AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Birini hayatıma almam için önce tanımam lazım ama bu flört mevzusu bazen canımı sıkıyor çünkü birkaç kişiyle flört edenler var. Ben sadece bir kişiyle konuşmayı tercih ederim. İki taraf da hoşlanıyorsa ve birbirini az buçuk tanıdıysa sevgili olarak devam eder. Zaten sevgiliyken de birbirini tanıma süreci devam ediyor.
Flört filan anlamam ben. Sevgili yine diğerine göre daha iyi. Bana kalsa ikisi de olmasın. Tanışırım mesela ondan sonra iki tarafta isterse evlilik yoluna gireriz. Sevgili olanların ben mutlu olduğunu görmedim. Sebebi ise bence pek de Allah'ın razı olmadığı bir şey olduğu için. Beni ister yobaz görün, ister gerici diyin ama sonuçlarda ortada.
Sonuç evleniyoruz? Nasıl bir çevren var senin benim arkadaşlarımın hepsi aşama aşama yaşadılar bu süreci ve mutlu birer evlilikleri oldu sonucundaysa. Bir insanı tanımadan evlenmeye kalkmak ne demek ya. İki buluşmada kim kimi gerçekten tanır aklın alıyor mu bu durumu cidden. Sonra anne babası ayrılan travma sahibi çocuklar getirin dünyaya oh ne güzel.
Ben sadece çevreme bakmam işte. Bu dünya sadece benim çevremden oluşmuyor. Çevreme bakarsam kuzenimde sevgilisiyle evlendi iki çocuğuda var. Elhamdülillah mutlularda. Ama ben genel sonuç ile ilgilenirim. Genel sonuca bakarsak eski dedelerimizi evlenme şekli daha doğru geliyor. Onlarda birbirini gördü, konuştu. İstemezlerse evlenmediler. Evleride huzur doluydu. Bunu bayramda ziyaretlerine gittiğim evlerde görüyorum.
Genele bakacaksak eski dedeler neneler evlenirken kadınlar kendi ayakları üzerinde duramazdı ve bir muhtaçlık söz konusu olurdu maddi yönden. Bir insanın bir diğerine muhtaç olarak evlenmesi ne kadar doğru ve güzel olabilir ki? Her şeye he demek zorunda kalan hayatı dört duvara sıkışmış hayatta kalmak için yaşayan sadece temizlik ve çocuk bakımını üstlenmek mi kadınları gördüğünüz konum?
@LenaBee Muhtaçlık değil ki bu. Eşini evini geçindirmek erkeğin görevidir. Muhtaçlık bir şey yok erkeğe karşı. Hee hanımını muhtaç durumda bırakıyor, olduğu halde eşinle paylaşmıyorsa o adamın suçudur.
İkisi de olmalı. Flört iki tarafinda tatlı bir şekilde alttan şakalarla birbirine yürüdüğü ama henüz dürüst bir itiraf/teklifle bu işin iki taraf arasında resmileşmemiş halidir. Sevgililikte daha safe takılılır.
Sevgili olmak daha güzel ve anlamlı, belirli aşamaları geçmiş olmak ve aşkın tadını doya doya çıkarmaktan güzel ne olabilir.
İkisinin farkı ne ki valla bilmiyorum hiç olmadı daha önceden
Flört iyi, çok uzun sürmesin birkaç gün takılalım sonra herkes kendi yoluna
Sevgili netliği olmayan şeyleri sevmiyorum birsey ya vardır ya yoktur.
Sevgili olmak isterdim
Flört daha iyi bence kafa rahat seçenek bol
Flört
Her ikiside
ikiside etmiyor
Kayıp olmak
Sevgili
Flört daha heyecanlı
Flört
Sevgili
Uzak olmak
Sevgili olmak