Bir erkekle konusuyorduk zaten cok hevesli hevesli konusmuyordu ama yinede tanimaya açıktı sonra fotomu gördü zaten zar zor yaziyordu ṣimdi hiç yazmadı
sizce çirkin bulduğu için mi yoksa kendisine göre olmadigini düṣündüğü için mi? aramızda 10 yaṣ fark var o benden büyük
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belli de böylesi daha hayırlı imiş.
Başlamadan, yola çıkmadan işin başında bitmesi sizin içinde daha iyi.
Aynen fazla zaman kaybetmedik en azindan
Bence de. Sonradan toparlanmak, kabullenmek daha zor ve yıpratıcı.
Sen kendinden 10 yas kucuk birini kabul eder miydin?
5-6 yaş normal ama on yaş fazla gibi. Zaten yaşım ortada benim.
Açıkçası benim için evlilik biraz zor. Çocuklarım var. O yüzden yeniden bir evlilik yapmam zor gibi
Anladim 5-6 yas fark olan birini bulmakda cok zor gercekden
ikinci bi bahar yasamak seninde hakkin bence kendini çok kısıtlama hakkında hayırlısı olsun
Açıkçası aklımdan geçen bu. Ama şöyle bir durum var. Bazı İnsanlar yaşını belşi etmiyor. Bakıyorsun seninle aynı yaşıt gibi ama aranda dediğin gibi 10-15 yaş farkı var.
İnsan şaşırıyor. Ya biz genç gösteriyoruz yafa kadınlar göründüğünden fazla olgun duruyorlar.
Yaşa çok takılırım diyemem ama çok yaş farkı olması normal mi bilmiyorum açıkçası. Ama birinin oldun diğerinin çok genç gözükmesi normal değil gibi
Elbette nasip. Bakalım karşımıza biri çıkar mı bilemem. Çıkınca artık yaşını sorarız.
İkinci baharı yaşar mıyım Allah bilir. Yine de Rabb'im karşımıza hayırlı bir insana denk getirsin inşallah.
Bu zamanda güvenilecek insanlar az kaldı artık
Hiç fotoğrafını görmeden mi konuşmaya başlamıştınız?
Yok ben onunkini gormustum ama o benimkini görmemisti
Yani keşke başta görseymiş. Çirkinlil güzellik değil mesele ama herkesin kendine göre bi enerjisi var ve enerjiniz uyuşmamış olabilirr
evet olabilir dogru
On yaş çokmuş be zaten napcan onu kız 😂😂
Yani ben kafa yapisi olarak ancak 5-10 yas aralikli birileriyle anlasabiliyorum
adamda hoṣ birisi kizilcik serbeti ömere benziyor hafif sac sakal beyazlamis ama surat ayni 😃
ben tabi biraz daha genc kaliyorum birazda minyonum ama yinede erkekler kadini daha genc sevrr iste ben öylr biliyorum ama demek ki tipim enerjim uygun degil neyse saglik olsun 😃
5 tamam da 10 çok, sen 50 olunca o 60 olacak. Çocuğunuz 10 yaşında olunca o 50nin üstünde olacak falan
Çocuk olmaz herhalde artik bu yastan sonra
evlenecek adam bulana kadar ben bile 40ı 50yi bulurum
Yani şart değil evlilik zaten, hayatında mutlu olmaya bak. Evlilik büyük sorumluluklar istiyor, ödün vermen gerekiyor, kendini kısıtlaman gerekiyor. Belli bi yaştan sonra da zor bunlar tabi
Yani ben evlilik disi bi birliktelik düṣünmüyorum açıkcası ya evlenirim ya da yalnız kalırım. Hayat beni yalnız kalmaya sürüklüyor mecbur
Evli mutsuz olacağına yalnız mutlu ol :))
Dostum kusura bakma fotoğraflarını görünce hayal kırıklığına uğramış libidosu düşmüş
olabilir elbette ayriliklarda sevdaya dahil
Xjjxjxjx
Küçük gozuktugun için de olabilir 10 yaş az bişi değil. Bence boş ver yoluna bak
@Edolii_ telegram ver
Emredersiniz
rica ediyorum
Evet yani adamin saclari sakallari hafif beyazlasmis elbette biraz yasli duruyor ama yani böylede yapilmaz ki bende 15 yasinda degilim sonucta 30 yasindayim
Görünüşe bakarak uygun olmadiginizi düşünmüş olabilir.
Umarim öyle olmuṣtur
Başka bir seçenek bulmuştur
ya da evli olabilir bu yüzden senin duygularınla oynamak istememiştir uzaklaşmistir
Bana bi yaz konuşalım
Bilemeyiz