Aşk İlişkileri Aşk acısı mı yoksa tatilin bitmesinin verdiği acı mı daha kötü sizce? MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar 9 günü de yedik ne kadar hızlı geçti 😂 sizce bu acı mı yoksa aşk acısı mı daha kötü 😇 Aşk acısı mı yoksa tatilin bitmesinin verdiği acı mı daha kötü sizce? Cevapla Tatil Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. aşk acısı yok.. tatil acısı da geçer bir gün 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İkisi de yeterince acı değil sen bi benim büyüttüğüm biberin acısını ye. 😅 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl O kadar mı 😱 Doludoludolu +1 yıl O kadar 😅
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hepsi kötü en kötüsü benim tatilim 2 gündü sizinki ama 9 gün 🙄 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl O da bitiyor kız 😇 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O donusun verdigi uzuntuyu unutamiyorum. Yikim adeta o yuzden tatil. 1 6 Yorumla MrConfused +1 yıl Yıkıldım toparlanır mıyım acaba 😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Senin durum benden farkli. Toparlanirsin:) Yorumla MrConfused +1 yıl Halledecez 😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Halledersin sen:) Yorumla MrConfused +1 yıl Senin de pozitif katkılarınla tabiki 😇 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl 😇 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. tatilin bitmesi daha acı verici ama deşarj olmuşum, onu farkettim. daha bir enerjiyle çalıştım 😄 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Aşk neymiş tatildir 😀 1 6 Yorumla MrConfused +1 yıl Of of içim yanar içim kanar 😂😂 Yorumla VEGA0 +1 yıl İsyaaaaaaaaaaaann fmfmfkgkg Yorumla MrConfused +1 yıl Beni bir sen anlıyorsun 😇 Yorumla VEGA0 +1 yıl Yaa canımsın 🫶🏻 sende beni ama karşılıklı Yorumla MrConfused +1 yıl Bltaneisn 😇 Yorumla VEGA0 +1 yıl Sende sende 🐼 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. bu hayatta hâlâ yaşıyor olmak kötü 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne olursa olsun sevmek lazım dünyayı Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tatilin bitmesinin verdiği acı çok kötü 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Ah ah ne çektik be Yorumla
bulamadımısımmm Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Tatil acısı aşk acısının yanında sinek ısırığı gibi kalır:) 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tabiki tatilin bitmesi 😂😃😃😃😃😃 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. tatilin bitmiş olmasının verdiği acıdır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aşk acısı yok.. tatil acısı da geçer bir gün
İkisi de yeterince acı değil sen bi benim büyüttüğüm biberin acısını ye. 😅
O kadar mı 😱
O kadar 😅
Hepsi kötü en kötüsü benim tatilim 2 gündü sizinki ama 9 gün 🙄
O da bitiyor kız 😇
O donusun verdigi uzuntuyu unutamiyorum. Yikim adeta o yuzden tatil.
Yıkıldım toparlanır mıyım acaba 😂
Senin durum benden farkli. Toparlanirsin:)
Halledecez 😂😂
Halledersin sen:)
Senin de pozitif katkılarınla tabiki 😇
😇
tatilin bitmesi daha acı verici
ama deşarj olmuşum, onu farkettim. daha bir enerjiyle çalıştım 😄
Aşk neymiş tatildir 😀
Of of içim yanar içim kanar 😂😂
İsyaaaaaaaaaaaann fmfmfkgkg
Beni bir sen anlıyorsun 😇
Yaa canımsın 🫶🏻 sende beni ama karşılıklı
Bltaneisn 😇
Sende sende 🐼
bu hayatta hâlâ yaşıyor olmak kötü
Ne olursa olsun sevmek lazım dünyayı
Tatilin bitmesinin verdiği acı çok kötü
Ah ah ne çektik be
Tatil acısı aşk acısının yanında sinek ısırığı gibi kalır:)
Tatile gidememe acısı
Tabiki tatilin bitmesi 😂😃😃😃😃😃
tatilin bitmiş olmasının verdiği acıdır
Gördüklerim en kötüsü 😔