Üniversitedeyim ve kızlarla konuşma imkanım olmadı sınıfın çoğunluğu kız ben utangaç davrandım sınıftaki diğer erkekler manita bile yaptı kanka bile oldular ben sınıfın dışındaki başka arkadaşımla takıldım hep pazartesi gidip birine kahve içmeye cagirsam gelirler mi ya da dalga konusu olur muyum ayrıca cano ruhlu bir adam olmak istiyorum bunu nasıl başarabiliriz yani o, güven nasıl arttırılır
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk başta kahve içmeye çağırma sakın bahanelerle yanaş derslerle ilgili falan konuş başta sonra ilerletirsin samimiyeti duruma göre
Tamamdır hocam teşekkürler
Özgüvenden bahsetmiş yukarıdaki kişi özgüveni nasıl arttırırım ayrıca çevre nasıl olustururum
Kahve içmeye çağırma direk
Önce selam ver
Ders notu filan iste kontak kur
Sonra rahat ol yeter
Selam verip davransam bile dalga konusu olabilir miyim
La olum kahveyi unut
Normal muhabbet et once
Sonra teneffüste dışarıda dolanırken
Dersin kantine gidiyom gelen var mı
Ya da oturak bir şeyler icek
Osur ezik
Cevap?
Abaza kızzların kölesi olursun sen anca bu açlıkla Allah’ın ezik varosu
Ne alaka eziklikle? Bazı insanlar dış görünüşü yüzünden sevgili edinemiyor mesela ki bende öyleydim insan elinde olmayan şeyler sebebiyle.
Yo ben güzelim fitim üstelik kızım ama bende sevgili edinmeiyprım çok aradım anca öyle oldu o da bitti
Ben tipten dolayı arayamıyorum bile. Ne saç tıraşından sabıka kaydı olan kekoyum ne de aşırı yakışıklıyım bu yüzden kızlara rahatsızlık vermemeyi düşünüyorum
Cekimgen muhabbeti olmayan erkek sevmez kimse yakısıklı olsa da ilgi muhabbet sonra tip gelir
Sende haklısın da işte insan sanaldan çok red yiyince reel hayatta cesareti kalmıyor..
Sanaldan ezik gibi selam yazarak kız tavlanmaz önce öz bakım cool temiz kıyafetler güzel parfümler sonra kafede ozguvenlice kız kesmeler onlar gelecek sana arkadaş çevresi de önemli erkek arkadaşlar kız arkadaşlar edin
Yazmama fırsat vermiyorlar ki yazayım takip isteği atsam red red valla komple kızlarla ilgilenmemek benim için tek çözüm gibi sonuçta bazı insanların kaderinde sevgi aşk vs olmayabilir
Neyse rahatsızlık verdim iyi günler
İncel misin mk ya
Olmayınca olmuyor napabilirim ki. İnsanlar tipim için iyi diyor giyimim eskisinden iyi parfüm de kullanıyorum ama ne yüzüme bakan var ne yanıma yaklaşan her gün duş alırım asla kirli çıkmam ama gel gör işte. Sanalda zaten tek bir kızın isteğimi kabul ettiğini görmedim 4 senelik okul bu şekilde bitti bu benim suçum mu oluyor yani incel diyorsun
Sana kız bulakım evlen;)
Cidden bulsaydın da reddederdi
Görücüye gidin çevrenden Kürt müsün
Hayır değilim. Görücü de işe yaramıyor tip olmayınca. Ki bende biriyle çıkmak ve sevgili olmanın hakkım olduğunu düşünüyorum ama işte kimse istemiyor... Benden tipsizler bile tercih ediliyor en çok o koyuyor işte gerçekte bir kiza yaklaştığım hiç olmadı yaklaşsam heralde alay edecekler
Senin sorunun tip degıl ozguvensizsim sen
Gerçek hayat için evet herkes özgüvensiz duruyorsun diyor tip var ama özgüven yok diyorlar. Peki sanalda red yeme meselesi ona asla anlam veremiyorum. Kızlara yaz çekinme diyorlar ama istek atınca reddediyorlar daha aynı okuldaki kişiler ya cidden tuhaf değil mi bu sencede neyse ya rahatsızlık verdim iyice boşverin uğraştırmak istemiyorum daha sizi
İnsta Profilin önemli ezik duruyorsa özgüvensiz yani bi de sanal dediğim okuldular seni tanıyo sonucta
Genelde kendi halinde ve böyle bahçe tarzı yerlerde fotolarım var bir tane arabayla var ama kafe gibi yerlerde fotom hiç yok. Birde insanlar fotolarda fazla ciddi durduğumu söyler
Mal ya jejrjrjjrjtt korkma kezban sana yazmam
Ayrıca verdiğin taktikler icin teşekkürler her ne kadar ego olsada iki üç bir şey yazmissin