Ve hele ne zaman düşünsem seni
Yaprak gibi titriyorken kalbim🍂
Ve hele ne zaman düşünsem seni
Yaprak gibi titriyorken kalbim🍂
Ben inanmam hiç bir şekilde.. ama doğru da olabilir.. mesela sarhoş olan insan genelde duygusal olur içten davranır.. bu yüzden de hep görürüz işte sarhoşken canım cicim diyen seviyorum diyen ama normal de olsa direk farklı davranan ya da sevmiyorum diyen iki yüzlüleri.. sadece aşk anlamında da değil bu.. arkadaş dost olarak da dertleşiyorsun ama karşında ki alkollüyken söylediği güzel şeyleri gerçek de söylemiyor korkak olduğu için itiraf edemiyor
Vay korkaklar
Aynen öyleler
Nfmanfkak Barış ya 😅😅
ne oldu 😂😅
Bence sarhoşken söylenenler gerçek olanlar yalansız en saf duygulardır
Sarhoşluk bilinçaltını ortaya çıkartır. Evet, inanırım.
Cevap
17Cevap
Sarhoş olduğunda cesaret durumun biraz artıyor umrunda olmuyor, saçmalamalar baslar. diline vurur, sarhoşken söylenilen cümleler pek gerçek olmaz çünkü ayıldığında aaa ben bunları mı söyledim diyor insan, sözlerin değilde içmenin ayrı bir güzelliği var güzel geçirilen zamanın kıymetini bilmeli insan!
Sarhoşluk durumuna bağlı olarak değişir. Bazen sarhoşun mektubu okunmaz bazen sarhoşken söylenenler ayıkken düşünülmüştür. Alkolün cesaret vermesinden dolayı söylemedikleri duyguları belki gün yüzüne daha kolay çıkabilir. Ben ağzımla içtiğim için zaten hiç kendimi kaybedecek düzeye gelmedim. Seviyorsam sevdiğimi ayıkken de sarhoşken de söylerim.
Hayır. Kocam sarhoşken bol keseden atar. Bildiğin aşk adamı çıkar içinden fakat artık öğrendim uygulamali bir şey yapmayan erkeğe inanmayacaksin söz uçar gider sarhoş olan erkek hayal dünyasındadir. Belki tüm o söyledikleri sözler bir yapay zeka kadınına bile söyleniyor olabilir.
Soruya bu şarkıyla yanıt vermek istiyorum. "palavra palavra palavra"
Uydurulmuş bir kılıf. Olkollo onson doro soylor diyenlerin çıkardığı minare kılıfı.
Ben de öyle düşünüyorum bence alkollüde yalan söylemek kolay söylemek istedikten sonra. 😅
Dötünü yidigim ayağı yapıyor öyleleri. Simsar her zaman simsardır
Bilincin dışavurumu derler genelde öyle olunca ama yok ya, inanmam. :D İnanmamakta da doğru düşünmüşüm zamanında.
Sarhoş insanın söylediği çoğu söze inanırım. Eğer gerçek bir aşkı varsa itirafta bulunur. İçindeki sakladığı güzel duyguları duymak sarhoş dahi olsa güzel olur.
Asıl sarhoş iken gerçek duyguları ortaya çıkar. Ben dayımı hiç yengem için ağlarken görmedim. Bir tek içtiğinde ağlamıştı valla ksjd
İnanırım ama ayıkken put gibi davranıp sarhoşken ölüyorum bitiyorumlara kanmam
İnanmam. Ayrılınca da söylemezse hayal kırıklığına uğrarım.
Hayır ne inanırım nede içki kullanan birisi ile arkadaş olurdum
Benimle ayık kafayla konuşacaksa inanırım. Sarhoşken muhatap alacak değilim
En gerçekçi aşk sözcükleri sevişirken söyleniyor...
ayıkken söylenene bile inanmıyorum ben.. 😄
Yalansız olan tek an direk gerçeği yansıtıyo
Ayıkken söylenene de inanmıyorum
Sarhoşken söylenenler gerçekmiş
Hayır ayılınca hatırlamıycak nasılsa
Sarhoşun mektubu okunmaz
İnanırım içten geldiğini bilirim
Evet. Ben sarhoşken içimden ne geçiyorsa söylerim.
Bence herkes de böyledir.
Sarhoşken söylenenler genelde doğrudur
Hergün sarhoş gezelim
Hiç inanmam sarhoşun mektubu okunmaz
Asıl sarhoşken söylenenler itiraf niteliğindedir.
İnanmak ister herkes
Olabilir
saf olmayın
İnanmam
Hayır
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?