Merhaba arkadaşlar 2 aydır evliyiz. Eşimin eski sevgilisi dügünüme gelip saçma sapan şeyler anlattı? Detaya bakın lütfen😔?

Düğün çıkışına yakındı. Gelin odasina gidiyordum makyajima bakmak için çünkü çıkışı da foto çekilecek. Neyse bir kız disarida bekliyordu yanıma geldi şu kişi sen misin vs sordu neyse uzun olmasin kısa gecicem 5 dk konusalim dedi dediki ben eski sevgilisiyim yanlış anlama benim ztn şu an bir ilişkim var sen eşinin nasıl biri olduğunu bol diye söylüyorum. Benimle birlikte oldu. Hamile kaldım çocuğuna bile sahip çıkmadı aldirmak zorunda kaldım. Ama sonra benimle devam etmek istedi. Ben kabul etmedim seninle nisanliyken de bana attığı mesajlar var hala aklımdasın vs falan. Hatta gosterdi mesajları. Resmen beynimden vuruldum. Aramızda hersey iyidi o ana kdr hiç böyle birsey beklemiyordum. Birde bana kimseyle birlikte olmadım demişti. Nisanliyken öğrensem ayrilirdim ama o an resmi nikah var Düğün bile bitmiş neredeyse öylece kaldım. Yalan söylüyor olabilir mi mesajlar kurgulanabiliyor mu yani fotoshop olabilir mi?

Güncellemeler
1 yıl
2 aydır yakinlasmadik bile o hep yakinlasmaya çalışıyor. Ben uzak duruyorum. Sinirlerim bozuldu iyice. Konusamiyorum da. Konusmak istiyorum herseyi bitirmek ama... O bilmiyor tabi ilk gece olayından falan korktugumu sanıyor anlayışlı davraniyor hiç zorlamadi. Ama aklım almıyor böyle davranan biri nasıl yapabilir
Merhaba arkadaşlar 2 aydır evliyiz. Eşimin eski sevgilisi dügünüme gelip saçma sapan şeyler anlattı? Detaya bakın lütfen😔?