Görücü usulü evlenmeyecek olan erkeklere söylüyorum, kesinlikle efendi ve yardımsever olmayın, güler yüzlü olmayın, paranızı göstermekten çekinmeyin, kızların ilgisini çeken konularda yalan da olsa iyi konuşun yoksa ben ve yakın arkadaşlarım gibi 30-40 yaşında akrabalarınızın tanıştırdığı biriyle ( ne olduğu belli olmayan biriyle) evlenmek zorunda kalırsınız. Kızlar kariyer önemli der, arkadaslarım doktor, diş hekimi, avukat hicbirinin yanında kız görmedim, tip önemli derler ki bu arkadaşlarımın icinde en yakışıklısının bile bir kere kızla mesajlaştığını görmedim. Altın kurallar;sevme, skleme, efendi olma, herkese güler yüzlü olma, iyi laf yap, bol bol gerekli gereksiz espri, bir de herkesi tanıyormuş ve popülermiş havası.
Hadi iyi bayramlar...
Hadi iyi bayramlar...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen adamın kralısın valla türk kızlarına iyilik yaramıyor kız olsaydım valla sana verirdim
Kız olsan beni görmezdin
Aman boş ver bunları otur hayatını yaşa, mahvetmek yerine yaşa.
Kendin ol yeterli
3 kuruşluk hekim maaşıyla hiçbir şey yaşanılmıyor
3 kuruşluk hekim maaşı mi 😀
Ya asgarî ücretle çalışan adamlar napsın
Şükür önemli şükret abicim.
Bide herkes kendi hayatını kendi standartları ile yaşıyor sende olmadı hayatını bı tık düşürürsün mecburen..
Asgari ücretten hallice maaş alıyorum zaten
Sana diyorum ya, sen hayatına şükret o tür adamlar napsın diyorum.
Emin ol paran ne kadar çoksa derdin bi o kadar çok oluyor insanlarda hazımsızlık had safhada bakma benim de anne tarafı çoğu doktor, öğretmen bilmem avukat vs vs
Ama kimse şükür nedir bilmez hep yokluktan bahseder benim annem de babam memur benim ama annem sürekli şükreder yetiyor çocuklarıma der.
Ben bunu fark ettim yani mevki arttıkça insanların gözü hep daha fazlasında hep ilerisinde kimse önüne bakmıyor hep alamadıkları ile ilgileniyor.
O yüzden abicim hayatını yaşa boş ver o bu şu her şey geçici yaşlanınca neden yapmadım etmedim yemedim gezmedim diyeceğine gençken yap. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.
İşte gencken yapabilmem icin paramın olması lazım ama yapacak param yok
Abi hekim parası neyine yetmiyor?
Özelde aldığım 30-35 bin hicbir seyime yetmiyor
Hayat standartlar yüksek demek ki, babam da o kadar alıyor ama 7 kişiye bakıyor 😀
Eviniz size ait o zaman yoksa kira yemek yolla bitiyor para.
Ev bizim evet.
Yani yaşadığın şehire de göre değişir haklısın ama bilmiyorum ki.
Allah iyi etsin.
Zor bı durum düşünüyorum büyük şehirlerde min kira 10 bin yemek yesen her gün yol vs haklısın anca bunlara gidiyor.
Ülkenin ayıbı olsun buda.
Bide bizim yaşadığımız yerde her şey öbür yerlere göre daha ucuz pazar ürünü vs
Ben de asla trip atmayan, anlayışlı bi kadın oldukça hep kaybediyorum. Diş hekimi olmam benim de işime yaramıyor maalesef kaybediyorum hep
Afedersiniz ama trip atıp atmamanız önemli değil "dişi" olmanız yeterli dikkat cekmeniz icin.
Kimin dikkatini çektiğin de önemli konu tabii. Sadece "dişi" olduğum için gelecek kişinin benim dikkatimi çekme ihtimali var mı sizce?
30-40 yasına kadar türkiyede pinekleyeceğine , yıllık izinlerinde filan yurt dışına gidip birsürü karı becerip , ondan sonra evlenebilirdin bu senin düşüncesizliğin :D
Yıllık izin 1 hafta kullanabiliyorsun
Devlette çalışmıyormusun
20-30 gün izin oluyor devlette çalışanlara
Atama kurayla oluyor ve cok hekim var. Özelde sürünüyorum
Allah kolaylık versin bu devirde doktor da olmak çok iyi değil demekki
Tek kaybedeceğimiz şey aşk olsun
Bu da bir tanesi kazandığım masa yok
Ne bu sinir stres bayrsm günü
Bayram ziyaretinde 30 kisiden evlilik sorusu alsan sen de sinirlenirsin
Kendi dışında gelisen akışa müdahale edemezsin ama kendi ic dunyani ve vereceğin tepkiler senin elinde. Sinirlendiğin şey sorulan soru degil bu durumun icten ice seni rahatsiz etmesi. Onun da çözümü var. Duruma olan bakis acini degistirip bekarligini poztifi olarak gormek
Maalesef