Aşk İlişkileri Erkekler ilk kadının neresine bakar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 516 Mesela kızlar herşeyden önce ilk boya bakar ya erkekler neye bakıyor Erkekler ilk kadının neresine bakar? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Siz ilk boyamı bakıyorsunuz kişiye göre değişiyor bunlar. Ben gözlere bakarım 2 3 Yorumla barraküda 9 ay teşekkür @Skylineo7 Yorumla ahuss1 9 ay Evet uzun erkekler daha çekici geliyor diğerleri arkadaşımmış gibi Yorumla barraküda 9 ay @ahuss1 herkese göre değişiyor bazıları ellerine bazıları tipine bazıları traşına bazıları kaslarına Yorumla
m MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben direk gözlere bakarım her şey anlaşılır ordan 0 0 Yorumla
thewalkerist Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. İlk baktığım şey yüzü olur. Gülüşü, gözleri, yanakları, burunu.İlk bakmak istediğim şey? Karakteri, kalbi, içinin güzelliği. Bu arada ilk boy deyiminize pek katılmıyorum ya, 1.93 boy var da ben pek bir etkileşime giremedim fazla çabalasam da. 2 2 Yorumla Soran 9 ay BEN KATILIYORUM Yorumla thewalkerist 9 ay Yakışıklı değilim maalesef, yoksa boy pos var. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Boya, saçları gösterişli ise saçlarına, ellerine, yüzüne, tenini görmek için bileğine bakarım, boğazına bakarım. Ben detaylı bakıyorum öyle. En son gözlerine.. 1 2 Yorumla Soran 9 ay Niye en son gozler Yorumla Cevap sahibi 9 ay bir şey hissedip hissetmediğini oradan anlarsın Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Yüzüne ve saçlarına bakarım, orayı geçtiysem diğer yerlere zamanla bakılır. 1 0 Yorumla
YoSoyLaEstrella Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay hayvan içgüdüsüyle davrandıkları için yüzü hariç her yerine bakar 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Baktiklari seylere bak bunlardan adam olmaz 7 30 Yorumla Soran 9 ay Ic sesimsin askim Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sanki bebekler memeyle ne isleri varsa bide kalcaaa cekici olsa kadinida cezbeder sictigimiz organ yaa Yorumla minikerkekk1 9 ay Ahahahah aninda dayanisma Yorumla oerdemdgzl 9 ay Kendileride boya bakıyor Allah sanki herkesi 185+ yarattı Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl allah sanki herkesi koca gotlu koca memeli yarattı Yorumla oerdemdgzl 9 ay Ben bi kere koca gotlu koca memeli sevmiyorum portakal boyutu olucak minyon olucak Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl ee sende minyon seviyon allah herkesi 150 mi yaratti Yorumla minikerkekk1 9 ay Ben gayim arkadaslar beni katmayin 😅 Yorumla oerdemdgzl 9 ay Yarattığını buluruz aaaa Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl lan o zaman niye allah herkesi 185 yarattı diye tripleniyosun aw aglamican Yorumla oerdemdgzl 9 ay Ben 185 im ağlamıyorum olmayanlar ağlasın aha bu gay ağlasın Yorumla minikerkekk1 9 ay Ben naptim ya 🥺 Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl 185 erkeğin yanına 145 kiz da komikdurur yaa Yorumla oerdemdgzl 9 ay Minyon derken sen cüce katagorisine geçtin gel sen iyi dur hacı o zaman Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl ben minyon değilim canım kalsın ahahah Yorumla oerdemdgzl 9 ay Allah aşkına boy kaç Yorumla minikerkekk1 9 ay Ben 1.60ım tamam en ezik benim yeter 🥺 Yorumla oerdemdgzl 9 ay Ya bi dur seni de sekecem araya frekans karıştırıp durma Yorumla minikerkekk1 9 ay @oerdemdgzl cok kotusun 🥺 Yorumla oerdemdgzl 9 ay Teşekkür ederim Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl 165 😀😀😀 Yorumla oerdemdgzl 9 ay Minyonsun işte artı istediğim başka bi özellikte bar sende Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl neymiş 😁 Yorumla oerdemdgzl 9 ay Çok çemkiriyon çemkirenlere de hastayım Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl ☺☺☺😃😃😃😃 Yorumla Soran 9 ay Minyon değilim bence uzunum hattaa Yorumla oerdemdgzl 9 ay Tartışılır Yorumla Soran 9 ay @oerdemdgzl düşünelim tartışalım 😛😛😛😛 Yorumla oerdemdgzl 9 ay Gel bekliyorum Yorumla sevki7020 9 ay Neye bakıcaz başka Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beyni çalışmayan kızı gerçekten kaldıramam. Zeka ölçümü yapmak isterim yüzünü gözünü geçtim Allah aşkına 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Arkası dönükse kalça. yüz yüze ise bacak, sonra saç vs dekolteli ise bacak göğüs saç diye gider bende 0 0 Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 9 ay SıraylaGöz elmacık kemikleri yanaklar, dudaklar, eller, fırsat olduğu kadar göğüsler ve kalça ve en önemlisi hijyenine dikkat edip bakar 0 0 Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Akla ve kalbine baksalar sasirirdim zaten nerede ang. t yarma şal. k var ona bakıyorlar 😂😂 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 9 ay Memesine küçük mü diye. Yüzüne bebeksi okşamalık mı diye 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Kadın mı dönme mi diye malum günümüzde sahte karı çok 😀 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 89% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herkes aynı bilmem ama ben gözlere bakarım.Meslek hastalığı galiba. 0 0 Yorumla
Duyguhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Çok şahit oldum hepsi gote bakıyor 11 2 Yorumla sevki7020 9 ay Öyle 😂 Yorumla Murat61616 9 ay Aynen Yorumla
Korıdorlar Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 68% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. Uzun dalgalı saçlar ve zeytin karası gözler daima dikkatimi çekiyor 0 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Karekter ve kişiliğine bakarım gerisi önemsiz benim için 0 0 Yorumla
NVHBhVHV Takip Et Xper 5 Yaş: 19 9 ay Erkekler herseyine bakar bir taneden ibaret deyildir 6 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 41,8b cevap paylaştı. Her erkeğin ki farklı. Ben cinsel olmayan yerine bakıyorum, güzel mi diye. 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 95% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Gözler kalın bacaklar seksi ayaklar 1 5 Yorumla Soran 9 ay Ohhh beni anlattin Yorumla proofstriker39 9 ay Harbimi ya Yorumla Soran 9 ay Gozlerim adriananin gözlerine benziyor Bacaklarım kalın ve beyaz puruzsuz Ayaklarım 36 taraksız ve siyah ojeli genelde Yorumla proofstriker39 9 ay Görmek iyi olurdu Yorumla proofstriker39 9 ay Beyaz bacak ayaklar siyah oje missss Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Beyne bakarım, mesela boya takıntılı olan birisini zaten istemem 0 4 Yorumla Soran 9 ay Boy takıntısı olan biri sana niye caktirsin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Çaktırmak derken, ahlak üst düzey bravo :) Yorumla Soran 9 ay Neden belli etsin anlaminda solemistim kimin konuyu nereye cektiginden kimin üst düzey ahlaki var belli oluyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Boy takıntısı olan birisi benimle neden görüşsün ki Yorumla
oerdemdgzl Takip Et Xper 1 Yaş: 22 9 ay Ben ayak bileğine bakıyorum neden ben de bilmiyorum 1 0 Yorumla
Zahidehanim16 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% 9 ay Bence boya bakılmaz her ikiside yüze bakar 6 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dudaklar sonrada popo 2 0 Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Önce kalçaya bakıyoruz çok dikkat çekiyor kimisininki 0 0 Yorumla
Aabbcc123a Takip Et Xper 4 Yaş: 29 9 ay En çok nefesini göze sokuyorsa kadın erkek de ilk oradan bakar. Azıcık mantık varsa anlarsin zaten 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben boya bakarimda elerede bakıyorum 🤔🤔 1 0 Yorumla
nedenyalnızım088 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 9 ay Kalça ve göğüs olduğunu düşünüyorum 😂 9 3 Yorumla Prestiqe01 9 ay Hayır yüze bakar gözler ve dudaklar Yorumla sevki7020 9 ay Doğru düşünüyorsun 😂 Yorumla bbelllyyplayer 8 ay yanlis gobuse bakarim Yorumla
Airenne Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Ilk yuzune bakarim ben 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 206,5b cevap paylaştı. ben karakterine bakarım ve kalbine 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 108 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Gözler ve dudaklar sonrasında fizik 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yüze, göğüslere, el ve ayaklara bakarım 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Değişiyor ama ince bel beni benden alıyor. 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kalçasına bakarım 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 32% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Fizikle berber ruh 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben ilk olarak gözlere bakıyorum 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Kesinlikle göz ve göğüs 0 0 Yorumla
spartacus343 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 69% 9 ay Yaz ise ayaklarına bakarım , kış ise , boy pos göz 0 0 Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Tüm vücut iç dış röntgen çekeriz 0 0 Yorumla
ayazbirkalem Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. Karakterine ve duygularına göre degsiir... 0 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Göz gülüş duruş kendini ifade 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yüz hatlari gôzler saçlar 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Saçlarına bakarım bit var mı diye 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 105 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakışı ve yürümesi 1 0 Yorumla
Aylin_2004 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 9 ay Bence çoğu gote bakiyo 5 2 Yorumla Efendibiiadam 9 ay Hahahaha😅 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 9 ay Ben hariç Yorumla
whysosreious Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gözlere 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Siz ilk boyamı bakıyorsunuz kişiye göre değişiyor bunlar. Ben gözlere bakarım
teşekkür @Skylineo7
Evet uzun erkekler daha çekici geliyor diğerleri arkadaşımmış gibi
@ahuss1 herkese göre değişiyor bazıları ellerine bazıları tipine bazıları traşına bazıları kaslarına
Ben direk gözlere bakarım her şey anlaşılır ordan
İlk baktığım şey yüzü olur. Gülüşü, gözleri, yanakları, burunu.
İlk bakmak istediğim şey? Karakteri, kalbi, içinin güzelliği.
Bu arada ilk boy deyiminize pek katılmıyorum ya, 1.93 boy var da ben pek bir etkileşime giremedim fazla çabalasam da.
BEN KATILIYORUM
Yakışıklı değilim maalesef, yoksa boy pos var.
Boya, saçları gösterişli ise saçlarına, ellerine, yüzüne, tenini görmek için bileğine bakarım, boğazına bakarım. Ben detaylı bakıyorum öyle. En son gözlerine..
Niye en son gozler
bir şey hissedip hissetmediğini oradan anlarsın
Yüzüne ve saçlarına bakarım, orayı geçtiysem diğer yerlere zamanla bakılır.
hayvan içgüdüsüyle davrandıkları için yüzü hariç her yerine bakar
Baktiklari seylere bak bunlardan adam olmaz
Ic sesimsin askim
Sanki bebekler memeyle ne isleri varsa bide kalcaaa cekici olsa kadinida cezbeder sictigimiz organ yaa
Ahahahah aninda dayanisma
Kendileride boya bakıyor Allah sanki herkesi 185+ yarattı
@oerdemdgzl allah sanki herkesi koca gotlu koca memeli yarattı
Ben bi kere koca gotlu koca memeli sevmiyorum portakal boyutu olucak minyon olucak
@oerdemdgzl ee sende minyon seviyon allah herkesi 150 mi yaratti
Ben gayim arkadaslar beni katmayin 😅
Yarattığını buluruz aaaa
@oerdemdgzl lan o zaman niye allah herkesi 185 yarattı diye tripleniyosun aw aglamican
Ben 185 im ağlamıyorum olmayanlar ağlasın aha bu gay ağlasın
Ben naptim ya 🥺
@oerdemdgzl 185 erkeğin yanına 145 kiz da komikdurur yaa
Minyon derken sen cüce katagorisine geçtin gel sen iyi dur hacı o zaman
@oerdemdgzl ben minyon değilim canım kalsın ahahah
Allah aşkına boy kaç
Ben 1.60ım tamam en ezik benim yeter 🥺
Ya bi dur seni de sekecem araya frekans karıştırıp durma
@oerdemdgzl cok kotusun 🥺
Teşekkür ederim
@oerdemdgzl 165 😀😀😀
Minyonsun işte artı istediğim başka bi özellikte bar sende
@oerdemdgzl neymiş 😁
Çok çemkiriyon çemkirenlere de hastayım
@oerdemdgzl ☺☺☺😃😃😃😃
Minyon değilim bence uzunum hattaa
Tartışılır
@oerdemdgzl düşünelim tartışalım 😛😛😛😛
Gel bekliyorum
Neye bakıcaz başka
Beyni çalışmayan kızı gerçekten kaldıramam. Zeka ölçümü yapmak isterim yüzünü gözünü geçtim Allah aşkına
Arkası dönükse kalça. yüz yüze ise bacak, sonra saç vs dekolteli ise bacak göğüs saç diye gider bende
Sırayla
Göz elmacık kemikleri yanaklar, dudaklar, eller, fırsat olduğu kadar göğüsler ve kalça ve en önemlisi hijyenine dikkat edip bakar
Akla ve kalbine baksalar sasirirdim zaten nerede ang. t yarma şal. k var ona bakıyorlar 😂😂
Memesine küçük mü diye. Yüzüne bebeksi okşamalık mı diye
Kadın mı dönme mi diye malum günümüzde sahte karı çok 😀
Herkes aynı bilmem ama ben gözlere bakarım.
Meslek hastalığı galiba.
Çok şahit oldum hepsi gote bakıyor
Öyle 😂
Aynen
Uzun dalgalı saçlar ve zeytin karası gözler daima dikkatimi çekiyor
Karekter ve kişiliğine bakarım gerisi önemsiz benim için
Erkekler herseyine bakar bir taneden ibaret deyildir
Her erkeğin ki farklı. Ben cinsel olmayan yerine bakıyorum, güzel mi diye.
Gözler kalın bacaklar seksi ayaklar
Ohhh beni anlattin
Harbimi ya
Gozlerim adriananin gözlerine benziyor
Bacaklarım kalın ve beyaz puruzsuz
Ayaklarım 36 taraksız ve siyah ojeli genelde
Görmek iyi olurdu
Beyaz bacak ayaklar siyah oje missss
Beyne bakarım, mesela boya takıntılı olan birisini zaten istemem
Boy takıntısı olan biri sana niye caktirsin
Çaktırmak derken, ahlak üst düzey bravo :)
Neden belli etsin anlaminda solemistim kimin konuyu nereye cektiginden kimin üst düzey ahlaki var belli oluyor
Boy takıntısı olan birisi benimle neden görüşsün ki
Ben ayak bileğine bakıyorum neden ben de bilmiyorum
Önce yüz tipi, sonra kilosu, daha sonra boyu ve bakımlı olmasına.
Bence boya bakılmaz her ikiside yüze bakar
Dudaklar sonrada popo
İnce bel güzel eller
popo göğüs dudak heryerine topluca bakarım 😂
Önce kalçaya bakıyoruz çok dikkat çekiyor kimisininki
En çok nefesini göze sokuyorsa kadın erkek de ilk oradan bakar. Azıcık mantık varsa anlarsin zaten
Ben boya bakarimda elerede bakıyorum 🤔🤔
Kalça ve göğüs olduğunu düşünüyorum 😂
Hayır yüze bakar gözler ve dudaklar
Doğru düşünüyorsun 😂
yanlis gobuse bakarim
Erkekler size soruyor
Ilk yuzune bakarim ben
ben karakterine bakarım ve kalbine
Kalçası güzelse ilk baktığım kalça ve bacakları
Gözler ve dudaklar sonrasında fizik
Yüze, göğüslere, el ve ayaklara bakarım
Popisine
Ben kalça ve göğüslere bakıyorum
Değişiyor ama ince bel beni benden alıyor.
Kalçasına bakarım
Fizikle berber ruh
Ben ilk olarak gözlere bakıyorum
Kesinlikle göz ve göğüs
Yaz ise ayaklarına bakarım , kış ise , boy pos göz
Tüm vücut iç dış röntgen çekeriz
Karakterine ve duygularına göre degsiir...
Göz gülüş duruş kendini ifade
O an neresi dıkkatımı cekerse
Yüz hatlari gôzler saçlar
Edebine bakar, giyimine.
Yüz güzelliğine gözlerine bakarım
Saçlarına bakarım bit var mı diye
Bakışı ve yürümesi
Bence çoğu gote bakiyo
Hahahaha😅
Ben hariç
İlk olarak öne bakılır
Gozlerine