Kıvrımlı hatlar, diri göğüsler, dolgun kalçalar ve uzun bacaklar birçok erkeğin hayallerini süsler. Erkekler kendisine çekici gelen kadınları süzerken, kadının vücudunda birçok bölgeye odaklanır. Peki, erkekler bir kadının ilk önce neresine bakar? #beyazorkidem😘
Yorumlara baktığımda hep erkeğe göre değiştiğini ya da belli bölgelere bakıldığıni yazmışlar. Bence hepsi doğru tespit çünkü her biri kendi dünyasının yorumu. Ben şöyle bir bakış açısı getirmek istiyorum. Bence bakılan yer 1. kadına göre değişir 2. Bakana göre değişir. Arkadan bakıldığında yüzü görünmeyen ama fiziği belirgin bir kadının ilk olarak kalçası dikkat çeker. Sonra da eğer bakımlı ise kalçası. Eğer kadın örtülü ise ve kalça belli değilse yürüyüş dikkat çeker. Devamı gelmez. Önden bakıldığında ise yüzü güzelse şayet ilk yüze bakar erkek çünkü yüzü güzel olmayan hiçbir kadın fiziği ne kadar düzgün olsa da dikkate alınmaz. Eğer vücut hatları belliyse haliyle göğüsler ilgiyi çeker.
Gözler ilk bakış yeri çünkü gözler onun için dünyasının dışa açılan penceresidir. Sonra dudaklar ne kadar dolgun ve ıslak olursa o derece arzu uyandırır.. Sonra bacaklar ne kadar biçimli ise vücudun o derece mütenasip ve güzel olduğunun göstergesidir. Dar yuvarlak kalçalar etli dudaklı çizgi gibi bir vajinanın işaretini verir.
Erkeğin beğenisinin olduğu noktaya göre değişir kimi meme sever kimi popo kimi çok duygusal gözlerde kaybolur kimi sevgiye aç tatlı dilin kölesi değişir o iş
Öncelikle yaşı büyük, yaşı çok küçük, kilolu sıradan bayanlar cinsiyetsizdir benim için. Hiçbir yerine bakmam. İnsani ve sosyal değerlere göre hareket ederim. Ama mesela karşımda şöyle yukarıdaki gibi bir bayan var. Önce yüzü ve gözleri ilgimi çeker. Sonra göhüs çatalı ilgimi çeker. Meme uçları belli oluyor mu? ona bakarım. Bacakları açıksa onlara bakarım. Ellerinin ve parmaklarının inceliğine de bakarım. Ama çaktırmadan tabiki :)) Bir de şöyle bir şey var; Bazılarının da doğal bir albenisi oluyor. İlk kez gördüğümde her şey bir bütün oluyor. İşte bu kadın diyorum içimden.
Aklı ile düşünen karakterini görmeye çalışır konuşması oturması kalkması hal hareket tavır beceri yetenek Ama başka yeri ile düşünen fiziği ve yüzüne bakar beğenir ve âşık oldum der oda tabi kendini kandırıp heves eder Ben mi önce bana o güzel yüreği karakteri ve hal hareket davranış önemli buna bakarım
ben önce boyuna bakıyorum sonra hepsi zaten tıfıl ne boya bakıyon diyip gözlere bakıyorum, sonra göz herkeste var olm diyip fiziğe bakıyorum. işte fizik herkeste yok maalesef. bugün bakkala girerken bir kız gördüm çıkmasını bekledim bir kaç dakika oyalandım ama o çıkmayınca arkamı döndüm gittim. o kızın özelliği mesela beni gözleri ile yiyecekmiş gibi bakması idi. uğraştırmaz mantığı ile bakmıştım
Dediklerinin hepsine cidden bakıyorum yalan değil ama şuda var bazen dış görünüş aldatıcı olabilşyor çünkü cidden bazen destekli sütyen popo toplayıcı taytlar ve abartılı makyaj oluyor bunlar olmayıncada cidden şok oluyorum o yüzden kadın dediğin birazda sade olmalı bence
Benim için kadının boyu çok önemli eğer 1.70 den kısaysa dünya güzelide olsa dönük bakmam onun dışında uzun ve düzgün bacaklar göğüsler füze gibi olmayacak dudakları dolgun olacak kum saati fiziği olan kızları çok çekici buluyorum bunların dışında ses tonu etkileyici kadınlarında farklı bir havası vardır
Valla bilemeyiz erkek bunlar bazilari ayak bilegi bazilari sac gogus kalca bazilari bel bazilari el bazilari göz anam tirnaga bakan bile var yani ne yapacağımızı bilemiyoruz
Arkadan gorursem ister istemez g.. bakiyorum enseye bakacak degilim bunu siz dr yapiyorsunuz. ama onden gelirse bir defa gozlerime bakmasi yeter dayak yiyene kadar gozlerimi alamam gozlerinden boylede bir huyum var anlamadım gitti🤷😄.
Süzme gereksinimi duymuyorum. Hayatımın her anında derin düşüncelere dalmış olduğumdan yolda kafamı eğerek yürüyorum ve yanımdan geçen kızlar ne kadar güzel olursa olsun beni çekip çıkartamıyor bu düşüncelerden
Eğri oturup doğru konuşalım. İlk olarak hangi açıdan baktığı ve kadının fiziksel özellikleri önemli. Kadını arkadan görüyorsanız ve kadının büyük kalçları varsa oraya bakarsınız. Kadını önden görüyorsanız ve göğüsleri büyükse göğüslerine bakarsınız. Bu matematiksel olarak da kanıtlanabilir. Olasılıklar arasında büyük olan bölgenin dikkat çekmesi daha olası. Ayrıca şunu söylemeliyim ki erkeklerin de bacak kasları hoşuma gidiyor. Ama tüğsüz olacak!
Gözlerine bakarsa masumane bir durumdur. Göğüslerine bakıyorsa flörtöz bir durum yaşanabilir. Bacaklarına bakıyorsa çapkın bir erkeğimiz var. popona bakıyorsa o erkek için herşey bitmiştir, ancak giderken arkasından bakar :P
Bakılan yerler değişmez ama sırası değişebilir kimisi vardır ilk önce yüzüne biraz birlikte yürüdükten sonra diğer vücut uzuvlarına geçer kimisi vardır ilk önce göğsüne poposuna bakar.
Önden görüyorsa, gözlere, dudaklara, memelere ve vajinası belli oluyor mu diye bakar. Arkadan görüyorsa, direk popoya odaklanır ve oyşşşş daşşş gibi der...
Bir kadına ilgini gösterebilmen için beden dilinde gözleri ve göğüsleri arasındaki üçgen kısıma bakmak gerekli bu kadında cinsel olarak arzulandığını uyandırır. Bu üçgenin tam ortasına bakarım. : )
Gözler ve ruhu ile başlarım, zaten sonrası kendiliğinde gelir, sıralamak gerekirse Gözler,, ruhu, göğüsleri ve kalçaları AMa ruhu güzelse geri kalan her yeri güzeldir zaten ;)
En İyi Cevaplar