Hatam nerde benim sizce?

Selam içimi dökmek istiyorum biraz. Okuyan olursa napmam gerektiğini söylerse mutlu olurum yoksa da fark etmez pek. Günümüzün problemi mi bu bilmiyorum ama her şey benim üzerime kurulu gibi sanki. Etrafımda o kadar mutlu insan görüyorum ki mutlu olsunlar tabi ama ben bunu haketmeyecek ne yaptım bilmiyorum. Kendi halimde sessiz sakin dışarıdan soğuk ama aslında sımsıcak hissettiren bir kalbim var. Ağır bir yara aldım. Hayatımda ilk kez 17 yaşımda aşık oldum ve o 17 yaş lanetini cidden yaşadım. Kimseyi sevemez oldum. Kalbim lanetlendi mi yok mu oldu bilmiyorum.. içimde zerre heves yok. İnsanları tanımak mide bulantımın artmasına sebep olmaktan başka bir şey yapmıyor. Ben sadece insan gibi sevip sevilmek istiyorum. Gerçekten sevilen insanları görünce uzaktan öylece bakmak öyle acıtıyor ki. Ailemde de öyle sevilen biri olmadım hiç. Sevgi ne hissetmedim ama çok güzel hissettirdim. Hiç beklemedik anda olacak diyenlere he aynen diyorum. Olacak olacak diye görüyorum okuyorum hayır olmayacak diyor içim. Allah en iyisini verecek diyor hayır vermeyecek ben kimim ki ben ve sevilmek kim ki diyorum... öyle kabullendim ki bunu sevilmek bana tuhaf gelir diyorum. Oysa herkesten çok hakediyorum bunu aslında. Ama bu isyan ve kıskançlık boyutuna geldi. Tek hissettiğim acı. Başka hissim yok hepsi siliniyor tek tek... benim suçum ne... yazarsanız lütfen tfen tanışalım vs demeyin benim gücüm yok

Hatam nerde benim sizce?