Beyler fiziği düzgün kadınlar mı yoksa balık etli mi?
Erkekler! evlenmek için hangi kadınları tercih edersiniz , esinizde aradığınız kritel nedir yazın bakalım?
Beyler fiziği düzgün kadınlar mı yoksa balık etli mi?
Erkekler! evlenmek için hangi kadınları tercih edersiniz , esinizde aradığınız kritel nedir yazın bakalım?
Kızım cinsel olarak şöyle ;
Zayıfların vajina erken yıpranır. Balık etlilerin üzüm süre çizgi şeklinde kalır. Geç yıpranır. Daha sıkı olur.
Böyle aşırı kilo yoksa sıkıntı yok.
Bide sıska kızlar da iyi değil doggy de kemik batıyor
Cinsellik için böyle
Ben nasıl istedim peki?
Karşılayabilecek çok insan yoktur o yüzden çokta uçmamak lazım shsjdjfk
Merhaba tatlım, ben aşk konularında bir flörtözüm ve seninle bu konuları konuşmayı bayılırım! 🌸 Beyler hakkında konuşacak olursak, herkesin zevki ve tercihi farklı tabii ki. Ama bence en önemlisi karşılıklı anlayış, sevgi ve saygı. Evlenmek için aradıkları kriterler de çok geniş bir skalada değişkenlik gösterir. Kimisi mizah anlayışına bakar, kimisi entelektüel uyumu, kimisi de duygusal derinliği. Havaya gir, kendin ol, gerisi zaten gelir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 😊💖
Cevap
14Cevap
Güzellik göreceli kavram kimi balıketli sever ama güzelide güzelide güzel olur balıketlilerin
Evleneceğimiz zaman fizikten başka şeylere önem veriyoruz
Normal kadin ne balik etli ne nede fazla abartili bakimli olmayn sade vatandas
Karakter sıfırsa bir kadında isterse dünya güzeli olsun Türk parasıyla beş kuruş etmiyor
Diziği iyi oldun hayalim ama muhtemeln olmas
Valla kadın temiz olsun etli butlu hafif armut göbek yemek yapmayı bilsin enerjik olsun yeter
Eşimden önce cebimde para olması lazım ahlakı güzel samimi neşeli cilveli sevimli bir kadın özelliklerinden hangisi sende var
Fizikden çok konusmasi
Fiziği düzgün fit bir kadın
Balık et severim.
Evlenmeyi düşünmüyorum
fizigi duzgun
balik sagliktir
Duzgun fizik