Yanlış olduğunu bile bile hata yaptım içinden çıkamıyorum?

Kendimi güçlü bilirdim ama hiç güçlü değilmişim. uzun uzun yazmayacağım kimseyi sıkmak istemiyorum ama şu erkeklerin dilinden anlayan bu durumdan nasıl kurtulurum akıl verecek birisi lazım. çırpındıkça daha da kötü oluyorum. elim kolum kalkmıyor çok mutsuzum dipteyim nasıl bu durumu atlatırım. konuyu özetleyecek olursak ben evliyim ve 6 ay önce evli biriyle bir görüşmem oldu ama telden sadece müşterimizdi. ama niyetler farklıydı olmadı bu durumu atlatamıyorum. o ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. müşterimiz olduğu için arada iş için görüşmek zorunda kalıyorum.

Güncellemeler
8 ay
ben kendisiyle 1 ay normal konuştum. başta kendisine niyeti oysa hiç zaman kaybetmemesini söyledim. sonra buda o değil filan dedi ama konu oraya geliyordu ben asla müsade etmedim. 1 ay sonra ben buna herşeyi bırakıp sıfırdan başlayabilirmisin dedim oda o dediğin kolay değil filan dedi ki ben adamla hiç yüz yüze görüşmemiştim :) hangi kafayla dediysem. neyse ayrıldık sonra bu 2 gün aramaz 3. gün arar hiç bişey yok gibi canıma tak etti iş dışında görüşme dedim. gostladı yani.
Güncellemeler
8 ay
dün beni iç çıkışı arada. evden dışarı çıkmış yarım saat ben eve gidene kadar yolda konuştuk. ona açıkca sordum neden 2 gün duruyor sonra aramayıyorsun benden mi bekliyorsun dedim. senden beklersem 6 ay telefonun başında beklerim yinede sen aramazsın filan dedi. bende beni hiç konuşturmuyorsun dedim. oda çünkü bu işin sonu yok deyip kestiriyorsun ondan dedi. ne yapayım karımı sokağamı atayım konuşuyoruz işte diyor. yani konuyu oraya getirip onu bırakıyorum diye böyle davranıyormuş.
Yanlış olduğunu bile bile hata yaptım içinden çıkamıyorum?