Biz ayrılalı 5 sene oluyor. Ben onu çok seviyordum ama bazı sebeplerden ötürü ayrılmak zorunda kaldım. Sağlığım ve hayatım çok iyi değildi, onunla beraber olmak da bana iyi gelmiyordu. Çok öfkeli birisiydi ve bağırdığında kalbim sıkışıyordu. Beni kötü etkiliyordu ancak ona anlatamıyordum. İlişkimizi onun düzenli olarak beni çok üzmesi ve güvenememesi sebebiyle bitirdim. Hatta onu annesine şikayet ettim, bana bağırıp her kavgada küfür ediyor falan diye. Annesiyle konuşmamızda annesiyle de aramız bozuldu, diyebilirim.
Ayrıldıktan sonraki sene hastanede kaldım, 1 ay kadar. Çıktığımda da vücudum pek iyi değildi. Hareket edemdim ve çok kilo aldım. Sonraki senelerde verdim ama yüzüm çöktü. Fitness ve pilatese başladım. Vücudum ve yüzüm sıkılaştı. Şimdilerde dansa heves ettim. Güzelleştim aslında. Eski halimden daha güzel bile gözüküyorum. Şimdi çok güzel bir işim de var.
Kendisine mesaj atmak istiyorum. Hani aslında böyle hep aklımda bir yerde onu merak ediyordum. Ben hastanede yatarken ve çıktıktan sonra çok kiloluyken onun sevgilisi vardı, kız incecikti güzeldi. Onlar ayrıldığında bile konuşamadım onunla kilolarım yüzünden. İnsanlar seni eskisi gibi sevmez kalbi soğumuştur diyor. Ama hep onu düşündüğümü ve ondan sonra kimsenin olmadığını söylesem şans vermez mi? Şimdi onunla aynı şehirde yaşıyorum ayrıca.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zaman geçtikçe fikirler düşünceler değişir eskisi yenisi yok neden olmasin
Öyle mi diyorsunuz.. Çevremdekiler insan sevdiğini tekrar sevemez, insanın kalbi ısınmaz diyor. Zaman içerisinde düşünceleri değişmiştir diyorlar. Bir de annesiyle tartıştık son konuşmamızda falan. O da çok kızmıştı bana. Affeder mi bilmiyorum. Ama onu çok sevdiğimi biliyor, ilişkimizde onu hiç üzmeye çalışmadım.
Hiç belli olmaz bu işler konuştukça anlarsınız. Eskiden birsey yaşandı diye yeniden olmayacak diye bisey yok hemde birbirinizi tanıyorsunuz avantaj var
hadi inşallah cok sağ olun
En iyi yorumu hak ettik sanırım puan bekliyorum 😊
Beni kötü etkiliyodu diye kendin demişsin.. yapma bunu kendine ve vazgeçmeye çalış. O yine aynı kişi sadece sen onu iyi şeyleriyle hatırlıyosun
İlişkimizdeki kavgaların sebebi aslında çevremizdeki insanlardı. Onunla güzel bir ilişkimiz vardı. Ancak çalıştığım işi hiç beğenmiyordu, ayrılmamı istiyordu. Beraber çalıştığım adamın çalışanlarıyla adı çıkmıştı. Ancak pandemiydi ve benim için iş bulmak çok zordu. Adamın bana mesafeli davrandığını söylesem de inanmıyordu. Çevremizdeki insanlar da onun kafasını yıkıyordu.
Bilmiyorum bana 5 sene de çok uzun bi süre gibi geldi. Aranızda eskisinden güçlü bi bağ da oluşabilir bilemeyiz ama bence biraz zor gibi duruyo. Yine de şansını denemekten zarar gelmez çok istiyosan konuş bakalım nolcak
ay bilmiyorum çok da korkuyorum bakalım ne olacak.. daha önce yazardım ama kilolarım vardı bir türlü konusamadım utandım beğenemedim kendimi
İyi yapmışsın. Kilolu olup yazmadığın için değil kendini iyi hissetmen önemli. Özgüvensiz olduğun bi zamanda yapsan bir de reddedilsen daha büyük hayal kırıklığı yaşardın. Kendine güvenin tam olsun. Olmazsa da üzülme 🥺
Çook teşekkür ederim. Kilolu olmak çok zordu. İnsanın kendisini beğenebilmesi çok değerli bir şey.. Allah herkese kendisini sevebilmeyi nasip eder umarım.
Tekrardan psikolojini bozmasını falan mı istiyorsun ya da hakaretlerini falan mı özledin
Ya açıkcası zaman içerisinde ona hak verdim diyebilirim. Hakaretlerini bana etmiyordu. Birisiyle çalısıyordum, çalıştığı kişilerle adı çıkmıştı. Hatta bir kadını taciz ettiğini duymuştum. Ama başka işe geçecek durumum yoktu. Pandemiydi ve ailemin tek gelirini ben kazanıyordum.
O da bana "insanlar sevgilin o-spu diyorlar ya.. baska iş mi yok" falan diyordu. ben de bana güvenmelisin falan diyordum. ama bana bırak işi evlenelim demişti ama ben aileme de bakıyordum.. çevremizdeki insanlar onun hep aklına giriyordu, "bu kız düzgün değil olsaydı o adamla çalışmaz gibi şeyler".. o yine bana inanıyordu ama yine de kavga ediyorduk bazen.. mesaiye kaldığımda işten erken çıkıp geliyordu yanıma.
Ayrıldıktan sonra sana ulaşmaya çalıştımı
Evet ayrıldıktan bir-iki gün sonra çalıştı. Ancak ben istememiştim. Sonra ben ulaşmıştım ama o istememişti. Zaten sonra da hastalığım ilerledi, ameliyat, kilo falan filan.. olmadı öyle
Neyin vardı ki
Kalp sıkıntım vardı kalp damarlarımdan birisi çocukluğumdan beri sıkıntılıydı
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Çok sağ olun, artık iyiyim, rabbim şifaya ihtiyacı olanlara versin <3
Amin inşallah
verirdim
teşekkür ederim inşallah sevdiğiniz tarafından sevilmek nasip olur size