İnsanlardan samimiyet hissetmiyorum. Çok az insanda var o da öyle içten değil o kadar yani..
Ne biliyim ya bıdıbıdbıdı konuşuyorlar sabahtan akşama kadar çeneleri bol ama yapmacık işte. o sıcaklığı hissedemedim.
İnsanlardan samimiyet hissetmiyorum. Çok az insanda var o da öyle içten değil o kadar yani..
Ne biliyim ya bıdıbıdbıdı konuşuyorlar sabahtan akşama kadar çeneleri bol ama yapmacık işte. o sıcaklığı hissedemedim.
Üniversite öyledir herkes arkadaşın gibidir ama hepsinin seninle bir çıkar ilişkisi vardır emin ol ki çok samimi olmamak gerek ama kimseyi de itip kakmamak gerek tabi iki üç tanıdık ise yarar çokta yalnız takılmaya gelmez. İllaki birine işin düşer çünkü.
Görünümlerin kendin olmaktan daha çok değer biçildiği düzende yapmacılığı normal karşılayıp, şaşırma duyularımı aldırmış olmaktan memnuniyet duyuyorum. Hani öyle çok büyük bir gizem de değil bunların tespit etmek. Postmodern düşünceye giriş yapabilirsen modern sosyolojiyi daha iyi tahlil edebilirsin
Birkaç sene öncesine kadar böyle değildi ya
Birkaç sene önce de böyleydi
Koronadan önce böyleydi diye düşündüm şimdi. Bilmiyorum samimiyet hissediyordum
Zihnin yanılgı yaşıyor. Psikolojiye girip lafı uzatmak istemem. İnsan her daim geçmişin şimdikinden daha iyi olduğunu hisseder. Bu da deneyimlerin zamanla bayatlamasından kaynaklı bir hezeyan sadece
Cevap
2Cevap
O hemcinslerinin samimiyetsizliği, üniversiteye özel değil
He tabi tabi canım erkekler çok samimi he.
Hıhı. Arkadaşlarını aldatmaya iten erkek cinsinin samimiyetini anlatma bana ya
:))) hahhaha devam et sen kendini kandır
Arkadaslar alakali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?