Arkadaşlar ben Türkmen Rus Kırgız Özbek hatta portekisli kızla bile tanıştım sizce çokmu fırlamayım ben?

Zeynep koçak farkı Türkmen kızları bilirim kültürlerini bilirim Özbek sevgilim oldu Suriyeli sevgilim oldu azeri sevgilim oldu hepsinin kültürünü de az buçuk bilirim kadınlar bana çok fırlamasın zeynep diyorlar sizce ben çokmu fırlamayım kızlar benim bütün ülkelerde sevgilim oldu dünyanin bütün ülkelerini tanırım kızlar sayesinde dillerinide az buçuk anlarım çapkınlık yaparken çözdüm bütün dilleri koreli kızlarla fotoğraf çektirdim yengem kırgızistanlı zeynep gel seni Kırgızistana götürüyüm diyor eski sevgilim Özbek kızı teyzemin gelini türkmen kızı dedemin eski karısı azeriydi çok sevdiğim kuzenim Almanya'da bütün ülkelerdeki kızları tanıyan biriyim ayağınızı denk alın hollandada tanıdıklarım var kıbrısta komşumuzun kızı var daha sayıyımmı duruyum mu amerikaya kuzenim gitti geldi zeynep koçak dünyanın merkezidir benle iyi geçinin ordu gibi kızlar var arkamda arkadaşlar ama size tavsiye verıyım bütün ülkelerin kızlarını çok seviyorum aşiğim ama en çok Yunan kızlarına ilgim var bana Yunan kızı ne dedi biliyor musunuz zeynep sen yunanca biliyomusun diyor bsn sana Türkçe öğretecem dedim zeynep ismini tekrar et dedim zeynep seni seviyorum dedirttim kıza Yunan kızları çok şeker oluyor Türkmen kızları çok ilgili oluyor bama diyorki benim evime misafir geldi sen otur zeynep ben iş yapacam diyor olmaz kızlara iş yaptırırmıyım ben ben sevmem öyle iş yapılmasını ben centilmen bir transerkeğim zeynep koçağın olduğu yerde kızlar prenses olur ben kadınlara inanılmaz hizmet ederim baş tacımsınız kızlar dünyadaki bütün kadınlara kapım açık başımın üstünde yeriniz var
Arkadaşlar ben Türkmen Rus Kırgız Özbek hatta portekisli kızla bile tanıştım sizce çokmu fırlamayım ben?