Sen benim hayatımda bulun ama istersen hayatımın tam orta yerine s*çabilirsin, ben sorun etmem. :))
Yara değil çiçek açtıracak olanla olmak lazım. Tabi herkes çiçekten anlamaz cinsiyeti ne olursa olsun.
Kurbağayı bataklıktan alıp tahta oturtmuşlar birgün. Kurbana ben bataklığa geri gidicem demiş ve gitmiş. Herkes layık olduğu şekilde yaşıyor hayatı istisnalar hariç.
Vay be söze bak kanka😍 şunu anlıyorum kendimi sözlüye çıktım gibi hissettim 😀 senden gelsin ne gelecekse , sen olda ister yara ister yâr her şeye razıyım ben vs.
İnsanlar sevdikten sonra sevdikleri insanla cehenneme bile razı olabilirler düşüncesi barındırıyor.. Bence mazoşist bir yaklaşım bu. Kimse kusura bakmasın.
Buradan şöyle bir çıkardım. Yeter ki sen ol diyor, senin günahınla, sevabınla seni kabullenirim. Seni olduğun gibi, senin kahrını da çekerim lütfunuda.
Ama benli bir durum değil. Tamam, onu her türlü kabullenirim. Geçmişinde yaptığı hataları, kabullenirim. Yeni bir sayfa açarım. Ama bu hataları tekrarlanmayacak şartta olursa... Çünkü, sen yeter ki ol her şeyi katlanırım dersem, göz yumarsam bir hastalık gibi ben de aynı hataya düşerim. Ve bu ilişkin yürümez.