Gerçek hayatta seninle buluşup, kendisine bir daha beni arama benzeri bir mesaj attırıp, akabinde kendisini sadece whatsaptan engelletip numarasını sildiren ve yeni hat alıcam sana mesaj atarım diyen bir adam ne düşünüyor olabilir?
Bunu yaptırmak için gerçek hayatta buluşup bişeyler içme zahmetine neden giriyor onu anlamadım. Hiçbişey söyleme ya da artık senle görüşmek istemiyorum beni rahat bırak diye yazıp whatsapptan oradan buradan engelle gitsin dimi?
Belki yaptığı şey daha doğrudur. Yüzyüze bitirmek istedi ama öyle geçmişimiz bile yok pek. O halde kendisine neden o mesajı attırdı? 🤨
Bunu yaptırmak için gerçek hayatta buluşup bişeyler içme zahmetine neden giriyor onu anlamadım. Hiçbişey söyleme ya da artık senle görüşmek istemiyorum beni rahat bırak diye yazıp whatsapptan oradan buradan engelle gitsin dimi?
Belki yaptığı şey daha doğrudur. Yüzyüze bitirmek istedi ama öyle geçmişimiz bile yok pek. O halde kendisine neden o mesajı attırdı? 🤨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsellik istiyordur bulacağını düşünmediğini görünce gitmiştir arar dolaşır eğer senin yalnız olduğunu görünce geri gelir ama ruhu yok gibi yaş aldıkça beklenti evlenmek olmuyor eğlenmek olabiliyor bu gibi durumlarda
Cinsellik yaşandı zaten. İşini gördü, şimdi de istemiyor. Allah ona bir kız çocuk versin o zaman ve zamanı gelince babası gibi bir adam arasın ne güzel olur. 😃😃
Korunmadın mı zevk verdi zevk aldı sonra da kaçtı bana denk gelmedi senin gibisi bana evli kadın sulanıyor hep fantezileri çok hepsinin
Korununca şeyi kalkmıyor beyefendi hazretlerinin. 31 Mart günü korumadı gayet iyiydi. Hamile kalmadım en azından. O ertesi gün hapını da alamayacağım artık 500k olmuş. İçinde de 1 tane var. Yalnız olup olmadığımı bilmeyecek çünkü benden haber alamayacak. Gitsin o da başka kadınların koynuna. Yarın önürgün kızı olunca da sahip çıkmaya çalışsın da göreyim. Kendisi gibi adamlar arasında harcanacak o kız da. Olanlar belli. Daha fena bile olabilir o devir.
Korunmayı bende sevmem ama o çocuk doğarsa böyle bir şey yaşamasını istemen neden kızgınlıktan mı
Hayır Allah bilir kaç kadına bunu yaptıktan sonra böyleleri nasıl oluyorsa evlenebiliyor! Eğer kızı olursa aynen kendisi gibi erkekleri bulsun diyorum. O adamlar da o kızı aldatıp kullanacak elbet. 😂 Şimdiki devirde herke birbirini kullanıyor, onun canı neden yanmasın ki? Benim kızıma nasıl böyle bişey yapar olacak sonra da. E sen zamanında elalemin kızlarına yapmadığını bırakmadın şimdi tahsilat zamanı diyemeyeceğim 😃 ekme biçme dünyası. Ben görmeyeceğim * Allah kesecek hesabını. Bu işler böyledir.
Kızgın falan değilim. Beş para etmez adamları adam yerine koymak benim hatam. Bu devirde adam aranıyor ama müsfetteleti o kadar fazla ki. Maalesef. Devir zor. Hayat zor. Erkekler de ne yapsın. Aslında erkekleri bu hale getiren gene biziz. Suç kimsede değil.
Ah kadınlar bana ilgi gösteren kadın olsa boş bırakmaz böyle bekar kalmazdım da sizde adama yüz vermiyorsunuz ki yaklaşmak istesem beni *ikip bırakıp gidecek diye düşünüyorsunuz kelime ettirmiyorsunuz sonra böyle adama çatıp dengemiz kaybediyorsunuz
Sizin şu an yaptığınız da bir taktik aslında. Belki ekmek çıkar... 😄 Evlenmek istiyorsan görücü usulü olacak bu devirde de yoksa olmuyor. Güven bitmiş zaten.
Yok ben hala bâkirim hep evliliğe sakladım kendimi hep de öyle kalacağım alay ediliyorum Meryem gibi misin diye kimseye dokunmadım hissetmedim bile o güveni çok aradım ama yok istekleriniz beni isteksiz kıldı
Kadınlar senle alay ediyorsa sen de onlarla alay edeceksin. Kullanıp atacaksın. Mecbur. Doğru düzgün kadın da kalmadı emin ol. Erkeklere bok attığım kadar hatta belki daha da fazlası kadınlarda var. Erkek gözüyle bakınca kadınlar şöyle böyle. Olabilir.
Yok ben kıyamam kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam kadınlar yanlış adama denk gelmişsin bana denk gelseydin böyle düşünmeni imkansız hale getirebilirdim kısmet ama iyi bir insansın umarım iyilerle ama hep iyilerle karşılaşırsın beauty woman
Böyle düğüne düşüne ya yalnız kalıyoruz ya da kırılan hep biz oluyoruz. En nihayetinde mantık evliliği yapıp kocamla satranç oynayacağım 😂😂😂 aslında öyle biri var ama onun da ban karşı olan cinsle isteği çok fazla ama benim ona isteğim yok. Kafalar neredeyse birebir aynı. Benzer kutuplar birbirini itiyor 😞
Sanki kullanılma durumu üstüne yapışmış gibi geldi bana kimsenin seks oyuncağı olma artık umarım doğru adamı yakalarsın
bısey dıyeyım sız cocuk degılsınız bos ınsanlarla vakıt kaybetme nıyetı cınsellık ısı bıttıyse gıtmıstır. maksat o bırını bulmazsa gerı gelır. kendını kulandırma. bugunu degıl gelecegınızı dusunun.
Hiçbişey söylemeden sadece beni engelleyemedimi yani? Ya da basit bir mesaj. Artık seni istemiyorum. Sende sıkıldım. Hoşçakal. Sonra engelle gitsin. 😂 Zahmete girmiş.
yanı.. cok zahmet etmiş. ya dıcek bısey bulamıyorum. yasadıgına mı yoksa hayal kırıklıgına mı kayıp zamanınamı duygularına mı üzüleyim bilemedim. allah karşına güxel insan cıkarsın. bence ne düşğn ne de üzül.
Teşekkürlet
nedemek. allah güzel insanlarla karsılastırsın sizi güzellikle sağlıcakla kalın.
Belki egosunu tatmin ediyordur. Düşük özgüvenli erkeklerin yaptığı şeydir işte bu kız beni istiyor ama ben yüz vermiyorum ve arkadaşlarına mesajları gösterip hava atıyordur.
Arkadaşlarına kendisine atmam için bana yazdırdığı 'bir daha beni asla arama 😡' mesajını gösterip ne yapacak acaba 😂 bir kızı daha bezdirdi olum sizde daha tık yok hahaha. Çok boş şeylerle uğraşıyor
Olabilir diğer alt yorumlara baktım da istediğini almış. İstediğiniz kadar rest çekin havasını atmış yapacağını yapmış. Anladığım kadarıyla siz baskın bir kadına benziyorsunuz sizin istemediğiniz onaylamadığınız bir ilişkiye evet demeyen birine benziyorsunuz.
Evet istemediğim kişiyle takılmam. Daha en başta onun öyle biri olduğunu bilerek onunla takıldığım için çok büyük bir darbe olmadı bende. Gerçi öyle insanlarla bile takılmamak lazım ama nereye kadar yalnız.
Orası öyle elimizdeki kişilerin değerini bilmiyoruz. Yanlış anlama sana yürüdüğümü sanma kendini bilen sınırlarına riyaet edecek bir kişi lazım. Ama malasef öyle erkek yok çünkü erkek kelimesinin kökü erkten gelir. Erkek dediğin yönetilmekten ziyade yönetmeyi sever. Ve bir erkeğin hegomanyasına girmezsen ilerde sorunlar yaşarsın. Biraz uzlaşmacı olmaya git hem herkesle cinsellik yaşama. Aaa bu bana verdi demek ki sadakasız biri algısını yaratırsın benden söylemesi
Delidir
Kafası değişik çalışıyor 😂