Kişilik & Karakter Peki erkekler kadının ilk neresine bakar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Erkekgiller bir kadının ilk neresine bakar? Gözleri kesin?)) Peki erkekler kadının ilk neresine bakar? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Ruh haline göre değişir ama şimdi hemen kıçı başı gibi algılama, kafa bozuk olunca komple hiç bakmayadabiliriz😂 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk yüzüne bakar, yüzü hoşuna gitmişse baştan aşağı bir süzer kıyafeti fiziği nasıl diye 1 0 Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğer ciddi düşünüyorsam sadece gözlerine bakarım, ama ciddi düşünmüyorsam bacaklarına bakarım. 0 0 Yorumla
Caspeɾ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Cok hizli baktigimiz icin ilk neresine denk geliyor bilmiyoruz zira günde 30 civari kadına bakarız 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Her erkeğin odak noktası farklıdır.Ben gözlerine bakıyorum gerçekten. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gözlerine baktıklarını söylerler de, ne kadar doğru o kısım muamma işte 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Göğüse bakar sonra kalçaya bakar sonra yüze bakar sıralamamız böyledir 😃 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Toto meme tabi aksini iddia eden yalan söylüyor 😂 0 1 Yorumla Katucuk +1 yıl @_Elyise çok rahat çok profesyonel Yorumla
hasann_34 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Gözlerine bakarsa sevmek için, vücuduna bakarsa :)))) 0 0 Yorumla
Aden0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Valla ilk nerresi dikkstini cekerse orasına bakar derim . yani kadın ile alakalı bir durum 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben duruşuna bakıyorum 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Tahminlerim; saç, dudak, bel 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fiziğine bakarlar 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Poposuna ve göğüslerine 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eller 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben gözlerine 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben göz ve dudak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komple tüm vücudu süzmem 1 sn nin altında 0 12 Yorumla sebepsizea +1 yıl Maşallah bu ne hız be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sebepsizea ooo esas maşallah 🧿 size hanımefendi Hissettiniz mi Yorumla sebepsizea +1 yıl Sadece görebildiğiniz yerlerle sınırlı beyefendi. Saliselik olmalı sizin için 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sebepsizea bakın hissetmediniz bile Boy 167-170 arası kilo 60-62 mi acaba Yorumla sebepsizea +1 yıl Yuhhh 😱 Yorumla sebepsizea +1 yıl Kimsin sen 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sebepsizea iki şey daha söylerim ama burada olmaz Söylesem mi Yorumla sebepsizea +1 yıl Kimsin sen ya 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sebepsizea bakar geçer diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sebepsizea b mi Yorumla sebepsizea +1 yıl De hadi bakalım gizemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sebepsizea b mi dedim ama 90 b Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kulak Burun Boğaz 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. göğüsleri diyelim :D 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. fizik yüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ruh haline göre değişir ama şimdi hemen kıçı başı gibi algılama, kafa bozuk olunca komple hiç bakmayadabiliriz😂
İlk yüzüne bakar, yüzü hoşuna gitmişse baştan aşağı bir süzer kıyafeti fiziği nasıl diye
Eğer ciddi düşünüyorsam sadece gözlerine bakarım, ama ciddi düşünmüyorsam bacaklarına bakarım.
Cok hizli baktigimiz icin ilk neresine denk geliyor bilmiyoruz zira günde 30 civari kadına bakarız
Her erkeğin odak noktası farklıdır.
Ben gözlerine bakıyorum gerçekten.
Gözlerine baktıklarını söylerler de, ne kadar doğru o kısım muamma işte
Göğüse bakar sonra kalçaya bakar sonra yüze bakar sıralamamız böyledir 😃
Toto meme tabi aksini iddia eden yalan söylüyor 😂
@_Elyise çok rahat çok profesyonel
Gözlerine bakarsa sevmek için, vücuduna bakarsa :))))
Valla ilk nerresi dikkstini cekerse orasına bakar derim . yani kadın ile alakalı bir durum
Ben duruşuna bakıyorum
Beline bakarım ince mi diye
Tahminlerim; saç, dudak, bel
Gözler evet evet😀
Fiziğine bakarlar
Ben poposuna bakarım
Poposuna ve göğüslerine
kalçaya
Eller
Ben gözlerine
Ben göz ve dudak
göğüs ve kalça