hem karakterli hem eğlenmeyi bilen adama nerde rastlanabilirim çok merak ediyorum :) İstanbul'da yaşıyorum.
Bana özelden gel tanışalım da demeyim, tanışmaya niyetim yok.
Soruma cevap veren olursa sevinirim.
hem karakterli hem eğlenmeyi bilen adama nerde rastlanabilirim çok merak ediyorum :) İstanbul'da yaşıyorum.
Bana özelden gel tanışalım da demeyim, tanışmaya niyetim yok.
Soruma cevap veren olursa sevinirim.
Arkadaş ortamı edinmen gerek
Tavsiyelere açık olman gerek
Arkadaş ortamı edinirken iş arkadaşları vs de olabilir senin tarzında insanlarla takılmaya çalışmalısın
Evde oturarak armut piş ağzıma düş olmuyor bir çaban olursa karşılığını alırsın netten de olur ama çok zor
Yeni taşınan biri olarak.. arkadaş da yaptım üniden yüksek lisans yapıyorum fakat kız o flort uygulamaları kullanan biriyde ve hep aranıyor, çıkalım diyince de birileri bulalım öyle çıkmayalım arkadaşlık bitti. İş konusuna gelince kendi işimi yapıyorum Çok zor yani. Netten de yazanlara cvp vermem.. bir kere sevdim kötü oldu sonra da uzun bir yalnızlığa düştüm.. belki de zaman gelince bir yerden çıkar :)
Yok zamanım var benim başka çalışan da var, istediğim yerden çalışırım , ticaret. Nasip de güvenim yok pek artık güzel kardeşim kötü insan tanımak istemiyorum erkek de olsa kız da olsa beni yıprabıyoe yoruluyor ucuz geliyor.. Zamana bırak diyince 2 sene yalnızım bir adamı sevdim diye olmadı boşuna.. artık her şey geride bırakıp güzel biriyle tanışmak isterdm ama işte yola gelmiyor
Biraz nasiple ilgili. Senin gibi net kadınlar biraz zor denk gelir öyle erkeklere. Şimdiki erkeklerin amaç ve beklentileri farklı oluyor. Birde senin gibi kendine rahatlıkla yetebilen güçlü kadınlardan çekinir bazı erkekler. Hem çekinmeyen hem karakterli hem eğlenmeyi bilen vs biraz zor olacak gibi.
İşte beni anladınız. Nerde dobra ne istediğini bilen kadın varsa kendi ayakta duran kadın varsa her şey ters. Şimdiki erkekleri anlayamıyorum ben gerçekten.. sürekli tek gecelik yaşamakla ne oluyor acaba..
Bazen çok düşünüyorum kendimi övmek istemiyorum ama anlayın diye söylemek isterim, güzel bir kızım boy pos var , olgun biriyim, maddi olarka kendime yetenen birim, en önemlisi de sevdim mi sonuna kadar severim, aldatmam başkasına bakmam flort etmem.. neden olmuyor ister istemez düşünüyr insan. Hani konuşmaya denersem hemen bakıyorum adamın niyetı başka az çok insan hemen anlar :) olmuyor yani
Biri vardı 7-8 ay çok gğzel vakit geçirdik çok gğzel uyum vardı, fakat adam netsizdi sorumluluk alamayan biriydi.. çok umutluydum çok denedim.. tamam saygısı vardı bana ama her şey rağmen neden olmadı.. başka bedenler ararken daha mı mutlu olacak. Çift olarak uyum vardı, boy pos yuz iş yaş, madı durum da.. ve artık diyprum bunları bir kere buldum ve olmadı unutamadım ama artık ona çok kızdım ve hayatıma güzdl biri almak isterdim yani sadece tanışmak.. yine yok.. İlla takılmalık mı olmalıyım uygulamalara mı girmeliyim ben bunları anlayamıyorum.
Bence takılmalık olma prensiplerine kal
Belki ticaret odası gibi yerlerden benzeri etkinliklerde senin gibi güçlü kendine güvenen insanlarla denk gelirsin. Ben seni sen söylemeden anlıyorum. Anlatmans gerek yok. Senin gibi bir çok kadın gördüm hepsi aynı problemlerden muzdarip. Şimdiki erkeklerde de var bu sorun. Sorumluluk sahibi ve güçlü değiller. Duramıyorlar sabredemiyorlar
Takılmalık olmak istesem de karakterim izin vermiyor benden olmaz. Bide aşırı duygusal biriyim.. Evet zaten sevdiğim adamdan o yüzden ayrıldım sorumluluk alamıyordu ne demek ilişki yapamıyormuş neden orada sayfalarda yillar sonra kadınların peşine gecelik takılsın diye mi :) ama işte
Ben seni anladım evet, ama olur mu orasını bilemiyorum, biraz bu devirde umudumu kaybettim sanki
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
13Cevap
Tanışmak istiyorsun ama tanışmaya niyetin yok terazi ya da ikizlermisin 😂 bu ne ters yönler o zaman tanışma boş ver 😂
Başak.
Nasıl nerde bulabilirim tanışabilirim dedim.
Burdan kimseyle tanışmaya niyettim yok.
Ters bir şey yok. burada bazen soru sorarım ve giderim. Tanışma amaçlı gelmiyorum olamaz da.
Ters demedim ama dışarıda da tanışmak gbi niyetin gelmedi. Ondan dedim cafede olabilir is yeri olabilir oyle yerlerde
Cok titiz inatci birisin.
Neden tanışmazsin ki burada ki kişilerde etten kandan yani
Bu da benim seçim dimi? İnatci anlamında gelmez :) Tanıştığım insanı görmek isterim konuşmadan once. Nasıl bir profil olduğunu, boy poz tarz iş cevre herşeyi merak ederim. burada fake sitelerde niyetim yok. Ben olgun bir insanım, rahat biri de değilim takılmaya da niyetim yok. Oyle kandan etten diyecek olsam instagram var bende bir suru insan yazıyor herkesle mi tanışayım? Demek ki kriterler başka :) kendime göre isterim ki zor. Çoğu. m hastası olmuş ve bir gecelik ilişkiler sıra almış
@alperrohe_34 Pardon da ben bir adamı sevdim diye kırıldım diye 2 sene bekledim diyr artık yoruldum diye g t ğ kalkmış biri mi oluyorum? Belki de canım yanmış daha sert bir kriterler koymuşum, ve karakterimde asla uygulamaltda tanışmak istemem o yüzden de kullanmam. Buraya gelio soru sorar geçerim. Hemen de on yargılı olmayın :)
Tabiki de secim senin bsy diyemem umarim bulursun nediyeyim
Sosyalleşirsen bulursun, dans kurslarına git herkesşansını orada deniyor
Dans sevmem ki benlik değil ama spor salon fslan olur belki ne diyim
Sen bilşrsin ben yolu gösterdim, dansta adam sana sarılacak daha huzlı şlerlersin, spor salonunda bakışıo dyrycan
Bana sarılmasını istemiyorum ki? Konu burada sevgili yapayim değil ki? Adam mı yok? Kafa dengi birini bulmak önemli, dansa bana herhangi insan yaklaşamaz o kafada değilim.
Sen bilirsin
Ketçap mayonez de olsun mu böyle insan ararken
Olsun arada birkaç sos da olur
Güzel olur tabi
Afiyet olsun
Size olcak bana değil ya
Ben de istanbuldayım
Bunları yazıp ta tanışalım demeyin nasıl bir ulalalık beyler bunlar iyice zıvanadan çıktı.
Nerdeyse 20 milyon insan var ben görmediğim adamla tanışmak istersem kaç tane uygulama var sence? Ben yazmayı bilmiyor muyum? Ne iyice zıvanadam çıktı. İnsaf siz de burada biri A derse özelden gel diyorsunuz bu kadar da aç olmayın.
Çok da tanışmak istersen gideceksin kendin ismini kullanacaksın kendi fotonu paylaşacaksın ve adam gibi kendine gore kız bulacaksın. Görmediğin insnaq tanışalım demeyeceksin. Anladın?
Herkese isimsiz fotosuz tanışalım diyen adama napam ben? O adamın duruşu olmalı tarzı olmalı ne istediği bilmeli, dadece kadın olması yeterli olmamalı. Hadi bb
tanışalım gerçekten bende uzun zamandır kimseyle tanışmıyorum
istanbul’da yaşıyorum işim gücüm yerinde evim var kira derdim yok asla yalan söylemem sadık bir insanım merhametliyim
Tanışalım demeyin dedim.
o zaman nasıl olacak
Nd nasıl olacak? Buraya gelip soru sorarım istersem ve kapatırım. Bilmediğim görmediğim insnala mı tanışacağım? O kadar kolay olsaydı gider inatagramdan eklerdim bunu şunu, demek ki karakter olarak sert bir yapım var. Kolay kolay da tanışmam. Hele ki sitelerden asla konuşmam.
ben isyanbulda sen istanbul’da denk getirelim bir kere sohbet ederiz konuşuruz olursa olur olmazsa olmaz
Ya hadi insaf bu kadar da aç olmayın hemen atlamayın. Gidin orada uygulamalarda yazın bulursunuz. Bb
Açken markete gitme yanlış şeyler alırsın
Yalnızken birine gitme yanlış kişiye varırsın.
İşte ben 2 sene yalnızım kimseye gitmedim. 2-3 defa birine cvp vermere denedim hemen iletişmi kestim, olmadı. Çoğu adam karaktersiz ve gecelik bir şey arıyor. Uzun bir süre yalnız kalmak istedim ama şimdi artık biriyle tanışmak isterim.. sanırım da isteyince de olmuyor
Memleketten baktır😁
Kader kısmet diyeceğiz yine
İstediğin kişiyi Bulursun umarım
Düzgün adam kaldıysa belki.. çok da umutlu değilim:)
Herkes düzgün kişi ister ama sonra bakarsın ki o kişi o kişi değilmiş
Denedim onu kaliteli bir adam zannetim.. çok sevdim netsizdi ayrıldım ama unutamadım.. zaman geçti baktım ki sitelere düşmüş tinder va gibi.. hayal kırıklığı.. hani çocuk da değil.. bu kadar aç olmamalıydı.. bide ben deli gibi onu severken.. güzel geçirdiğimiz zamana yazık oldu. Bende de büyük pişmanlık. Şimdi de güvenim bitti
Haklısın kötü bir deneyim olmuş ama yinede umudunu kaybetme
Hayat kısa mutlu olmaya bak
Orası öyle :) ama bir şey kırılınca pek eskisi gibi olmuyor. 2 sene unutmaya çabaladım olmadı pek.. şimdimde artık yeni biriyle tanışmak istiyorum ama istediğim kişi de çıkmıyor.. Napalım kader mi diyeceğiz
Sabır diyeceğiz 😇
2 sene boyunca dedik, yine diyelim o zaman :))
Sabreden derviş muradına ermiş der büyüklerimiz 😎
İnş diyelim :)
Aşırı keskin çizgilerin olmasın insanlara fazla kendini kaptırmadan senin çizgini aşmadan şans ver
İşte kime şans vereyim? Öylr biri çıksa çıkarım kahve içerim yemek yerim, ama çıkmıyor :) Onlar tinder gibi sayfalara girip ordaki kadınla gidiyorlar sırf akşam beraber olsun diye.
Deneme yanılma yapmadan bulman zor
Deneme zor zaten bide üstüne yanılma olunca.. deneme de artık olmuyor zor yani ds neyse kader diye bir şey var
Öyle kader kısmet deyip beklemekte var
bir şey olmayınca olmuyor, zaman gelince olur belki, zorlayinca hatalar gelir anca :) belki de düşüncem yalnış ama elimden anca bu geliyor
Zaman işte herkesin her şeyin ilacı 😇
Bazı şeyler kader kısmet.
Karşına çıkıyor bir anda knk
Valla uzun zaman çıkmadı, çıkınca aniden çıkıyor ama ne çikti orası başka..
kaçırmadım ds canım yandı :)
ondan sonra ne biri çıktı ne de bir şey oldu.. 2 sene nerdeyse
Bulamayız bacım
Çok üzücü.. bulmak için normal olmaman gerekiyor sanırım
Kaç yaşındasın
28 :)
Üniversite oku
Yüksek lisans yapıyorum tam şu an kendi işim de var
Buralarda bulamaman üzücü
Nasıl biri olmali
Adam gibi adam :)
Burada değil
burada olduğunu demedim zaten burdan kimse bana özele gel demesin dedim.
Tavsiye ve fikir istedim
Müslüman değilim :) Öyle bir adam da aramıyorum yalnış anladınız. Dine göre yaşayan biri demedm. Karakterli biri dedim adam gibi adam olsun.