Güzellik & Bakım Erkeklerin de vücut bakımı yapması gerekiyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Sadece vücut geliştirmek yetmez, bakım da lazım. :)#VücutBakımı 💚 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Günco . Erkeklerin de vücut bakımı yapması gerekiyor mu? Cevapla Erkek Soruları Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Evet onlarda yapsın bir zahmet 😄 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yüz macunu ile başladık eda şimdi bayağı bu iş farklı yerlere gidiyor ne gerek var fuzuli masrafa 😂 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Yüz macunu mu jdjdj Yorumla Gof34 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
blueeyess95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Biz yapıyorsak onlarda yapmalı bakımın kadını erkeği mi var 🙄tabi abartmamak kaydıyla kimisi çok fazla abartıyor bu bakim işini 🤦♀️😅 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Banyo yapıyorum zaten, sabah kalkınca yüzümü çeşme suyuyla da yıkıyorum.Daha ne olsun mis gibi vücut bakımı işte. 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Evet yapılması lazım ben ihmal etmeden yapıyorum ve yaptırıyorum 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bu is cok mesarifli yerlere gitmeye basladi. Bunun bir tik ustu estetik falan, ben almayayim 😂 1 0 Yorumla
begumnaz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Evet biz yapıyor sak yapsınlar tüysüz kadın bensiz kadın zayıf kadın şöyle kadın böyle kadın demeyi biliyor lar sonra kurt adam gibiler 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl sabahları yüzümüze su çarpıyoz ya yetmezmi 1 0 Yorumla
Kova1988 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bakım temizlik hijenin cinsiyeti olmaz 1 1 Yorumla Kova1988 1 yıl Kesi akrep burcu ve balık etlisin Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gerekir pis pis dolanmak olmaz 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kadınlardan bi farkımız olsun ya yapmayalım sjsj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet onlarda yapsın bir zahmet 😄
Yüz macunu ile başladık eda şimdi bayağı bu iş farklı yerlere gidiyor ne gerek var fuzuli masrafa 😂
Yüz macunu mu jdjdj
😂😂😂
Biz yapıyorsak onlarda yapmalı bakımın kadını erkeği mi var 🙄tabi abartmamak kaydıyla kimisi çok fazla abartıyor bu bakim işini 🤦♀️😅
Banyo yapıyorum zaten, sabah kalkınca yüzümü çeşme suyuyla da yıkıyorum.
Daha ne olsun mis gibi vücut bakımı işte.
Evet yapılması lazım ben ihmal etmeden yapıyorum ve yaptırıyorum
Bu is cok mesarifli yerlere gitmeye basladi. Bunun bir tik ustu estetik falan, ben almayayim 😂
Evet biz yapıyor sak yapsınlar tüysüz kadın bensiz kadın zayıf kadın şöyle kadın böyle kadın demeyi biliyor lar sonra kurt adam gibiler
sabahları yüzümüze su çarpıyoz ya yetmezmi
E bir zahmet yapsın yani
Gerekir tabi bunun cinsiyeti yoktur
Bakım temizlik hijenin cinsiyeti olmaz
Kesi akrep burcu ve balık etlisin
Abartmadan yapılabilir bence 🙂
Gerekir pis pis dolanmak olmaz
Kadınlardan bi farkımız olsun ya yapmayalım sjsj
Gerekiyor
Gerekmiyor
Her insan gibi illaki yapmasi gerek
Gerekiyor