Sizce ben nerde hata yaptım?

Anlamıyorum hayatım bi türlü düzgün ilerlemiyor. 6 senelik ilişkim bitti, üniyi bitiremedim bıraktım, iş desen herhangi birinin yapabilceği bi işteyim, ailem sürekli okul meselesini yüzüme vuruyor, annem kanser tedavisi görüyor, hepsi beni evlendirme peşinde, ben daha eski sevgilime unutmadım annesiyle görüşüyorum belli etmemeye çalışıyorum. En kötüsü de umrumda değil artık hiç bir şey içim çok rahat. Okul için çok dua ettim ramazan boyunca geçemedim en önemli sınavı birakmak zorunda kaldım dedim hayırlısı böyleymiş. Sevgilim konusunda annesiyle iyiyim annesinin haberi yok 2 aydır görüşmediğimizin. Bilmiyorum allaha yöneldim daha çok hayırlısı diyorum ama bilmiyorum sanki bi düğüm var çözemediğim. Ben aslında en basit şeylerde memnunum. Sevgilimden hic bir zaman maddi bir şey istemedim, hediye olsun veya ev araba olsun ilerde demedim hic. Ben mutlu, sağlıklı, huzurlu, maddi manevi rahat ve sadık güvenilir eş istedim. Çocuğum olup olmaması önem vermedim onu allah bilir. Ne bilim çevremde çok maddi konulara takılan veya başka şeylere önem verenler hep evleniyor çoluk cocuğa karıştı ben hala evdeyim. Ailem benim düzgün iş bulup evlenmemi istiyor annemin hastalığı ağır geçiyor diye. Yani en azından bizim yuvamızı kurmamızı görmek istiyor. Sizce ben nerde hata yapıyorum veya çözemediğim düğüm ne olabilir? Mutluluğa çok yakınmışım gibi hissediyorum.

Sizce ben nerde hata yaptım?