Erkeklerle konusmay olayı 2?

Biriyle konusuyosaniz ben bilecem yüzünü fotoğrafını nereli kaç yaşında bilecem diyor iti var köpüğü var diyor gizli iş yapmicaksiniz ben biriyle konusuyor musun konuşmuyor musun bilecem diyor bende diyorum ben kötü bişey yapmıyorum sevgilim de yok diyorum sizce ben napmalıyım arkadaşlar sen diyor erkeklerle konusuyorsun oyundan ben biliyorum diyor bende dedim oyundan sesmi acmak da ne var gibisinden birde kimseyle konusmucak miyiz diye bizim aynı odada olmamızı sa istiyor sürekli aynı yerdeyiz ayrı kalmak istiyorum kardesimden bide o odadayken dibimdeyken ben nasıl biriyle rahat konuşabilirim akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu diyende annem arkadaşlar yani biriyle arkadaş olarak konuşsam bile ona fotoğrafını ismini nereli olduğunu mesajları da gistercek miyim bilmiyorum işte bilecekmis gizli iş yapma diyor bide beni takip etmiş heralde napmaliyim sizce bide kardeşimle anlaşamıyorum onla da bir arada olmamı istiyor ben onlar bir arada iken nasıl biriyle rahat konuşabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Biri sizi istemeye gelse bile 14 15 yaşına kadar inecem sabıkası var mı falan da sen birileriyle konusuyosun hemde erkek ben biliyorum diyor
Erkeklerle konusmay olayı 2?