Mesafe var evet ama hiç mi ayarlamaz 4 aydır çok uzun değil mi bu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benimde başıma geldi 4 kere buluşma planı yaptı ve hepsini bi bahane ile gerçekleştirmedi ayrılma mesajı attığımda ise geri adım atıyor ne yaptığını çözemedim 4 aydır konuşuyoruz oysaki
Çok afedersin ama bir b. k olmaz
Deneyimledim ve gördüm bunu da ne ara sormuşum vay be doğru 1 yıl olmuş
Önemsemiyordur , parası yoktur, ciddi ilişkisi vardır
Önemsemiyor bence.
Ciddi konuşuyosanız illaki gelir
Ciddi konuşuyoruz hatta ciddi düşünüyor. Ama benim artık hevesim kalmadı ya efor harcamak istemiyor bence. Haksız mıyım
Yani 4 ay çok uzun bi süre değil bişeyleri ciddileştirmek için özellikle sanal ortamda.
Valla ben sanal sanal bir bağ kurmaktan bıktım. Ve açıkcası sağlıklı bulmuyorum artık. İletişim sorunları yaşamaya da başladık. Ayrıl barış oldu çok fazla. Bence yüz yüze gelinip kontak kurulmalı. Cesareti mi yok anlamıyorum.
Yol yakınken hiç sanala bulaşma derim , tabi yine sen bilirsin
Buluşmayayım mı hiç yani. Tamamen bitsin. Yok zaten şu an tepkiliyim sanal yürütmek istemiyorum dedim. Tokatlı bu arada o da ama İstanbul'da
Sen nerdesin
Muğla. Maddi sıkıntısı da yok bir uçak biletine bakıyor. En azından 1 kere buluşulmalı yüz yüze gelinmeli. Yoksa sağlıksız. Cidden anlam veremiyorum
Yani sakin kafayla yakın tarihe bir gün belirleyen , bir şeyleri netleştirin
Bence evet o belirlemeli. Bu yüzden tartıştım. Gelicem dedi ama bir daha lafını etmek istemiyorum. Zaten şu an bitti gibi bir şey. Çok istiyorsa yüz yüze buluşur.
Çok yorucu bu uzak mesafe olayı , nerdwn biliyosun diye sorma 😁
Kendi hakkında yalanları vardır.
Nasıl yani mesela
Boyum 190 demiştir, 170 çıkar. Mercedesim var demiştir, arabası bile yoktur. Babamın şirketinde çalışıyorum demiştir, günde 12 saat çalışıyordur vb vb...
Boy olabilir bak. İyi de sanal sanal napıcaz çok saçma değil mi yüz yüze gördükten sonra ilerlesin artık. Ne olcaksa olsun. Sündükçe sündü hevesim de kaçtı anlam veremiyorum ya
boş ver öyleyse. Sanal ilişki maalesef böyle. Çok başıma geldi. Bir yerden sonra cidden buluşmak gerekiyor. Seni anlıyorum yani. Bir defa tiksinme geldiyse kolay kolay düzelmez.
Evet bence emek vermek istemiyor zaten.
Nerede tanıştınız?
Tw/Instagram. Kendisi zorladı başlarda kapıyı kapatma dedi. Şimdi de sanal yürütmeye devam. Ben tepkiliyim gerçi konuşmuyorum, soğuk yapıyorum. Hiç hoş değil emek harcamak istemiyor bence. Hiçbir çabası yok reele dair.
Salla gitsin o zaman. Belli zaten miden bulanmış 😄
Salladım aynen.
İyi yaptın. Ben Cem bu arada 😂😂
Uyudun mu ya
Yedekte tutuyordur. Başkası vardır
sevismedigin icindir
Tabiki de sevişmem. Elimi bile tutamaz. İlk buluşmada noluyor ya. Öyle bir beklentisi yok ayrıca biliyorum.
sakin ol sampiyin. ben sebebini soyledim. benle sevis demedim
Onun için dedim zaten sana karşı bir tepkim yok. Ayrıca evet var öyle cinsler.
yanlis anlamada ben ilk bulusmada bir cok kez yattim. 🫣🫣
Gittiğine değiyor yani anladım.
yok zaten heyecan icin. ayrica gitmem onlar geliyor
Zaten eskort çağırıyorsun gelir evet.
seni cagirsam sen de gelirsin 😉
Herkes sizin gibi kaşar mı be terbiyesizliğe gerek yok şu lafa bak ya
Sevgilisi var
Uzun zaman olmuş istemiyor olabilir
İstiyor aslında ama insan hiç mi ayarlamaz ya sinir bozucu.
Benim de böyle bir flörtüm oldu bende bıraktım bahaneler insanı yoruyor çünkü
Benim hevesim kalmadı ya. Arkadaşıyla kahve içiyormuş onu söylüyor, ordan oraya gidiyor onu söylüyor. Ya insanlar sevdiklerini 5dk görmek için nerden nereye gidiyorlar. Bin uçağa gel işte 2 saat yol. Anlık istiyor bir de, hayır dedim ya daha fazla sanal ilerletemicem. Mesajlaşmak bile istemiyorum zaten sürekli tartışıyoruz.
Korkar
Ben korkmuyorum o mu korkcak. Beğenilmemekten korkuyor belki de bilemem gerçi.
Bence cesaret edemez
Bir erkek için zor olabilir o adımı atmak
Yani ciddi adımı atmak
Kendinden emin olan erkek hemen atar
Dedim zaten sen ne istediğini bilmiyorsun ve cesaretin yok dedim. Şu an konuşmasına izin vermiyorum zaten benimle. Yüz yüze dedim sadece. Yeterince vakit geçti tanıdık 4 ay. Evlenmicez de tabiki. Neyin korkusu anlamadım.