Kızlar, Yattigim cocuk Arkadasimla Takiliyor?

Demin bu soruyu genel sormuştum ancak erkeklerin saçma cevapları yüzünden sadece kızlara sormaya karar verdim. Semih diye bir çocukla tanışmıştım ortak arkadaş ortamıyla ben bu çocuktan deli divane hoşlandım o da benden hoşlandığını söyledi yattık hem de baya 1 hafta falan sürdü bu durum. Çok da yakin bi arkadaşım var Ece diye. Semih bana sürekli zaten ilişki istemediğini soyluyodu ben de tamam diyordum bi ara senin Ece de bana yuruyo demeye başladı Eceye sordum Semih bana yuruyo dedi ama Ece semihle olaylarimizi bilmiyodu. Semihe dedim ki bak aramızda bir şey olmayabilir ama dünyada insan kalmamış gibi Eceyle olma lütfen. Daha sonra Semih beni kesti istemiyorum görüşmek falan dedi ve su an eceyle her saniye dipdibeler sürekli arabasında storyler bütün ortak arkadaşlarımız da bu duruma olabilir kanka diyor ama ben cidden kafayı yemek üzereyim çocuğa hem bir şeyler hissetmiştim ama ilişki istemiyor diye onu kaybetmemek için kabul ettim yine tekmeyi ben yedim hem yakin arkadaşımın yaptığı bu şey hem de herkesin bana haksız muamelesi yapması allah aşkına biri bana bir tavsiye versin bütün gece ağlıyorum her gün işe uykusuz gözlerim mor gidiyorum. Allah askina normal mi böyle bir şey sizce

Kızlar, Yattigim cocuk Arkadasimla Takiliyor?