Onca yanlışına rağmen bi türlü aklımdan çıkmıyor?

Hayatım boyunca herkese karşı ketumken herkesi tek bir yanlışında silebiliyorken yanlış kimseyi kabul etmezken onu asla silemiyorum kafayı sıyırdım resmen ama olmuyor ve hayatımda bana bu kadar yanlış yapabilen tek kişide o beni aldatmadı ama benim asla kabul edemeyeceğim bir hata yaptı biz ayrıydık ama hala iletişimdeydik ve yavaş yavaş barışma kararı vermiştik birbirimizi sevdiğimizi hala hissediyordum maalesef hala hissedebiliyorum yaptığı yanlışın üstünden 2 ay geçti ve bana itiraf ettiğinde mahvolmuştum tam olarak hayal kırıklığına uğramıştım çünkü onu hayatıma aldığım zaman geçmişinde yaptığı hatalara rağmen onu kabul etmiştim ve onu hayatımdaki herkese karşı savundum ona ölesiye güvendim şimdi yaptığı onca şeye rağmen hala aklımda onu asla kabul edemem yani nasıl edebilirim ki kendime bunu nasıl yapabilirim ki aramızdaki duygu asla basit bişi değildi hala göz göze gelip birbirimize baktığımızda aynı şeyi hissettiğimizi hissedebiliyorum ana ben bunu ona asla yapmazdım ama artık yeter onu daha fazla sevmek istemiyorum çok yoruldum ne yapıcağımı bilmiyorum
Onca yanlışına rağmen bi türlü aklımdan çıkmıyor?