herkese yürüyen erkekler iyi çıkmıyor malum, yürümeyen erkeklerle de iletişim kurmak olanaksız ya da tanımak. ilk adımı kadınlar atınca da bir şey çıkmıyor. o açıdan yalnızlığa mahkum muyuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ya erkeklerin yürümesi sana dert olmasın, sen al kap götür bir daha başkasına yürümeyecek hale getir. Bu erkeklerin sorunu değil, erkekler de kızlar da nasibinin peşinde. Ben ne yapayım burada kızla yürümedi diye diğer kızlara kapıyı mı kapatalım yani xd
04 Yorumla- Soran1 yıl
öyle bir hale gelmiyorlar nefis bu değişmez o ruh yine her gördüğü kıza yazılmak istiyorlar
- 1 yıl
yok ya ben nasibimi bulsam kesilecem de işte tam o işi halledemedik, her insan benim için yeni bir sayfadır. birisi varken başkasıyla konuşmam
- Soran1 yıl
o senin mantığın valla benim bi konuştuğum vardı ne güzel çirkin ne yaş hiçbir kriteri yok herkese yazıyor konuşuyordu ve reel hayatta erkeklerin sınırı yok en azından bazılarının
- 1 yıl
yani o değişiyor kişiden kişiye, ben dediğim gibi biriyle konuşurken başkasına yazmam ama boştaysam elbette devam, nasibimin peşindeyim.. :)
En İyi Cevaplar
Cidden şu anki erkek arkadaşım olmasa asla birisini bulup da güvenip de bu aşamaya gelemem. Çok zor insan beğenen birisiyim zaten ama kolay beğensem bile ciddi gezen düzgün insan yok hem kız hem erkek. Hepsinin amacı cinsellik, gecelik takılma falan. Bulamayan nasıl tanışacak karşılacak bilmiyorum. 🤷♀️ Kimse bulduğunu bırakmamalı bu devirde, herkes çok garip.
00 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aynen öyle, ilişki cinsellik mıç mıç toksik aşk çok da matah bi şey değil aslında ya kaderinin senin için yazdığı şeyi bekleyeceksin ya da yalnız kalacaksın
19 Yorumla- Soran1 yıl
okuduğum en güzel yorum
- Cevap sahibi1 yıl
Yaaaa teşekkür ederim güzellik 🌸
- 1 yıl
Bende o hayirli kisinin beklenerek bulunacagini dusunuyordum ama bunun da kendi cabamiza bagli olup olmadigini sorgulamaya basladim ne kadar mıc mic seviyesiz iliski yasayan arkadasim varsa evli cocuklu mutlu ve olgunlastilar ama daha agir davranan davranis ve iliskilerini kontrol etmeye calisan bizler yalniz basikiza kaldik cok uzuluyorum
- Cevap sahibi1 yıl
@lllleyla peşinden koşmayacaksın peşinden koşturacaksın felsefesi maalesef her zaman işe yarıyor
- Cevap sahibi1 yıl
Niye ki, seni böyle düşündüren ne? Çok sevmektense çok sevilmek daha makbul, düşünsene senin onu sevdiğin ama onun seni sevmediği bir ilişki mi yoksa senin onu sevmediğin ama onun seni sevdiği bir ilişki mi? İkincisi her türlü alır bence.
- 1 yıl
Ben hislerim yeterince güclu degilse bi adamin beni sevgiye bogmasina goklere cikarmasina asla dayanamam bu beni iter batar yani her yaptigi ben sevmenin daha guzel oldugunu dusunuyorum sevildigimden emin olamam bu iliskiye bakis acisina gore degisir ama taktikli bi iliskinin cok ilerisinin olucagini da dusunmuyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Yüz vermeyen birini sevmektense beni seven biriyle olurdum ben vallahi, zamanla sevgi de olur aşk da, bi ilişkide kadının sevmesi bi işe yaramıyor, erkeğin sevmesi önemli, erkeğin sevdiği ilişki sonuna kadar gidiyor
- 1 yıl
Şimdi benim bugüne kadar hiç sevgilim olmadı birilerinin yorumu vs hoşuma gitse yazsam ben kötü mü oluyorum sapık mı oluyorum artniyetli mi oluyorum size göre ya da size yazdıysam başkalarına da mı yazacak oluyorum ilginç bir teori tabi bize saygı duymak düşer
02 Yorumla- Soran1 yıl
teori ilginç değil yazanlar sapık vs çıkıyor fazla arayıştalar her kıza yazmak doğru mu sizce bir kişiden hoşlanırsınız mesela olursa olur olmazsa olmaz ama 100 kıza yazmak iyi niyet olabilir mi bana öyle gelmiyor
- 1 yıl
Öyle derseniz katılırım bir kişiyle konuşursunuz orada kalırsınız
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
32Cevap
Dünyada her adımda yalnızlığa karşı durmak zor olabilir ancak biliyorum ki doğru kişiyle karşılaşmak için doğru zamanı beklemek önemli... Seninle yürümek yalnızlığı geride bırakmak için doğru adım olabilir Bana bir şans ver
12 Yorumla- Soran1 yıl
bana mı diyorsunuz
Amannn guzel kardesimm aman diyim hani bir erkek olarak kesinlikle kadın olarak ilk adimi sen atma gün gelir yüzüne vurulur kalbini temiz tut illa biri bulur seni gönlünce olsun
12 Yorumla- Soran1 yıl
teşekkür ederim güzel yorumun için
- 1 yıl
Birine yürüsen bile karşlığını alman zor sadece sen yazmıyorsun ve kriterli çok
111 Yorumla- 1 yıl
Hiç mi yazan yok sana
- Soran1 yıl
yazmalarına müsade etmiyorum
- 1 yıl
O zaman yalnız kalırsın ama djdndn
- Soran1 yıl
yazanlar da iyi çıkmaz
- 1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun birilerini tanımadan bilemezsin iyi mi kötü mü
- Soran1 yıl
herkese yazıyorlar yazanlar çok itici geliyor bana ben bağlılık böyle bakınca aşık olursun ya birine öyle bir şey arıyorum
- 1 yıl
Anladım dediğini sana bağlı olacak birini arıyorsun ancak onuda karakterini tanımadan bilemezsin işte zaten genelde öyle kişiler yazamıyor kendimden biliyorum
- Soran1 yıl
bu bir paradoks işte
- 1 yıl
Ondan paradoksu kırmanın yolu senin yazman fbgvg
- Soran1 yıl
ben yazsam da olmaz çünkü kızın yazmasından hayır gelmez
- 1 yıl
Neden gelmesin canım bir kız birini isteyemez mi tek erkek mi yazacak
- 1 yıl
Nıye yanlız kalasın her cıkmazdan bir umut cıkar 😉
17 Yorumla- Soran1 yıl
kalp doktoru diyorsa inanalım
- 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
İnanmak sana kalmiş ve bunun içinde karalar baglamaya gerek yok ben hep yanlızım
- Soran1 yıl
sen de mi ya
- 1 yıl
Evet neden ki
- Soran1 yıl
bilmem aşk hayatın iyi gibi duruyor profilinden
- 1 yıl
Aslı bile yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seçiçiyim ben en ufak yalanda güle güle, kimseye yanlamam 1 kişi bulsak karekterli ama maalesef
12 Yorumla- Soran1 yıl
gerçekten böyleysen güzel
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu paradoxtan bir gün seni kurtaricam yaz buraya 😀
12 Yorumla- Soran1 yıl
kaç kıza dedin bunu allah bilir ama yine de sağol
- 1 yıl
Adım çok attım, bu yüzden kaç kişiyle kavga edip dövdüğümü dövdüğüm halde arsızlaşanları hesap etmiyorum kadınlar arkadaşlarını dolduruşa getiriyor, dahada kimseyle muhattap olmuyorum. En iyisi kimseyi tanımamak iyidir kadınların geneli kinder gibi.
00 Yorumla - 1 yıl
Arada iyi görünen biri denk geliyor ama güvenim yok
10 Yorumla - 1 yıl
Denk gelebilmek mesele. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur
10 Yorumla - 1 yıl
Acem kızı türküsünü dinlerken buna denk geldim daha da huzunkedik
110 Yorumla- Soran1 yıl
di mi ya sen de bana hak veriyorsun ne olacak böyle :/
- 1 yıl
Burnu fındık ağzı kahve fincanı...
- 1 yıl
Şeker mi şerbet mi bal acem kızı
- 1 yıl
Evet öyle bende yalnızım bacım ne yapayim
- Soran1 yıl
üzücü :(
- 1 yıl
Ne yapalım kader ya
- 1 yıl
Bu türküyü dinleyince Polat gibi kız kulesine bakıp bakıp dertleniyorum. İnsan sevdiğine mi yansın yoksa sevdiği kişinin sevgisine değmeyecek olmasına mı yansın?
- 1 yıl
Bu türkü çok güzel. İnşallah bir gün biri bana karşı bunu söyler çünkü bence acem kızına benzihjrum 😂😂
- 1 yıl
Şöyle diyelim umarım herkesin karşısına değecek ve gerçekten sevecek birisi çıkar.
- 1 yıl
İnşallah
- 1 yıl
Fırsat vermek , önyargısız olmak gerek..
Herkesi bir görmemek lazım.
Sözle değil özde yaşamak lazım.00 Yorumla Dediğin kümedeki erkekleri diğer kümeye eklediğin için bulamıyor olabilirsin
018 Yorumla- Soran1 yıl
doğru tespit edemiyorum mu diyorsun
- Soran1 yıl
önümde yürüdüğü için ya da dm lerine bakmak yeterli
- Soran1 yıl
her türlü itici
- Soran1 yıl
gerçekten sevilmek istiyorum gözü benden başkasını görmesin ama erkeklerde bu mümkün değil
- Soran1 yıl
off hiç alakası yok o dediğim cins erkek yok kalmadı
- Soran1 yıl
aldatılmak ile bir kızı çok sevmek arasında bir bağlantı yok
- Soran1 yıl
aşık olursan bir kıza o da sana aşık olur o kadar da kalpsiz değil kimse kolay kolay da bırakamaz ve aldatamaz
- Soran1 yıl
işim olmaz benim ama mantıken haklısın
- Soran1 yıl
ben de köpekler gibi aşığımdır yetmez mi
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Pç ler yüzündensistwm bozuldu kızlarda erkeklerde birbirine güven problemi başladı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnızlık kötü bisey değil nasipse karşına çıkar zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz tabularini kirarsan herkesle iletisime geçebilirsin.
00 YorumlaYanlış kişiyle olacağıma yalnız kalmayı tercih ederim.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben aslında güzel bulduklarıma iltifat ederim ve ondan sonrasında yürürüm her türlü ama bazı kızlar vardır yürüsem mi yürümesem mi diye düşündürtür doğal olarakk onlarda gizemli gelir hah
00 Yorumla bence ilk adımı sen at dediğin gibi iyi ve olgun birisiyse karşındaki kıymetini bilecektir. mesela benim için kimin ilişkiyi başlattığı önemli değil ilişki içindeki hal ve hareketleri önemlidir.
00 Yorumla- 1 yıl
Yalnız adamlar zaten statüsü yüksek bireyler oluyor kendini tanıyan insan tipi ve bu forumlarda pek gezmiyor 😁
01 Yorumla- Soran1 yıl
gerçek hayatta da herkese yürüyen çok gördüm yani Instagram dan ya da direkt reel yürüyen her kıza yazılmazsa başına ağrılar giren tanıdıklarım var
- 1 yıl
İlk adımı ben attım ama evet hiç bir şey olmadı, sadece umut verdi sonra reddetti yani sizi bilemicem ama ben yalnızlığa mahkumum galiba
00 Yorumla u
1 yılEvet maalesef yalnızız
10 Yorumla- 1 yıl
İki ucu keskin bıçak gibi maalesef
10 Yorumla - 1 yıl
Yok kızım gel yürüyelim yol uzun
13 Yorumla- Soran1 yıl
tyler durden :)
- 1 yıl
Ta kendisi
- 1 yıl
Eee?
Yürümeyen erkeklere yürü
07 Yorumla- Soran1 yıl
o zaman da kız yürümüş oluyor diye istemezler
- Soran1 yıl
egoları oluşuyor
- Soran1 yıl
ben terslemem ama erkekler kızı ne kadar beğenirlerse beğensinler ilk adım ondan gelirse soğuyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yooo herkese yürüdüğümüzü nerden biliyon
06 Yorumla- Soran1 yıl
bilirim ben
- Soran1 yıl
seni kaç soruda gördüm sen mi yürümüyorsun
- Soran1 yıl
ama deniyorsun hadi hadi
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evet kaldık çünkü dengimiz erkek kalmadı
10 Yorumla - 1 yıl
Herkese yürüyen erkek iğrenç
00 Yorumla - 1 yıl
Biz eskiden de yalnızdık.
00 Yorumla - 1 yıl
Bulursun gönlüne göre birini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Oturanını bulacaksın o zaman 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. oyle
10 Yorumla- 1 yıl
Yıkıl lan dünya
10 Yorumla - 1 yıl
Öyle gözüküyor.
10 Yorumla - 1 yıl
Güzel düşün
03 Yorumla- Soran1 yıl
nickname in yakıyor kanka
- 1 yıl
Hoşuna gitti galiba 😂😂
- Soran1 yıl