Ya benim kocam ilxxkide odun gibi 2 dk da geciyor …. Hep kendini düsünüyor ki o kadar sevilecek tam erkegin aradigi kadinim bide cok isxxxtexxkli ama kocami zorlasamda kaciyor bende ve hicbir zaman huylandiracak sekilde yaklasmadim hic …svsxxxne yok hicbirsey ben cok zorladim yok… sizin bir yöntem varsa lütfen söyleyin yoksa ben artik evlilige dayanamaz oldum lütfen birsey söyleyin🙏😞😞😞😞😞
Güncellemeler
1 yıl
Gönderdim
Erkekler Ne Diyor
Fazla benci bir adama denk gelmişsin, kolay kolay düzelmez bu durum. Sen de böyle giderse çok memnun olmazsın artık ne olur bilemem.
😢
Al karşına konuş diyeceğim ama konuyu geçiştiriyordur kesin
Aynen
İşine gelmiyor çünkü ama pişman olur sonra
Isine gelmesin😤benimde bir canim var
Ben de onu diyorum ya sonunda sen bir aksiyon alırsın, gençsin daha en güzel yaşların, o kaybeder
Cok cabaladim nafile artik elimden bile gelmiyor bunun yüzüne kavgalarimiz fazlasiyla cogaldi bikiyorum bazen kendisini gördügümde ama seviyorum bikmamin sebebi en büyük etken bu saten ögle durumdayim sonrasi nolur hic bilmiyorum da
Zor, uzun konuşmak dertleşmek istersen yazabilirsin...
Onu yönlendirdinmi şöyle yapalım böyle yapalım diye, erken boşalmaması için lişikide faklı şeyler deneyebilirsiniz birçok yöntemi var
Denedim olmuyor nafile 5 sene gecirdim onunla neler yaptim olmadi
Geciktirici prezervatif kullanın iki tarafta uzun süre zevk alır biz öyle yapıyoruz
O ney?
Bana bi yazsana anlatayım detaylı
Yakında boşanırsın ya da aldatırsın gibi bu gidişle
Odun gibi kaciyor😢sevisme hicbirsey yok 1 dk haftada ya 1 dk artik dayanamiyorum ve ben asiri istekli kadinim hep bakimliyim güzelim ama adam odun gibi katlanamaz oldum cözüm yokmu bildigin bir yöntem adami döndermeye😢
Yani sen cilveni yapıp baştan çıkartıyorsan kocanda istek yok ya da performansı iyi değil yapacak bişey yok ya başka penis denicen ya da mastürbasyon yaaparak söndürceb kendni
Mastürbasyon doyurmuyor beni bu yüzden de dedim ya cok istekliyim dayanamam ben ama bosanmakta istemiyorum cözüm bulamiyorum 😢
Yani kaçamak yapıcan o zaman
ya da boşanıp yapıcan sen karar ver
Anladım
Bende istekliyim aşırı yeni boşanmış
Kadınla seks yaptım seni çok iyi
Anlıyorum o yüzden 😂
Senin vajina cayır cayır yanıyordur 😂
Gül sen gül 😂
Hahah pardon canım 😂🙈
Bende durum senin gibi penis dimdik 😂
🤣🤣🤣🤣
Neyse sus sus canım çekti gidim bi mastürbasyon yapim 😂
İyi keyifler sana😁
Teşekkürler yardımcı olmak istersen özele beklerim (:
Eşimşn bana hiç ilgisi tok vensadece sbçabrediyoruö
Sevişmek için yatağa girmeyi mi bekliyorsunuz
Evet 😞
Aslında en büyük hata orada zaten. Günün yorgunluğundan dolayı sevişmek istemeyebilir erkek. Hiç aklında olmayan zamanlarda onu tahrik edecek şeyler yapmalısın
Bir ay işsiz kalmıştı ondada hep kaçtı ama
Mesele sadece işe gittiğinde değil ki boş vakitlerindede farkı yok
Sen önce birşeyler yap. Monotonlaşmış seks hayatınızi değiştir biraz. Farklı mekanlar farklı kıyafetler mesela
Olur
Umarım işe yarar
Umarim
Senin sinirlarin var mı
Yok ben her fanteziyi yasardum onunla kendisi benden kacamak yorgunum diye
Peki kim daha baskin
Kesınlıkle ben baskıcıyım bazen kendisini yatakta öğle kaldırıyorum biraz da nasıl iştahlandığımı istediğimi görsün diye sevişmeyi çalışıyorum adam hemen altına sokuyor beni ama fazlada sürmüyor kendi işini bitirip kaçıyor bildiğin
Tek deneyiminmi peki bu kisi
Evet
21 yaşındayım abla deme
Demedim tabi ama bunun sebeplerini uzun uzun anlatirim istersen
2 kızım var marifetliyim boyum 1.73 yöresel yemeklerini çok yaparım gülümseyerek selam veririm kendisi eve geldiğinde evimiz hep neşesi bulunaun saygımız sonsuz olsun çabasındayım bide çok iştahlı kadınım ama kendi ben ne kadar iyisem kendi şımarmış gibi benden kaçıyor bide 10 yaş büyük benden ben iki çocuklu bebek gibiyim artık şaştım kaldım kendime de güvenim tam bu evlilikte ama eşime güvenim kalmadı işte
Anlaticam. tkp edermisin
Ojuzjn biriylesin, düzelmez ve öyle ömür geçmez
Gecmiyor😢
Kuş kalkmıyorsa biz ne yapabiliriz ki.
Heyecan katmayı denedin mi hiç 🙃
Ne durumdasın?
Fikir almak ister misin
Evet
D. m knslm o zaman
Araya 3 almayı düşünün
😂😂😂
Neden gülüyorsun ben bir defa katıldım cokda güzeldi
Başka heyecanlar arayabilirsin.
Diyorsun
Evet. Gizlicim.
Farklı şeyler bulun senden niye kaçıyor
🤷🏻♀️
Bence konus eşinle durumu anlat
Anlattım görmezden geliyor
Adam beni affedersin açık konuşuyorum gizli kişiyim afeddersin bacım belleyecek diye korkmaya başladım
Oha sanmıyorum o kadarda değildir sen eşine sahip çık abla
Aldatıyor mu diyorsun
Sanmam abla sen yakalardın yoksa
Hehe😂neye sahip çık dedin peki😂😀
Eşini kendine bağla abla işte 😂 yok mu istediği bişeyler sevdiği
Ney mesela
Ben her şey denedim çünkü
Hersey derken açık konuş abla😂😂
Nerden başlayım 🤣
Valla sen bilirsin abla ister özelden anlat ister burdan 😂
Bal keçi boynuzu yedir ilginin kralı olur
Bıkmış artık işin zor
Dolu dolu 15 dkya ne dersin
İstediğiniz sorabilirsiniz yardımcı olayım
Başta da böylemiydi?
Evet
Kaç yıllık evlisiniz?
Fikir alışverişi yapalım konuşmak istersen
5
Konuşalım istersen?
Söyle
Gel istersen
Gönderdim?
Ne kadardir evlisiniz peki
5 sene
Buda sizi mutsuz ediyor sanirim ve farkli sekilde farkli seyler dusunuyorsunuz
Ilk zamanlardada bir farki cok yoktu ama bide ben 1.73 boyluyum zayifim güzelim cok istekliyim azalmaktan ziyade fazla istahlandim bakimliyim adam yok tin etmiyor bana ben zorluyorum herseye adam isim var diye kaciyor artik dayanamiyorum😢
Peki birsey soracam hic farkli kisiyi dusundunuz mu
Ters birsey dediysem ozur dilerim
Evet ama bosanirim olursa o derece aldatmaya girmem birinin koynuna sadece hayalini kurmaya basladim desem bir baskasiyla cünkü bu adam artik biliyorum benimle birsey istemedigini baskasi olsa beni isterdi diye düsünmeye basladim
Yani dedigin gibi tatmin etmek isteyen cok bence bu konuda
Dertlesmek isterseniz dinlerim
Yintwmleri Var. Ama burdan slerler
İstek arttırıcı ilaç kullansın
Sevismesi hicbirseysi yok
İstek artırıcı kullansın yerinde bile duramaz dalga kalktimmi inmek bilmez seni ister hep ya da başka fanteziler deneyin oral se x gibi 69 pozisyonunda ben çok severim bu pozisyonu şahsen
cok troll
penisini yaliyormusun peki?
Bence reset atin
Vurudurucu
Konuşmak ister misin
Konuşalım mı
Burada mısın