6 kişi tatile gidiyoruz 3 kız 3 erkek seklinde arkadas grubu yolda uçak rötarlı falan derken sıkıldık biraz erkek arkadaşlarımızdan birisi yanlışlıkla kahve döktü üzerime dikkat etsene diyince o gerilimden önümde durma o zaman diye bagirma gereği duydu ben samimiyetine ve gerginliğine verdim ama erkek arkadaşım kime bagirdigina dikkat et diye çıkış yaptı o karışma arkadaşımla arama diyor o sevgilime bagirma diyor zor bela baristirdik ama hala laf sokuyorlar sizce hemen geçermi bu durum ya cekilmez de yani lafta anlamıyorlar saçma sapan bi kavga
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal haklı olduğun halde özür dileyeceğine sana bağırmış eleman sevgilinde bunun altında kalamaz yani
Canım acımasa bagirmazdim ya refleks oldu onunda yol problemine falan gerginlik var diye bir şey demedim de onlar laf dalaşına girip durdu birisi diyor ki arkadaşım karışma diğeri diyor ki sevgilim sen karışma
Gerginde olsan sana zarar vericek bir durum gerçekleşmiş verdiği tepki yanlış. Sevgilinde susacak hali yok sonuç olarak.
Suç sen de yanlışlıkla dökmüş direkt tepki veriyorsun
Sıcaktı canım acıdı kim olsa bağırır o acıyla
Çok yaşa
Gebeeeeerrr
Bir kahve meselesi bu kadar uzadıysa sana şimdiden kolaylıklar diliyorum 🤭
Mesele bağırmak aslinda ama ben bile hemen unuttum ikisine önlüyor anlamadım sjakch
Ikisine noluyor demek istedim
Ahaha ya arada oluyolar böyle çabuk düzelir ama uzun tutmazlar zannetmiyorum oda kahve döksün barışsınlar en iyisi 🤣🤣
Sesinizi kesmesseniz giderim Şu an dedim ama bu seferde birisi diyor ki ben sevgilinim savunsana diğeri diyor ki kaç yıllık arkaadsinim beni niye savunmuyosun gssjjdiskj kendimi ortamın annesi gibi hissettim
Ahaha ya bari trip atmayı bilseler boşuna şimdiden kolay gelsin demedim 🤣🤭 sinirlerine hakim olmaya çalış en iyisi 🤭
Tatili zehir etmesinler
Bizde ondan korkuyoruz o diyor ki benim arkadaşım o diyor ki benim de sevgilim baristirdik da en ufak şeyde laf sokuyorlar şimdi de duzelmezlerse burnumuzdan gelir
Kim kime döktü ben tam anlamadım ya
Erkek bi arkadaşımız sıcak kahveyi benim üzerime döktü bende canım acıdığı için reflek olarak bağırdım zaten yol problemi vs. Ortam gergindi o da bana bağırdı niye önümde duruyorsun diye. En son erkek arkadaşım da kime bagirdigina dikkat et ses tonunu ayarla vs. Diye çıkış yapınca o dedi ki sana ne benim arkadaşım değil mi o dedi ki benim sevgilim o baya laf dalaşı döndü
Hahaha komik olmuş ama biri arkadaşım biri sevgilim diyor
gecmez sevgılın haklı
Benim bagirmamin sebebi yaptığı yanlışlık değildi sıcak olduğu için canimin yanmasiydi böyle olacağını bilsem ses etmezdim
sevgılın haklı tatıl cop oldu
6 kişi tatil için çok fazla
Abi sence sorun bu mu şimdi
Evet tek sorun fazla kişi olmanız.4 kişi olsanız o tartışma çıkmazdı emin ol 😂
Djakdkak abi ne bileyim ya birde arkadaşlarımızdan birisi kahve dokene dikkat etseydin diyor erkek arkadaşım diyor ki sanane senin üzerine gelmedi az önce kavga ediyordu ne garip canlılar bu erkekler
Bunlar yakın arkadaş mı? Yoksa tatilde mi tanıştılar
Hayır arkadaşız onlar da 6 yıldır falan arkadas
O kahve döken sıkıntılı biri galiba ben bile uyuz oldum. uzak durun ondan 😀
Abi bilemiyorum ya ben o an ki gerginliğe verdim dediğim gibi canım yandığı için ben bağırdım ama o da o an önümde durma diye bağırdı belki de benim bagirmamam gerekiyordu
Ne demek ya seni yakmış adam. Tamam kaza olur ama sonrası sana öyle bir tepki vermesi çok kötü
Arkadaş diilsiniz
Olmaz o iliskide