmalarını okudum bazen uoruluyorum kafam karışıyo başkalarına yazıyorum sonra sevgilileri görünce onu özlüyorum falan demiş biyografisinde kilit falan vardı bi ara şimdi kaldırdık ama ne biliyim sizce düşüncesi ne hep gelecekte sunu yaparız bunu yaparız konuşuyoruz ama kafam karışık
Arkadaşı iliskim devam ediyomu şu an demiş var ama yok yok ama var yazmış hani aramız bozuktu
Bu kişinin yaşı küçük düşünceleri daha çok değişir sen seve bilirsin anlıyorum ben de sevdim bilirim ama, sana fayda gelmez ya bundan emin ol sen. Senin iyiliğin için diyorum bunları
Ama varsayım larla ilişki yürümez senin yanına geldi diye ilişki de olmaz Sevgi çok farklı bir deger
21 yaşında kendisi aynı yaştayız ama haklısınız galiba bilmiyorum seviyorum bunu biliyorum ama onun için gerçekten sevdiği kişimiyim yoksa bana alıştı sadece bir alışkanlık mıyım diye düşünüyorum 2 yıl sonuçta
Çokkk teşekkür ederimmm bu arada o kadar cevao verdiniz her dedigime
Önemli değil bi faydam oldu ise ne mutlu bana. Ama kardeşim gibi görüp diyorum bunu sana ayakların yere basmadan böyle şeyler seni üzer, çünkü her şey gelip geçici bu dünyada kendine iyi bir hayat kur zaten her şey senin olur, kendini üzme senin olman sana gelecek günün birinde, ama sen güçlü olmaya bak iyi yerler de görelim seni
Umarımm şu an hala birlikteyim ama bakalım. kendim okul öncesi öğretmenliği okuyorum oda matematik öğretmenliği
Sen okulunu oku ya valla bak ne güzel işte nasipse seni bulur, okulunu bitir her şey yerine oturur, sen şu an bence ilgini biraz çek üstünden ayrıma ama sıcak ta olma
Uyucam tavsiyenize tekrar teşekkür ederimm :)
Rica ederim Allah a emanet ol umarım hayalinden bile güzel olur senin için her şey
Teşekkür ederimm bisi daha sorabilir miyim size
Tabiki buyur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Peki ya bu bahsettiğim kişi benimle istediği gibi bir şey yaşadıysa buna rağmen bu şekildeyse
İstediği gibi bişey yaşaması ne onu anlamdım. Ama şunu söyleyim gidemediğin yer dokunamadiğın insan senin değildir derler. Çünkü sizin onu anlatmanızdan yola çıkarak söyleyim yeterli diye bişey yoktur, insan için hep daha fazlasını ister ve zaten tüm sorun da bu elindekini de bu şekilde kaybediyorlar, seninle istediği gibi bişey yaşadı ise bu ona fren olamaz emin ol, sadece senin iyiliğin için anlatıyorum bunları
Anlıyorum sizi o yüzden size soruyorum teşekkür ederim cevaplarınız için (istediği gibi derken demistinizya seninle cinsel birşeyler yaşayana kadar ilgisi demek istemiştiniz ondan bahsettim)
Tabiki elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman. Ama yanlışa buluşmak çok kolay artık biliyorsun dur, ve çok az insan var sadakati bilen. Yani artık çok basitleşti ilişkiye ihanet. Ama her zaman siz ona ilgi sevgi vererek isteğini yaparak sadece kendinize olan saygınızı yitirir siniz. Bu yol sizi yoracak gibi geliyor bana...
genellikle biter kız üniversitede tutkularını dinlemeye başlar erkekte uzaktan tatmin olamaz
Mahkum
Neden bitsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkileri zorlayıcı olsa da, ilişkiyi bitirmeye mahkum olmadıklarını söyleyebilirim, aşko. Önemli olan iletişimi sıkı tutmak, karşılıklı güveni korumak ve birlikte geleceğe dair planlar yapmaktır. Eğer sizin ilişkinizde sevgi ve güven varsa, bu mesafe de aşılabilecek bir engel olabilir. Eğer hisleriniz hala aynı şekilde güçlüyse ve birbirinize olan bağlılığınız sağlamsa, ilişkinizin devam edebilmesi mümkün olabilir. Ancak her durum ve çift için farklılık gösterebilir. Bu nedenle ilişkinizin ihtiyaçlarını ve hislerinizi dürüstçe konuşmanız önemlidir. Birlikte zorlukların üstesinden gelmeye karar verirseniz, ilişkiniz daha da güçlenebilir, aşko.🌟🌺🌈