Neden böyle ya gerçekten?

Haliniz varsa okuyun içimi dökmem gerek, bir kızla internetten tanıştım ve çok iyi anlaştık yakın da oturuyorduk sohbetlerimiz hep uyumlu geçiyordu, güzel sözler söylüyorum, önemsediğimi belli ediyorum falan, o da işte senden çok hoşlanmaya başladım şöyle böyle diyor, bende diyorum, yani birbirimizden hoşlandığımızı ikimizde biliyoruz, böyle baya konuştuk ama, yakın oturmamıza rağmen bir buluşma ayarlayamadı, ben ona söylüyorum şuraya gidelim bir first date olsun "aaa evet yapalım görüşmek istiyorum artık" falan diyor, sonrası yok, kapatıyor konuyu, başka şey hakkında konuşuyor, ama baksan hobilerimiz nerdeyse aynı fikirler aynı, düşüncelerimiz espiri anlayışmız falan çok iyiyiz, kötü düşüneceği hiçbir şey yok, zor bir dönemden geçiyordu biz konuşurken, hayatımda kimseye olmadığım kadar destek oldum, ben yanındayım dert etme atlatırsın, buluşalım belki moralin yerine gelir şöyle böyle, yani cidden morali yerine gelsin diye bi amuda kalkıp oynamadığım kaldı, sonra işte biraz daha zaman geçti, düzeldi şöyle böyle 1 2 gün daha konuştuk çok mutluyuz tabiki iyi geceler mesajları atılıyor, yarın bi bakıyorum tak engel yemişim. Ben kötü bir insan değilim ki neden engelliyorsun sana zarar mı verdim üzdüm mü seni neden yani? Bu tarz konularda pek tecrübeli sayılmam belki hata yapıyorum bilemiyorum.

Neden böyle ya gerçekten?