Güncellemeler
+1 yıl
Bu ahir zaman erkekleri bir de baba olacaklar
Güncellemeler
+1 yıl
Onu bunı bilmem onun bunın altında kalmış 2. El erkeği çocuklarımın babası yapmam. Ahlaklı olsalarmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2. El erkek işte. Kullanmışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bunu bir erkek 2. el kız alınmaz dimi diye sorsa herkes haklı bulur didhdjdhkdjdkdk
Yürü be kızımmm jdkdhkdgdjjdjdjd
Sağ olll ❤️❤️❤️
Kaporta şaseler sağlamsa alınabilir , yanlız kızlarında hava yastığı açmamış olması şart
Motor olmuşlar motor. 2. Elin kaportasına mı bakılır binmişler de binmişler böule adamı utanmadan çocuklarımızın babası nikahlı kocamız diye yanımızda mı gezdireceğiz baba olacak bir de utanmazlar ahir zaman
İşte kızlarında binilmemiş olması lazım temiz sıfır erkek olması için
temiz erkekler temiz kızlar için
ellenmiş kızlar ellemiş erkekler için
Evet sıfırını siz yapın besleyip büyütüp öyle takılın
Sen motor değilsen evlenmessin onunla ama o rahat başkası ile evlenir sen evlenemezsin
Ben motor değilim şükür. Ama canım kardeşim erkek çok bir de baba olacaklar utanmazlar
Sen evlenme bence adamın hayatını kaydırma boş yere
Namuslu olmak hayatını kaydıracaksa devam etsin namussuz hayatına
Bende yanlış anlama evlenene kadar bakire evlendikten sonra orp yapan çok duydum önemli olan karakteri düzgün olsun
Orzpuluğu yapacağı kadar da yapmış zaten evlenene kadar bir de baba olacaklar da çocuk yetiştirecekler yemedikleri a. m kalmamış biz de adam diye nikah kıyacağız
Sana bakiyormu bakıyor çocuklarına bakiyormu bakıyor napcan sen o günahı onun geleceğe bak sen
Olur mı öyle ya geçmiş geleceğin aynasıdır. Napıcam penisi ellenmiş erkeği
Senin sevgilin hiç olmadimi
Şasede işlem yoksa alınır boyaya ve değişene çok takılma
Olur mu ya öyle alınmaz. Yemediği A. m kalmamış biz de utanmadan yanımızda bunları koca diye gezdireceğiz. Ar namus vardı önceden erkekler böyle ahlaksız değildi. Bunlar baba olacak bir de çocuk yetiştirecek gelecekler çocuğa biz senin babana bindik falan diyecekler uğraş dur
Sıfır yok ama bayilerde temiz ikinci el alınır sigorta ve vergide az çıkar hem
Alınmaz ne öyle knk aaa
hdlwhekej
Net 👍
Bekar kızlara asla ama asla tavsiye etmem
Helal kardeşim o ne öyle başkasının altında inlemiş erkek utanmazlar bir de baba olacaklar ahir zaman çok kötü
Kızlar çok akilsiz onlara meyil ediyor
kullanılıp atılan kadınlar alınmıyordu en son
Erkek de alınmamalı o zaman en iyisi
alma
2. El ne demek lan
İşte onunla bununla yatmış
Peki sen nasil bişeysin hak ediyomusun diye sorarlar adama
Sevgilim bile olmadı elhamdürillah. 2. Eli napayım kullanmışlar kullanmışlar atmışlar kenara
Puhahhahaha hiç gülceğim yoktu ahahahhaha hakkindir o zaman
1. Ele paran yetiyorsa 2. Eli sektör et
Komik kız seni :D
Komik değilim geröekten ciddiyim. Kızın 2. Eli oluyor da erkeğin neden olmasın. Ona buna dokunmuş 🤢
Kızın da olmaz ki. Öyle diyenlere aldırma sen. İnsanlar yanlış kararlar verebilir. Önemli olan ders çıkarmaları bu yanlışlardan
Yanlış kararlar vermek mi motor olmuşlar motor. Genel cerrahlar daha az soyunuk beden görmüşlerdir
😂😂 Yapılacak bir şey yok. Yine de bu şekilde konuşmamak lazım bana kalırsa.
Neden ya ar namus önemli. Kızlarla dal taş.. şak gezecek biz de adam diye nikah kıyıcaz
Kıymak zorunda değilsin ki. Eğer böyle birini tercih etmiyorsan zorlamaz kimse seni 😄
Zorunda değilim şükür. Napıcam başkasının altında inlemiş erkeği
Değişik bi bakış açısı. Genelde altta inleyen diye tabir edilen kişi kız olur ama😂
Onu bunu bilmem öyle adamdan çocuğun olacak gelecekler çocuğuna biz babana bindik bilmem ne diyecekler
😂😂😂 Tamam
Boyasiz degisensiz ve tramersiz ise neden olmasın
Motor olmuşlar motor
2. el kadın alınmıyor
2. El erkek de öyle binmişler binmişler bırakmışlar.
Erkek elimin kiri der yıkar çıkar. Ama sizde öyle değil patlamış topu kimse almaz.
Olur mu öyle şey ya ben almam 2. El erkeği zatenn kadının vajinası delik olur. Yoksa adet olamaz enfeksiyon kapar. Kimse kapalı beklentiyle giremez. Kadın patlak diye bir şey yok.
Alınır
Neden alınsın ki? Biz pzevki koca diye yanımızda mı gezdircez
Neden biz bacım gezdiriyoruz sizde gezdirin
Ne alaka ya
Ne ne alaka? Önemli tabiki de çocuklarımızın babası olacak. Onunla bununla düşüp kalkacak biz de nikahlı kocamız diye yanımızda gezdireceğiz ahlaksızı
2. el kız da alınmaz
2. El erkek de öyle
Evet