Bir erkek eski sevgilisine şans verir mi ama çook eski?

Biz ayrılalı 5 sene oluyor. Ben onu çok seviyordum ama bazı sebeplerden ötürü ayrılmak zorunda kaldım. Sağlığım ve hayatım çok iyi değildi, onunla beraber olmak da bana iyi gelmiyordu. Çok öfkeli birisiydi ve bağırdığında kalbim sıkışıyordu. Beni kötü etkiliyordu ancak ona anlatamıyordum. İlişkimizi onun düzenli olarak beni çok üzmesi ve güvenememesi sebebiyle bitirdim. Hatta onu annesine şikayet ettim, bana bağırıp her kavgada küfür ediyor falan diye. Annesiyle konuşmamızda annesiyle de aramız bozuldu, diyebilirim.

Ayrıldıktan sonraki sene hastanede kaldım, 1 ay kadar. Çıktığımda da vücudum pek iyi değildi. Hareket edemdim ve çok kilo aldım. Sonraki senelerde verdim ama yüzüm çöktü. Fitness ve pilatese başladım. Vücudum ve yüzüm sıkılaştı. Şimdilerde dansa heves ettim. Güzelleştim aslında. Eski halimden daha güzel bile gözüküyorum. Şimdi çok güzel bir işim de var.

Kendisine mesaj atmak istiyorum. Hani aslında böyle hep aklımda bir yerde onu merak ediyordum. Ben hastanede yatarken ve çıktıktan sonra çok kiloluyken onun sevgilisi vardı, kız incecikti güzeldi. Onlar ayrıldığında bile konuşamadım onunla kilolarım yüzünden. İnsanlar seni eskisi gibi sevmez kalbi soğumuştur diyor. Ama hep onu düşündüğümü ve ondan sonra kimsenin olmadığını söylesem şans vermez mi? Şimdi onunla aynı şehirde yaşıyorum ayrıca.

Bir erkek eski sevgilisine şans verir mi ama çook eski?