Ayrılmak istemiyorum?

Merhaba 3.5 senelik ilişkim var biraz toksit neyse aynı şehirdeniz ben onun için aynı üniyi yazdım 3 senedir ordayız neyse 5*6 gün önce kavga ettik ve konusmadık iki gün önce hediye almıstık ikimize ona gidecekti onun için yazdım beni aramasınlar diye onun numarasını girdim sms gitti sordum söyledi neyse o konuşmadan beri konuşmuyoduk dün bizim fotoğrafımızı paylastım belki bişi der diye demedi yarın üniversiteye beraber gıdıcez bari küs gitmeyelim artık barışalım diye bugün günaydın öküz kocam diye mesaj attım gunaydın da ne alaka konuşmuyoruz kaç gündür dedi biz ayrılık mi dedim öyle gibi bişi dedi ben üstüne gidince Onun gıbı bıse dedim tam ayrıldık fılan demedım durum onu gösteriyo dedim dedi bende Ben ayrılmak ıstemıyorum çünkü ortada bir problem yok ikimizde sinirle hareket edip kavga edip konusmadık ikimizde biliyoruz ayrıl barıs ilişkisi olduğunu ikimizde düşünelim yarın yüz yuzeyken karar veririz napıcağımıza dedim evet çok saçma gelebilir size göre ama bunun için ayrılıp bir ay sonra barısmayı da ben ıstemıyorum yarın sizce nasıl davranım ne edin yardımmm
Ayrılmak istemiyorum?