Ben böyle düşünüyorum çünkü birine yazıyorsun mesela hemen istediği damgayı yapıştırıyor. Hâlbuki karşındaki de insan ama onu önemseyen yok maalesef. Üstelik tera hicbir sey yazmıyorum ama sebebini ben de anlayamadım herkes aşırı derecede önyargılı
Çok kötü gözüküyor ben cevap vereceğim de varsa gördüğüm an soğuyorum. Elbette beğendiğin kızlara adım atacaksın ama yüzlerce de aynı anda yazmak aba zalık.
Yok öyle normal tabi ki. Benim bahsettiğim başka tipler. Herkese yürüyorlar yani herkes. Aynı arkadaş grubundaki tüm kızlara bile yürüyenler var. Bir garipler yani. Yoksa elbette beğendiklerinle konuşmaya çalış adım at denemeden bilemezsin. Ama aba za tipler çok iğrenç
Ben öyle değilim işte.. ama değerimizi bilen yok.. bir kişi olsun sağlam olsun benim olsun istedim.. olmadı olmuyor, sevgisiz kaldım iyice adam akıllı karşı cins tarafından sevilmedim hiç annem bile sevmedi bee 😓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçinden geldiği gibi davran ama genelde çoğu kişi önyargılı olduğundan iletişim kurmak zor oluyor o yüzden pek de kısmeye karışmıyorum ben.
Haklısın valla
Ben böyle düşünüyorum çünkü birine yazıyorsun mesela hemen istediği damgayı yapıştırıyor. Hâlbuki karşındaki de insan ama onu önemseyen yok maalesef. Üstelik tera hicbir sey yazmıyorum ama sebebini ben de anlayamadım herkes aşırı derecede önyargılı
Ahh ahh..
Sağlık olsun de geç ☺️
Kolay olsa keşke
Alışırsın
Olmuyor..
Bişey diyemem ☺️
Aynen kardeş 20 kıza aynı anda yaz hangisi tutarsa artık
Yapamıyorum işte..
Eğlenceli olucann abaza olma
Eğlence falan bırakmadılar ki insan da..
Aga be noldu knk niye üzüldün
Knk üzdüler hep ya.. sevilmek istemiştim sadece.
https://youtu.be/0uIi_P4_eDQ
Kanka uzaktan ilişkide çok iyi taktikler biliyom istersen taktik veriyim
Kimsem yok ki kanka taktik versen ne yazar..
Tipinmi kötü
Galiba bilmiyorum ki 😓
Önüne gelene yazan Aba za olmada ne olursan ol valla
Sap kal diyon yani..
Çok kötü gözüküyor ben cevap vereceğim de varsa gördüğüm an soğuyorum. Elbette beğendiğin kızlara adım atacaksın ama yüzlerce de aynı anda yazmak aba zalık.
Kimsem yok ne yapayım 😓
Tanışırım bana göre değilse bakarım önüme bu kadar basit. Sırf kız olsun diye istemiyorum.
Yok öyle normal tabi ki. Benim bahsettiğim başka tipler. Herkese yürüyorlar yani herkes. Aynı arkadaş grubundaki tüm kızlara bile yürüyenler var. Bir garipler yani. Yoksa elbette beğendiklerinle konuşmaya çalış adım at denemeden bilemezsin. Ama aba za tipler çok iğrenç
Ben öyle değilim işte.. ama değerimizi bilen yok.. bir kişi olsun sağlam olsun benim olsun istedim.. olmadı olmuyor, sevgisiz kaldım iyice adam akıllı karşı cins tarafından sevilmedim hiç annem bile sevmedi bee 😓
Ben de öyleyim hiç sorma. Olur illaki genelde buna sahip olanlar beklemediğin anda gelir diyorlar bilmiyorum doğruluğu tabi 😂
Kimsem yok ki gelsin. Beklemesem de gelen yok gelmiyor kimse..
İyi geceler…
Teşekkür ederim ❤️
🥰
Türk kızlarında sanal fobisi var
maco ol kanka kekolarin etrafi kiz dolu (;
Beceremiyorum demek ki.
Yazma boş ver
Adam. Gibi
Adamlıktan anladığınız yok. Çoğunuz serserilere düşüyorsunuz!
Git onu cogunluga sole bana nie söyluyorsun ki
Bir dediğiniz diğerini tutmuyor çünkü
Yok gayette tutuyor benim
Ona bakarsan erkeklerde genelde sanal alemde bacım kovalayip reel de namuslu arsrlar ben bunu senin yuzune vuruyor muyum
O zaman umarım iyi insanlar ile karşılaşırsın
Insallah sende niyetine gorelerle Karsilarsin
İnşşşşş