- 1 yıl
Öncelikle bakışlarımda bir ışıltı meydana geliyor hayatımı ve kendimi daha çok seviyorum. Her zamanki pesimist yanımda aşamalar meydana geliyor. Asıl sıkıntı ve sorunları zihinsel olarak yaşamaya başlıyorum zira zihnim o kişiyle dolup taşıyor gündelik islerimde ufak sakarlıklar aniden kendimi onu düşünürken bulmalar kıskançlık krizleri kafada kurmalar onsuz duramamalar özlemle boğuşmak derken arada ayrılıklar ve acıları da eşlik ediyor. Özetlemek gerekirse aşık olmak bende zeka geriliğine yol açıyor ve zarar veriyor. Mutluluğu acısına değiyor mu tartışılır 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hani böyle bir anda çok istediğin bir şey olunca ellerin titrer ya, işte tam öyle. Sanki onu her gördüğünde dünyalar senin olur gibi hissedersin. Konuşmaya çalışırsın ama "Ya yanlış bir şey dersem?" kafasına girersin. Konuşamazsın. Göz göze geldiğinde ve o sırada o gülümsüyorsa dünyalar senin olur. Kaç yaşında ve cinsiyetin ne olursa olsun akşam sen yatağında otururken aklına gelince yanakların kızarır, nabzın hızlanır ve onun sesini duyar gibi olursun. Rüyanda bile onun kokusunu alırsın. Hiç dokunmamış olsan bile saçlarının yumuşaklığını hissedersin. Aklından çıkmaz hiç. Belki bir umut, dersin ama açılmaya cesaret edemezsin. İşte böyledir aşık olmak. Ta ki reddedilene kadar.
00 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aşk diye bişi yok kadınlar asla aşık olmaz Kadınların aşkı sadece boyunuz en az 185-190 , tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi. Kızların açık saçık giyinmeleri kendileri için değildir kimse kendisi için özel bölgelerini sergilemez.190 berkecanları etkilemek ve tercih edilmeyen erkekleri kudurtmak için açık saçık giyinirler sonra o kızlara bakan ilgiye seviye cinselliğe aç erkekler sapık olur boyu kısaysa.
05 Yorumla- 1 yıl
Bilakist erkekler de asla aşık olmaz eğer gerçekten aşık olsaylardi maneken gibi kızları arzulayip ellerindekilerle yetinmeyip hala farklı kadın arayişinda olmazdı kendisini seven fedakarlık yapan yıllarca kadını tek seferde aldatan çoğunluk olarak hep erkek oluyor
- Cevap sahibi1 yıl
Tamamda öyle adamlar öyle yapıyorda iyi laf soktun 2 tarafta suçlu
- 1 yıl
Kişide bitiyor abi ben 165 boyundayım 160 boyunda çirkin birine aşık oldum
- 1 yıl
Beni etkileyen şeyse kibarligi dusncesiydi
- Cevap sahibi1 yıl
Ben 180 im kısa diyorlar aq
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ağır romantik oluyorum odağım aşık olduğum kişiye kayıyor ama yaş geldi dayandı 32'ye ve beş yıldır hayatımda kimse yok. Belki değişmişimdir eskisi kadar romantik ve şiirsel yanımdan birşeyler eksilmiştir, ama beş yıl önceki durum böyleydi şu an aşık olursam neler olur hiç bilmiyorum.
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Hafif terleme, biraz öksürük, baş ve boğaz ağrısı.
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
Asla güven vermem. Bir kadına baglanmam ve hep kazanırım.
Çünkü kadınlar erkeklerin kötü özelliklerine aşık olur bu bir gerçek.
Kadınlar evirip cevirecegi erkeklerden asla hoşlanmazlar. Yani erkeklere tavsiyem kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakın.
Mesela kadın ilk buluşmada cinsellik yaşamiyorsa zamanla sana güvenmem gerek diyorsa bil ki bardaki pc deyip kotuledigin erkekle kısa süre içinde cinsellik yasayacaktir.
Ben erkeklerin uyanmasını istiyorum. Kadına iyi anlamı siz yüklüyorsunuz, kadınların hepsi özünde iyi ve güçlü olanı arar. Fazla güven verirsen giderler fazla kötü olursan boşarlar. Derdini anlatma, kadının karşısında asla aglama.
10 Yorumla - 1 yıl
Açık ve net söylemek gerekirse daha önce böyle bir duyguyu hiçbir şekilde yaşamadım Yaşamadığım için de asla hiç de pişman değilim Çok da mutluyum Çünkü günümüz ilişkilerini gördükçe aşkı kullanmak olarak aşkı Bilsel ile birbirine karıştıranları ve yüzüstü bırakmaları gördükten sonra artık o hissedilen Resimde bir anlamı kalmıyor maalesef işte derler ya onu görünce işte kalbin titrer onun yanında saçmalarsın iştahtan kesilirsin bunlar artık geçmişte kaldı şu an artık anlayış çok farklı
11 Yorumla- Soran1 yıl
Yorumlara bak geçmişte kalmadığını anlarsın
Bu sorunun asıl muhatabı mecnun ve Leyla çirkin de olsa mecnun'un gözünde güzel Leyla ama çirkin bu biraz gönülle âlâkası olan bir şey işin sonunda mecnun asla kavuşamadı Leyla'ya bu sevdasıyla efsane oldu tabi o dönem de mecnun'un kabilesindeki akrabalarından kara sevda dan ölenler olmuştur diyememişler sevdalarını o daha bir efsane hali almıştır sonuçta duygu bu engellemek zor hiç olmadığım için olabilir
00 YorumlaYaninda nabzın yukselir yuzune bakarken cekinirsin ilk zmaanlar boyle olur sabah kalkarsin acaba napiyor diye bi meraklanir mesaj atarsin telefonun dit dedimi yerinden ziplar tele sarilirsin yaa hatirlatmaa oyle basliyor ama canımızda çok yandi allah var
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben çocuk gibi oluyorum, hiçbir sıkıntım kalmiyor. Mutluluğun doruk noktasinda oluyorum. Enerjik oluyorum, cok mutlu bir insan oluyorum. Insanlar bu güzel enerjimi begeniyor. Hatta eskiden beri çok fazla çocuğum olmasını istememe ragmen, bunu umursamiyorum, sevdigim yeter ki benim yanımda olsun diyorum. Bir zaman sonra onun için her şeyi yapar hale gelirsiniz, hatta sadece onun için yaşar.
Genelde insanlar bunları yaşamaz çünkü gercek aski bulabilen insanlar çok az.
10 Yorumla - 1 yıl
Olunca bakmak lazım bi ama genelde olmaması gereken kararlara yöneltir beni.
00 Yorumla - 1 yıl
Aşık olunca çoğu zaman onu düşünürüm. Çok kötü bir şey ya. Hayat kalitem elimden uçup gidiyor. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum. Aşk duygusu ortadan kaybolunca fark ediyorum tabii ne kadar kötü etkilediğini
00 Yorumla - 1 yıl
Sözlerle Anlatilmaz Açkin Tarifi Olmaz,
Sana Olan Sevdamiz Hiç Bir Kefeye
Konmaz , Bu Taraftarin Seni, Asla Yanliz
Birakmaz,
Duysun Bütün i... ler FENERBAHÇE
Yikilmaz.
Fenerbahçe yikilmaz 💛💙00 Yorumla - 1 yıl
Hiçbir kız kendisine aşık olmama müsade edecek kadar yaklaştırmıyor yanına. Ben de zaten uzak duruyorum. Aşık olayım olmayayım fark etmez bana bakmaz nasılsa çirkinim. En büyük belirtisi "bu kız bana bakmaz " diyip uzaklaşmam.
00 Yorumla - 1 yıl
Karşı tarafa nasıl davranacağımı sevgimi nasıl göstereceğimi şaşiririm. Bir tartışma olduğu zaman kaybetme korkusu hisederim ve eğer haksizsam onu üzmemek için elimden yaparım. Düşündümde ben sevince çok güzel seviyorum ya :)
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Apt*lca gülümseyip saçmalamak
Heyecan
Gözlerini kaçırma ama bir yandan da gözünü alamama
Onu görünce bütün yorgunlukların, dertlerin geçmesi
Birde rüyana gelirse sabah mutlu uyanmak ama yanında onu göremeyince buruk bir his : )31 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten öyle ne derdim varsa onu gördüğüm an unutuyorum ne kadar acı çeksem de dertlerimden hepsi çok önemsiz oluyo o an dimi 😁
- 1 yıl
Beynimi kullanmayı bırakıyorum birisinden ufacık hoşlansam bile yaşanır bu
22 Yorumla- Soran1 yıl
Neden ki
- 1 yıl
Ben herhangi bir kadına aşık olabileceğimi sanmıyorum, hoşlanırım ama aşık olmam en azından böyle düşünüyorum.
07 Yorumla- Soran1 yıl
Neden? Bu kadar mı ezik kadınlar senin için
- 1 yıl
Hayır böyle bişeyi kastetmedim, hoşlandığım kadınlar var elbette, kiminden çok kiminden az. Ama kalbime sahip olabilecek hiçbir kadın yok bu dünyada
- Soran1 yıl
Neden yok? Ne arıyordun da bulamadın kadınlarda :D
- 1 yıl
Sayılı nefesi olan, yemeye içmeye muhtaç, ihtiyarlayıp bunaklaşan kimseye vermem kalbimi
- 1 yıl
Biraz derin düşünüyorum
- Soran1 yıl
Heee anladım kendi içinde değersizleştirmişsin durumu
- 1 yıl
O nasıl oluyor ya
Sürekli onu düşünüyordum onunla hayaller kuruyordum Sürekli onu görmek istiyordum yani varya acaba ya onunla olmasa ya beni kabul etmese düşüncesi bile beni saatlerce ağlatıyordu maalesef bi şekilde oldu bir birimizi çok sevdik ama kavuşamadik birimizi unutamadık her Allahin günü ağlaya ağlaya uyuduğumu hatırlıyorum 😭😭
01 Yorumla- 1 yıl
Aşık olmuyorum artık eskide oluyordu hatirlayacak olursam kalbim çarpıyordu her dakika o kişiyi düşünerek müzik dinleyip hayal kurardım zaafım olurdu
00 Yorumla - 1 yıl
aşiri mutlu ve kocaman bir gülücükle dünyayı selamlayan birmyüz.. ayakları yere basmayan kanatları varmiş mısalı ucarak yürümek
içinde kelebekler varmıscasına heycanlanmak00 Yorumla - 1 yıl
Deliriyorum. Gün boyu evde dans ediyorum benden mutlusu olmuyor midemde kelebekler uçuşuyor sağa sola zıplıyorum çekirge gibi sürekli hayaller kuruyorum sevinçten ağlıyorum dua ediyorum 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. kocamın yanında cocuklasiyorum WKCDHAGSOKFOWPWLWWKWLŞ
(qrkdşlarimin yanindadw cocuklasiyorum oda ayrı bir problems)00 Yorumla- 1 yıl
Şu ana kadar gerçekten aşık olamadım sanırım hayranlıktan öteye geçmedi o yüzden bilemiyorum maalesef
00 Yorumla Görünce kelimeler dilimde takılı kalıyor ve soylemek istediğim şeyi söyleyemiyorsam, sürekli heycanlanıyorsam kessinlikle aşık olmuşumdur.
00 YorumlaAsk degilde hoslandigimda sapsallasiyorum. Ve aceleci sabırsız oluyorum sanirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İştahım kapanıyo kilo veriyorum en guzel yanı😂
00 Yorumla- 1 yıl
Konuşmak istiyorum sesim çıkmıyor la diyorum B çıkıyor
00 Yorumla Çok dengesizleşiyorum, kontrolümü kaybetmekten korkuyorum.
00 Yorumla- 1 yıl
Çok heyecanlanırım, mideme yumruk yemiş gibi olurum. Göz göze gelemem. Ağlarım 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bi daha aşık olacağımı sanmıyorum, güçlü sevgi olabilir. ondan da kontrollü olurum umarım.
00 Yorumla- 1 yıl
Hissetmediğin duyguları,
Hissettiğini,
Hissettiğin andaki
His ve duygularındır Aşk...00 Yorumla - 1 yıl
ayy ma**l gibi oluyorum ne olucam kimsenin yüzüne bakmamaya çalışıyorum aşık olmayayım diye
00 Yorumla - 1 yıl
Bilmiyorum, olmadım çoktan ama bayılabilirim belli etmeden😄
00 Yorumla - 1 yıl
O kişide kendimi kaybediyorum.. eriyip gidiyorum içinde.. 💓
00 Yorumla O an aklımı bir rafa kaldırıyorum çok sinir bozucu
00 YorumlaSadece karşılıklı sevgi, öyle anlık gelişen bişey değil benim için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Etrafında dolanıyorum ama itiraf edemiyorum tatlı telaş 🤣😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gözlerim hep onda oluyor mutlu oluyorum ona bakınca
00 Yorumla- 1 yıl
Kafa ucuyor direkt ☠️
Daha hassas ve itici oluyorum 😒😃00 Yorumla - 1 yıl
Heyecandan midem bulanır yemek yiyemem ve hayatımın merkezine o kişiyi koyarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ayni ortamda olmaktan kaciniyorum bi taraftan ama bi taraftanda görmek istiyorum falan
00 Yorumla- 1 yıl
Benimki sınavdı öncellikle utanıyorsun? elin ayağına dolaşıyor ne yapacağını bilemiyorsun?
00 Yorumla Açık vermeyin 😂😂😂Genel olan davranışlar. Karşındaki anlar zaten çok bir gizemin yoksa
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Aptal gibi oluyorum o insanda kusur varsada görmüyorum kendimi kaybediyorum o yüzden aşık olmak asla bana göre değil
10 Yorumla - 1 yıl
Olmadığım için bir şey diyemicem gerçi olunca da çok fazla bir şey değişmiyo ekstra bir şey olmuyo yani yok geceleri uyuyamam gibi şeyler bana işlemiyo.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Zalim
- 1 yıl
Ne alaka be
- 1 yıl
Takmıyoruz alt tarafı aşk meş yalan yani
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Hanımefendileri aşık edecek herhangi bir özelliğim yok o nedenle sevdikleri kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerle hepsine mutluluklar diliyorum. 😇
bilmiyorum unutmuş gibiyim belki de hiç yoktu ama aşık olduğum birini çok isterdim o duyguyu yaşamak ve o duygunun hiç kaybolmamasını
Yeme bozukluğu, kusma, heyecan, hızlı kalp atışları, konuşamama, duygusallaşma, sebepsiz yere mutlu olma bunun gibi şeyler
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sürekli mal gibi gülüyorum zaten bi defa aşık oldum bi daha tövbe onun dışında aşırı mutlu oluyorum yanında kendimden önce onu düşünüyorum
00 Yorumla Ben genelde çok canım oluyorum 😂 elim ayağıma dolaşıyor hiç yapmam dediğim şeyleri yapıyorum garip ama tatlı bi duygu
24 YorumlaÖz saygımı kaybederim ve karşımdakinin ilgisi için kırk takla atarım. Sevdiğim ve ilgilendiğim tek şey o kişi olur. (bknz. evde denemeyiniz)
20 Yorumla- 1 yıl
Görünce elim ayağım birbirine dolanıyordu, konuşurken tüm cümlelerim birbirine giriyodu, bi yere dalsam aklıma ilk o geliyodu falan filan ama boşa umutlandirinca bıraktım
Her zaman güluyorum mal gibi sjsjsjjsjsjs ve səbəbsiz yerə çok mutlu oluyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Cinsellikle ilgili bir şey olmadığı kesin aşık olunca aptallaşma oluyor
Klişe soru... ama cevabı anlatılmaz yaşanır betimleme yeteneğim sıfır
00 Yorumla Ya böyle aptal gibi oluyorsun. Onun yanında saçma bir davranışda bulunuyorsun sonra ben niye böyle dedim ki niye böyle yaptım ki diyorsun. Ama yaparken ederken kötülüğüne yapmıyorsun.
00 Yorumla- 1 yıl
Bu tedavisi olmayan bi hastalık gibi herkeste semptomlar farklı ben beynimi kullanamıyorum onum yanındayken.
10 Yorumla - 1 yıl
Aşk lafını duyunca aklıma hep Celal şengörün lafı gelir
02 Yorumla- Soran1 yıl
Haklı
- 1 yıl
Öyle tabi bende bir erkeğim bir erkek olarak erkek ortamlarında o yüzünüze minnoşum kuşum diyen arkadaşlar arkadaş ortamında sizi eve nasıl atacaklarını attıklarında ne yapacaklarını konuşuyoralar buna canlı şahidim en azından benim arkadaşlarım arasında böyle istekli tekeler var genelleme yapmayım tabi linç yemek istemem
En kötü gunumu 1 gülüşü ile toparlar hayatımda onu tanımadan önce hiç gülmedim ama onunla hergun gülüyorum artık
00 Yorumla- 1 yıl
aşık olunca karşındakine belli edemiyorum ve reddedilirim korkusuyla hiçbir şey yapamıyorum. sadece yakın dostlarıma söylüyorum
00 Yorumla Çok fazla fedakar oluyorum her şey o oluyor siz sakın yapmayın!
10 Yorumla- 1 yıl
Tam olarak saf gibi oluyorum. Gözlerimin içi parlıyor yerime sığamıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Mesaj kutusunda bekliyorum mesaj atsın diye sürekli onu düşünüyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi