Bu çocuk benden hoşlanıyor gibiydi gitti okuldan bayadır görmüyorum geçen ben wp profilime kafe aynasında selfiemi koydum hemen sonra o da Instagram ppsine kafe aynasında bi selfie koydu kalp yapıp (aynı kafe değil) ama yinede bu tesadüf mü sizce? Değilse amacı ne? Bide profil foto koymazdı asla
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kac gun once konustuk hala bir adim yokmu kardeşim herhangi bi gelisme olmadi mi ondan sonra?
Ahahha konuşmuyoruz ki ne adımı..
Deme len kardeş neyse sen bu çocuğa yaniksin heee ben onu anladimm ama ben ayni kafede ayni aynada foto çektik dedin diye anlamistim o gün ama olsun farkli da olsa sonucta hic pp koymayan cocuk niye koydu demii
Evet hemde kafede hemde kalp detayı.. hemde ben koyduktan sonra soldldldld
Insallah bi anlami vardir yoksa sen çok uzulcen ben onu anladim çünkü çok takildin bu konuya demekki yanıksın yani insallah karsilik alirsin ya da ne bilim biseyler olur ins ama bide olmazsa sen baya üzülcen
Ahahahaha yaa onun aniden gidişi beni yıktı zaten atlatamadan daha.. düşünsene hoşlandığın kişi aniden gidiyor ve sınıfta onun boş yerine bakıyorsun hep onu görüyorsun okulun her yerinde
Olm nasi bi seruvene girdin seruven mi sana girdi dur lan bu nasi ask bu hoslanma falan değil haa ben diyimm
Üstelik ona yazmıştım neden gelmiyorsun diye hastayım ondan demişti yalandan sonra 1 hafta sonra geldi yine sorunca hastaydım işte dedi artık gelicek sandım en son kafede oturuyordu arkadaşlarıyla yanlarına gittik arkadaşım onlara benim eve gideceğimi söyledi sonra o çocuk arkadaşlarına kalkalım bizde dedi onunla ikimiz aynı otobüse biniyorduk sanırım benimle otobüste olmak istemişti sonra ben giderken arkamdan uzun uzun baktı o da çıktı diğer kapıdan ben koridorda bekledim canım gibi durağa gitmek yerine.. o da durağa gideceğimi düşünmüştü gittiğimde otobüs gidiyordu o da binmişti arkadaşları nerde kaldın niye gelmedin dediler öyle bitti.. acaba direkt durağa gitsem bana ne dicekti otobüste ama kısmet değilmiş sanırım çünkü bişi söylicek gibi fırsat oluşturmaya çalıştı yalnız kalmak için..
Oyle bi hata yaparsan elinde patlar iste simdide bekle dur ulan siz kizlar varya 7 sinde de aynı 70 inde de aynisiniz mustahak sanaa iyi olmuş ne vardı orada bi konussaydin ne vardi koridorda sptlmisin bak iste oyle kacar firsat elinden oyle beklersin oyle düşünürsün ayy hic pp de koymazdi ama bana gonderme mi yapıyor diye bekle dur slkligina yan dur şimdi aklina geldikce cildiriyon demi ml gibi koridorda niye bekledim ben diyr fkfkkdksmamammama
O an düşünemedim ki ayrıca otobüsün o kadar hızlı geleceğini bilmiyordum mormalde yarım saat sürerdi demek istediğim belkide bişi demicekti ama diyecekti eminim o gözlerden belliydi ben giderken arkamdan bakması uzun uzun ve benim gideceğimi öğrenince kalkalım demesi.. ahhhh ama yaa
O tren kaçtı o iş bitti ne guzel çocuk konuscakti kaçırdın fırsatı o is bitti ya sen gidip konuscan ya da bekle dur ( Seni az zorbalayim bari canım sıkılıyor psikolojinle oynayım )
Neyse git işine sende
Sadece denk gelmiş olabilir
Hiç bilmiyorum çünkü pp bile koymazdı hele öyle bişi olması..
Sen de hoşlanıyor musun
Ben hoşlanıyorum ama bu tesadüf mü sence
Tesadüf olmayabilir eğer karşındaki kişi özgünvensiz ama seni seviyorsa sen adım at diye kırk takla atar
Konuşun
Sence anlamı ne ve tesadüf mü
Değildir
Onu stalkladığımı bilmiyor zaten takipleşmiyoruz ama wpda aynı gruptayız ordan görmüştür ppmi ortak takipçilerden instasını göreceğimi düşünmüş olabilir de bu ne anlama geliyor sence?
Boş iş anlam yükleme
Ama sonuçta bi şey ifade ediyordur