Ağırdan mi alıyım. kendimi yoksa olduğum gibi mi davraniyim yaşlar 25.
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olduğun halin nasıl mesela, önce bunu tasvir etmelisin.
Yani olduğum gbiym zaten.. ama duygu olarak ağırdan mi alsam kndmi diyorum cnkü ben ondan hoşlanıyorum.
Salarsan durum sıkıntı
Nasıl yani
Yani saldığın zaman duygular devreye girecek. Kendini bırakacaksın ona. Kötü niyetliyse kullanıma açık olacaksın
Evllik niyetiyle tansyoruz.
Nereden biliyorsun?
E konuştuk... Medeni insnlarz. Aynı şehirdeyiz sevgili flört ilişkisi istemiyoruz. Ailelerimiz muhafazakar insanlar bizde öyle keza.
Amacmz belli şükür. Olursa olur olmazsa herkes yoluna gider
Canın nasıl istiyorsa öyle davran seven her türlü seviyor
Neyseniz o olun sonradan sıkıntı yaşama
Doğal davran
Doğalm zaten ama ondan hoşlanıyorum duygu olrk ağırdan mi alsam onu demk istedim
Hayır onda esas doğal ol
İyice tanı
Meslekler ne
İkimizde yeni mezunuz.. öğretmnlik daha atanmadik. Birde artı olarak o ( sosyal medya uzmanı )
Bence olmaz bu iş. Baştan yol ver gitsin
Sebep
Birincisi aynı meslek grubu iyi anlaşamaz. Mantık olarak da böyledir. Algı da böyledir. İkincisi ikinizin atanması yakın zaman da atanması çok uzak ihtimal. Ayrıca görev şartları da malum vs. Çok olumsuz
Birinicisi İkimizn bölümü da gayet iyi yeni mezunusz dediğim gibi.
İkincisi onun extra başka işi de var öğretmenlik olmasa bile adam sosl medya uzmanından çok güzel para kazanıyor. Üçüncüsu bir sürü evli öğretmenler var niye skntı olsunki gönüller bir olduktan sonra
Birincisi yeni mezun olduğunuz için eksi zaten yani önünüzde bir sürü aşama var geçilmesi gereken.
İkincisi onun ekstra dediği işini herkes yapıyor. Elini sallasan smu ya çarpıyor zaten.
Üçüncüsü evli öğretmenler kesinlikle aynı meslekten evliliği tasvip etmezler
Adamın kaç tane 100 binlerde.. olan hesabi var.
İşini gayet iyi yapıyor.
Başkası yapınca noluyorki anlamadım ) sonuçta o parasını kazaniyor
Ve hemn evllik olmaz zaten tanışma aşamasındayz. Ve maddytci insanlar değiliz şükür. Evllikte bereket vardır.
Senin olaylara pembe pembe bakışına hayran kaldım 😀 😂
Umutsuz bakmıyorum artık olaylara )
Ama gerçekciym.
Neyin ne olcgni az çok bilen insanlarız küçük değiliz sonuçta kendimizi kandrmyoruz az çok haytmzda bizi neler beklediğini biliyoruz
Tamam ama çok iyimsersin farkında mısın? Maddiyatçı olduğunu söylemiyorum ama maddiyat önemlidir. Vs vs bir sürü detay var. Ben zor görüyorum. Ayrılınca beni hatırlarsın 😀
Ayrilamyz inşaallah. Ondan hoşlanıyorum 🙃 ve maddytci değilim derken maddiyt önemli değildir demedim )
Yani ölçüsu önemli.. fazlasında gözümüz yok
Kapalı mısın merak ettim 😀