Eski sevgilime nikah şahidim olur musun dedim sinirlendi Ne olur yapıverse birazcık modern olmak bu kadar zor mu?

Eski sevgilimle aynı okulda öğretmenlik yapıyoruz 4 yıldır beraberdik Çok iyi bir insan ama kendi kararlarını veremeyecek kadar zayıf karakterli bir ailesinin baskısı altında çok kalıyor Bu yüzden ayrılmaya karar verdim kendisi biraz mızırdandı ama dediğim gibi zayıf karakterli biri zaten bir şekilde kabul ettirdim geçen yıl ayrıldım 4 aydır bir başkasıyla beraberim sözlenmeye karar verdik benim çevremde de pek fazla kimse yok ailem memlekette ondan nikah şahidim olmasını istedim ki nikaha daha bir yıldan fazla var öylesine söyledim sinirlendi öğretmenler odasından çekti gitti herkes bize baktı rezil olduk niye böyle yapıyor Ne olur şahitlik yapsa biraz modern olmak bu kadar zor mu

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar düğün hediyesi olarak organlarında bağışla demedik ya alt tarafı bir şahitlik yapacak hem şarkısı bile yok mu nikahına beni çağır sevgilim diye demek ki yapılabiliyormuş hem Almanya İtalya falan buralarda hep yapıyorlar bunu bu kadar zor değil ki
Güncellemeler
1 yıl
Ya arkadaşlar zaten düğüne belki bir belki 2 yıl var şahitlik şahitlik yaptıracak değildim ona ben öylesine söylemiştim otururken söz gelimi artistlenip efelenip çekip gitmesine gerek yoktu yani Ergen Ergene hareket edip kendisine güldürdü
Eski sevgilime nikah şahidim olur musun dedim sinirlendi Ne olur yapıverse birazcık modern olmak bu kadar zor mu?