Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar düğün hediyesi olarak organlarında bağışla demedik ya alt tarafı bir şahitlik yapacak hem şarkısı bile yok mu nikahına beni çağır sevgilim diye demek ki yapılabiliyormuş hem Almanya İtalya falan buralarda hep yapıyorlar bunu bu kadar zor değil ki
Güncellemeler
1 yıl
Ya arkadaşlar zaten düğüne belki bir belki 2 yıl var şahitlik şahitlik yaptıracak değildim ona ben öylesine söylemiştim otururken söz gelimi artistlenip efelenip çekip gitmesine gerek yoktu yani Ergen Ergene hareket edip kendisine güldürdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bak mesela ben eski sevgililerimin hepsinin düğününe katıldım. Hatta Mayıs'ta birinin daha düğünü var orada da damadın sagdici olacam
Gerçekten mi demek Türk erkekleri arasında modern olanlar da varmış
Valla ya. O arayıp davet etme lutfunfs bulunmuş ben kabalık yapıp gitmesem olmaz.
İşte işte herkes senin gibi olmuyor ki bir çoğu yobaz
Hatta nişanlısı burada değil diye iki gece korkmasın diye onunla kaldım yağmurlu gecelerde
Yok artık
Gayet ciddiyim ben. Sonuçta beni ondan çok taniyor
Herkes senin gibi olmuyor işte
Haklısın olabilir mümkün bir ihtimal şekerim sen hangi coğrafyada yaşiyorsun
Merhaba 4 yıl beraber olmuşsunuz. Kim bilir neler yaşamışsınız. Nasıl olsun şimdi senin nikahına şahit beybi ya
Ne alaka o isteseydi Ben olurdum çok bencil biriymiş Şimdi görüyorum yüzünü
Aranızda yakınlşama oldu mu
Cinsel yönden soruyorsan asla tabii ki
Tamam sen olabilirsin ama erkek ve kadın fıtratı arasında dağlar kadar fark be beybi. Dediğin şey bir erkek için zor ama
Nesi zor düğüne katıl göbek at demiyoruz ki Ya zaten düğüne belki bir yıl iki yıl var Ben oturuyorduk öylesine söylemiştim kesin olay değil yani öyle artistlenip bitmesini hiç gerek yoktu ergen gibi hareketler yaptı
Abi bitmis artik ne var olsan yani sonrasindada beraber bisiler icip otele giderdiniz
Ne alaka ya o isteseydi Ben olurdum bu kadar zor bir şey değil
Lütfen kurgu olsun bu normalmis gibi yazmis birde 😂
Allah'ım yarabbim ya kardeşim şarkısı bile yok mu nikahına beni çağır sevgilim diye demek ki yapılabiliyormuş hem diğer Avrupa ülkelerinde bunu hep yapıyorlar
Hahahhaha ölçün Avrupa olmasın ne olduğu belli Avrupa'nın. Eski sevgiliye nikah şahidim ol demek farklı bir saygısızlık bence. hem nişanlına hem eskisine. Eski sevgilinle düşman olma (bu medeniyettir. ) onu nikâh şahidi olarak çağırman medeni bir hareket değildir. Daha çok intikam sezdim
İyi de biz aynı okulda çalışıyoruz beni her gün görüyor zaten bu da mı intikam
O intikam değil o normal bir sey.
İntikam istediğimi nereden çıkardın peki
Çünkü eski sevgiline nikah sahidim ol diyorsun.
Hey Allah'ım Bu intikam mı oluyor şimdi
Çok mu Türk filmi izledin ne yaptın bilmiyorum bu normal değil Avrupa'yı bu konuda ölçü Almanda maşallah yani
Hiç modern değilsiniz
Hahhahaah abla tamam en modern sensin ak
Birde ümit besen cal tam olsun nikahina beni cagir sevgilim istersen sahidin olurum senin 😂😂😂
Bak işte şarkısı bile var dediğim gibi demek ki de yapılabiliyormuş
Bunu umit abi cok onceden yapmis
Demek ki yapılabiliyormuş benimki biraz fazla bence çıktı
Birdaha davet et bu sarkiyi da calicagini soyle kesingelir
Yok ya hevesimi kırdı başkasından isterim ona kalmadım
😂😂😂 ben olurum
🤣🤣🤣
Şahitsiz olsun senin yaptığın normal değil ki adam az bile tepki vermiş
Ya niye normalde hiç şarkısı bile var nikahına beni çağır sevgilim yok mu demek ki yapılabiliyormuş
Yav şarkıyı türküyü boş ver harbiden 4 yılı bırakıp 4 aylık biriyle mi evlenicen sen
Yapacak bir şey yok kafaları uyuşmadı
Onunla da evlilik düşünüyorduk ama olmadı nasip yani
Sen yine iyi düşün 4 yillikla git demiyom da 4 aylik ne mk sinirle hareket etme
Yok zaten sadece sözleneceğiz yani evlilik yolundayız diye öyle söyledim Bir yılı 2 yıl belki ne zaman evlenirsek nasip olur mu O da bilinmez öylesine söylemiştim şahidim ol diye artist artist hareket etti
Ee diyelim kabul etti şahitlik edecek peki sözlün bunu kabul edecek mi 4 yıllık manitanin şahitlik etmesine?
Ne bileyim hiç sormadım ya Zaten ben öylesine demiştim söz gelimi şakasına olay çıkarmasına gerek yoktu yani
Sen hala 4 yıllık elemanin canını yakmaya çalışıyorsun inkar etme. Ölmesin ama sürünsün seni başkalarının yanında iyice görsün istiyon. Derdin sozlemek şahitlik bilmem ne değil. Onun hayatını kaydırmak
Ne alaka zaten beni ister istemez her gün görüyor aynı okulda çalışıyoruz yazmıştım yukarıda
Yuh ya siz napiyorsunuz
Aklin hala eski sevgilinde
Ne alaka o isteseydi Ben olurdum şimdiki aşağı idi 5 dakikalık iş bu kadar zor değil
sacmalama eski sevgilim niye nikah sahidi olsun
Ya şarkısı bile yok mu nikahına beni çağır sevgilim diye demek ki yapılabiliyor hem diğer Avrupa ülkelerinde bunu çok yapıyorlar
Avrupadayim ben ama hic görmedim
Kıskandırmaya mi calisiyorsun
Yyoo
Hahaha yapar mı Türk erkeği dersin
Doğru Türk erkeği gerçeğini unutmuşuz Çok haklısın 🤣🤣
Yapmaz bence sen de yaptırman böyle bir şey aslında erkeklerin genleriyle oynama kız …
🤣🤣🤣
Sohbetin güzel senin senden çok güzel bir kadın olur valla 🙏
Biri de yerimizi bil beni bakalım bu ne olacak nasip
İngilizce yazsaydın daha iyi anlardım valla Türkçe yaz kız
Pardon biri değerimizi bilmedi diyorum bakalım ötekisi ne yapacak
Zor modern olmak