Haliniz varsa okuyun içimi dökmem gerek, bir kızla internetten tanıştım ve çok iyi anlaştık yakın da oturuyorduk sohbetlerimiz hep uyumlu geçiyordu, güzel sözler söylüyorum, önemsediğimi belli ediyorum falan, o da işte senden çok hoşlanmaya başladım şöyle böyle diyor, bende diyorum, yani birbirimizden hoşlandığımızı ikimizde biliyoruz, böyle baya konuştuk ama, yakın oturmamıza rağmen bir buluşma ayarlayamadı, ben ona söylüyorum şuraya gidelim bir first date olsun "aaa evet yapalım görüşmek istiyorum artık" falan diyor, sonrası yok, kapatıyor konuyu, başka şey hakkında konuşuyor, ama baksan hobilerimiz nerdeyse aynı fikirler aynı, düşüncelerimiz espiri anlayışmız falan çok iyiyiz, kötü düşüneceği hiçbir şey yok, zor bir dönemden geçiyordu biz konuşurken, hayatımda kimseye olmadığım kadar destek oldum, ben yanındayım dert etme atlatırsın, buluşalım belki moralin yerine gelir şöyle böyle, yani cidden morali yerine gelsin diye bi amuda kalkıp oynamadığım kaldı, sonra işte biraz daha zaman geçti, düzeldi şöyle böyle 1 2 gün daha konuştuk çok mutluyuz tabiki iyi geceler mesajları atılıyor, yarın bi bakıyorum tak engel yemişim. Ben kötü bir insan değilim ki neden engelliyorsun sana zarar mı verdim üzdüm mü seni neden yani? Bu tarz konularda pek tecrübeli sayılmam belki hata yapıyorum bilemiyorum.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yara bandını araştır knk olmuş olabilirsin çünkü. Nasıl zor zamanlar bilmiyorum ama insanların nankör olduğunu unutma. Üstüne kız kendine değer verilmeye değer görmüyora belki verdiğin değer seni kendi gözünde alçaltmış olabilir. Yazarak konuşularak anlaşışacak bir durum değil ama yara bandını araştırmanı tavsiye ederim
Morali bozuktudan kastım aslında pek öyle değil konuyu daha fazla uzatmamak için yazdım, hastalanmıştı rahatsızlığı vardı, hastahanede kaldı bir süre, çıktığında da kendimi pek iyi hissetmiyorum vs diyordu, iyileşmesi için aslında, moralini yerine getirmeye çalıştığım lafı aslında pek doğru değil bu şekilde bir olaydı işte
Knk aynı şeyi benim 2.5 yıllık eski sevgilim yaptı ayrılalı 2 ay oluyor. Düşünebileceğin kadar güzel bir ilişkiydi tek kusur belki de son yılın tartışmasız çok güzel geçmesiydi. Ama 4 gün ölüye yattı 1 mesaj dahi atmadı geldiğinde bitirelim dedi bitti sözde eskisi gibi hissetmiyormuş engel gibi bir şey oldu. Yani demem o ki herkesten her şeyi belke lütfen hayatın güzel bir öğretisi cidden
Evet hakılsın, maalesef her şey istediğimiz gibi olmuyor ikimiz içinde olmamış belli ki, belkide hayırlı olanı budur bilemiyorum :/ insan yinede üzülüyor yapacak bir şey yok tecrübe oldu deyip geçmek gerek belkide
Yani cidden böyle yazanlar olunca kendi farkımı bildiğimden olmaz sanıyordum ama sözün özü yabancıların en yakını oldu ve belki de yılların hatrına engellemedi. Demem o ki engellediyse kendince mantıklı açıklamayı insanların nankör olması, ve her insanın her şeyi yapabileceği inancıyla aşabilirsin yoksa boşlukta kalmak çok kötü. Engellenmek kenini sorgulatır ve bence sorgulama. Benim belki de kendi ilişkim bittğinde üzülmeme nedenim kendime olan inancımdı. Sen de sayılı erkeklerdensen bence buna odaklanmalısın iyilik yaptım ve bitti sonu geldi giibi düşünebilirsin
Kesinlikle yani tecrübe. Ama insanlar böyle bu dünya böyle. Tutunacak dalın yok sadece çatırdatıp kırılmaması için bazı ilişkiler içinde bulunuyorsun. Sadece kendine güven ve tüm yatırımını kendine yap. Başkası için kendi kul hakkına girme ve gidenin arkasından da ne bekle ne de sükunetini boz. Çünkü geleceği varsa da gelmez insanlar soğuduğunda yaptığım fedakarlıkları eziklik olarak görecektir
Düşününce saygılıyım, kötülüğümün dokunduğu insan neredeyse yok, değer veririm, yalanın beyazı denileni bile söylemem, arkadan konuşmam yani genel anlamda çok düzgün ve etiğe dikkat ederek yaşarım, o yüzden engellenmek çok kırdı beni, kendimi sanki sapık gibi hissettim insanları zorla rahatsız eden tiplerden gibi, çok kırıldım gerçekten
Ben de aynı. O zaman sayılı erkeklerdensin seni haketmemiş. Kırıcı çünkü belirsizlik aklı zorluyor ve istemsizce düşündürüp melankolik duruma sokabiliyor. İnan bitti dediğinde gram üzülmedim hala da üzgün değilim ama o ölüm sessizliğine yattığı 3 günü sorsan bir haldim. O yüzden sana neden vermiyorsa dediğim gibi o nedeni kendinin bulması gerek. İnsanların nankör olduğu gibi. Kendine dikkat et kal sağlıkla 🙏🏻
Teşekkür ederim yorumların için gerçekten iyi geldi, belkide en iyisi konuyu kafamda kapatmaktır, tekrardan teşekkürler, kendine sen de iyi bak
Kesinlikle net bir şekilde kafanda nedenini koyduktan sonra rahatlayacaksın. Ne demek sağolasın 🙏🏻
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!