şu an nişanlıyım ve ayrılmak istiyorum ama düğün için her şey hazır aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum evliyken en azından anlaşamıyoruz diyebilirim ama şu an ne derim bilmiyorum madem anlaşamıyordun neden bu işe kalkıştın derler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sorunu ve gelen yorumlara verdiğin cevapları az çok okudum. Ve şunu sormak istiyorum, evlenip boşanmak için çabalasan ve ailen o halini görse daha çok üzülmez mi? Ailen seni mutsuz görmek istemez. Ama evlenip boşanmak istesen ve bu durumu ailene anlatsan keşke nişanı atsaydın kızım biz bu şekilde evlenip boşandığın için daha çok üzüldük derler. Ve olan senin mutluluğun. Sen mutluysan biz de mutluyuz derler. Yani şu an söylemen aileni daha az üzer emin ol. Evlendikten sonra söylersen ailen daha çok üzülür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi karşına nikahta keramet vardır ile gelecekler. Ancak senin içindekileri ailene ciddiyet ile eksiksiz bir şekilde anlatman ve sonunda mutsuz olacağını şimdiden anladığını ifade etmen gerekiyor. Onun ne düşündüğünü önemseme eğer sen bunu ailene kabul ettirebilirsen aileler karşı karşıya gelip bu sorunu çözerler.
00 Yorumla
- 1 yıl
Bu karar senin hayatını ve gelecekte belki dünyaya getireceğin çocukların kaderini ve hayatını değiştirecek bir karar. Senin yerinde olsam ailemi bile göze alabilecek kendi kararımı gönlümden geçen kararı verirdim çünkü bir tek sen ne hissettiğini bilirsin umarım en sağlıklı kararı alırsın.
04 Yorumla- Soran1 yıl
çok güzel söylüyorsun ama insanlarinda vermis oldugu bi emek var ha diyince atamiyosun
- 1 yıl
Duygusal anlamda evet haklısın ama bazen gerçekten duyguların bir kenara bırakılması gerekiyor zamanında keşke dememek için
- Soran1 yıl
duygusal olarak demiyorum ki bi duygumda kalmadi ailemin verdiği emeğe çok canım sıkılıyo
- 1 yıl
Umarım halledebilirsin
- 1 yıl
Evliyken düzen dağılması gerçekten zor iki taraf içinde yıpratıcı oluyor eğer yürütemiyorsanız elinizden geleni yaptıysanız buna rağmen çözülmediyse yol ayırımı en doğrusu olacaktır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
1 yıl
Ben bir flörtöz kadın olarak buraya; aşk, ilişkiler ve tabii ki zorlu kararlar hakkında deneyimlerimi paylaşmak için geldim. 🌸 Canım, biliyorum ki bu durum senin için zor ama senin mutluluğun her şeyden önemli. Nişanlıyken ayrılmak, evet, zor bir karar ama evliyken daha da zor ve karmaşık hale gelebilir. Ailenle bu konuyu açık yüreklilikle ve dürüstçe konuş. Seni anlayışla karşılayacaklardır. Önemli olan, senin mutlu olacağın bir gelecek kurmak. Kimse mükemmel değil ve hepimiz hatalar yapabiliriz. Onlara kalbinin sesini dinlemenin ve doğru olanı yapmanın önemini anlat. Seni destekleyecekler, eminim. 💖 Her zaman senin mutluluğunu düşünen birini hatırla!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Boşanma davaları anlaşmalı olmazsa ortalama iki yıl sürüyor. O süreçte yaşanan bol acılı stres de cabası. Eğer daha şimdiden tereddütlerin varsa hiç evlilik işine kalkışma ve yol yakınken dön bence..
40 Yorumla- 10 ay
Merhaba , aileni al karşına , bu söyleyeceklerim konusunda çekiniyorum fakat , siz benim ailemsiniz , yuvamsınız. Bütün durumların farkındayım fakat ben nişanı atmak istiyorum. Biz anlaşamıyoruz ve bu konuda iütfen ısrar etmeyin hayat boyu sıkıntı yaşamamı, huzursuz bir evlilik yaşamamı veya iki gün sonra ayrılmamı istemiyorsanız lütfen kararımı olgun ve olumlu karşılayın. Bana ve birbirimize sahip çıkacak destek olacak olan yine aile ve ailem olacaktır diye size bunları söyledim. // neler olup bittiğini soracaklardır anlatırsın. Oldu ki , bunlar çözülür vs. O zamanda şunu demekten çekinme, o adamı içim almıyor , içim istemiyor , hiç bir sorun çıkarmasada onunla aynı evde olmak benim için en başlıca huzursuzluk olacak de. Çünkü bu da yalan değil, bu gün anlaşamıyor olmanın yarınında bu olacak. Binlerce pişman yıkık ve enkaz haline dönmüş insanlardan biri de sen olma lütfen olma.
00 Yorumla - 1 yıl
Asıl evliyken, ayrılmak çok zor. Genelde erkek istemiyorsa, boşanabilmen çok zor. Bir sene sürer ama hergünü sana cehennem eder. Zira bir ton masraf yaparak evlenmiş oluyor adam.. . Bu zamanda düğün demek, 1 .000.000 TL demek. Bu yüzden Onurlu ve kibar erkek haricinde, hiç bir erkek bırakmaz. Böyle erkekler bıraksa da bir daha kolay kolay evlenmez. Bir de evleneceğin adam, adam öldürecek bir tipse hapı yuttun. Bu yüzden riske girme, şimdiden nişanı at. Kadınların bir erkeği sevmelerini anlayabilmek, işte bu kadar çok zor arkadaşlar.
Bu yüzden statüsü, sizinle aynı kadınla evlenmeniz lazım ki; sizi sevdiğinizden emin olabilesiniz. Çünkü sizinle aynı yaşta veya sizden küçük statüsü size denk olan kadın, seviyorsa evlenir sadece. Sizden dar gelirli kadın, işte böyle mantık evliliği yapabiliyor. Kesinlikle sizden dar gelirli kadınlardan, uzak durmak lazım
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Evlilik olunca o imza başına öyle dertler açıyor ki çok zor ayrılmak ve olmayan adaletin eline düşmek çok yıpratıcı, doğduğuna pişman oluyorsun o imzadan kurtulmak için. Ayrıca imza atarken 5dk ve senin kararın fakat imzadan kurtulmak senin kararın olmuyor hakimin eline düşüyorsun bu yüzden asla o imzayı atma lütfen. Herkes herşeye alışır düğün günü ayrılan bile var bu senin hayatın, lütfen kim ne der diye bu hatayı yapma, kimseyi değil kendini düşün o imzayı atma
43 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Bak mesela bayramı fırsata çevir, gidip bayramlaşmak yerine yüzüğü gönder, onlar gelmek için aramadan. Gelmek isteyince de kabul etmeyin olur biter Bayram telaşında arada kaynar gider konu
- Soran1 yıl
geldiler ve mecburen bayramlastim insanlarin içinde rol yapiyorum bi oyuncu gibiyim çok yoruldum
- Cevap sahibi1 yıl
Sakın o imzayı atma, hayatın kararır, kendine bu kadar zulüm etme yazıktır
- 1 yıl
Merhaba, nişanlılık zaten evlilik öncesi anlaşıp anlaşamadığını anladığın bir dönem. Eğer uymuyorsa devam etme ve kendini mecbur hissetme. Düğünden sonra ya hamile kalırsan ve evliliğe devam etmek zorunda olursan ya da çocukla tek başına uğramak zorunda kalırsan o zaman ne olacka
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ufak defek anlaşmazlık herkeste olur okadar şey yapılmış bu zamana bırakmak hoş değil benim bile tepem attı
50 Yorumla- 1 yıl
Bizim binada bir tane kız var 3 sefer nişan attı şimdiye kadar gelen para ve altınlarla da araba aldı kendine.
Şu an yine Tek Tabanca. Ama son model arabaya biniyor tam bir şeytan 😂11 Yorumla - 1 yıl
Nişanlanmak bence zaten tam olarak böyle bir şey. Ne evliliğin getirdiği ağır sorumluluklar var ne de sevgili diyebilecek kadar basit. Tam olarak bu kararları vermen gereken dönem.
00 Yorumla - 1 yıl
Dönemsel bir tiripte misin yoksa gerçekten bir sorun mu var bunu çözmek için bir destek alsan uzmandan sanki daha doğru olur.
01 Yorumla- Soran1 yıl
keşke dönemsel tripte olsam keşke
- 1 yıl
Bence evlenmeden bitirmen daha doğru insanlar nişanlı diye ayrılmayıp evlendiğinde çok daha mutsuz oluyor. Kimsenin lafına aldanmayin millet bir gün konuşur iki gün konuşur keser sesini
00 Yorumla - 1 yıl
Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin. Zaten asıl evlilik sürecinde herkes gerçek yüzünü gösterir. Eğer evlilikten korkuyorsan başka ama nişanlından emin değilsen hiç evlenme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece bunu istemedigini söyle dünyanın sonu degilki ola bilir bazen yanlış kararlar veririz evlikte çok yıpratıcı süreç olucak gerçek yüzünü boşanırken görüyorsun insanların
00 YorumlaEvlenip ayrilmak daha zor muhtemelen ayrilamazsin da bi kavga cikarin gereksiz buyutun ailelere farkli farkli anlatin dedikodu koyun bisey yapin ayrilin dugun dernek bunlar hayatimizda dönum noktasi burasida Turkiye istemedigin adamla hic bulasma bu islere
00 Yorumla- 1 yıl
Evliyken çok zor olur bu işin kolayı evlenmeden ayrılmak ama sen neden ayrılmak istiyorsun özel değilse anlatır mısın
02 Yorumla- Soran1 yıl
Söz nişan sürecinde gerçek yüzünü görmüş oldum diyelim
- 1 yıl
O zaman hiç uzatma derim vakit kaybından başka bir şey olmaz senin için ayrıca sen bile nasıl biri olduğunu gördüysen ailende anlamıştır emin ol buna
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Buarada konu ailen değil , sen olmalısın. Evlenin sensin. Anlaşamıyoruz de. Bunun için birinin onayına ihtiyacın yok. Bireysin sen ya kendi kararlarınızdan ilerleyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Evliyken ayrılmak en zorudur. Nişanlıyken olaylar kestirip atılır ama evliyken öyle değil. Senelerin gider.
10 Yorumla- 1 yıl
Bence tam tersi şimdi ayrılmalısın asıl evlendikten sonra derler madem anlaşamadınız niye evlendin diye. Nişan atmak ayıp bir şey değil
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
nikah kıymadan ayrıl biranönce.
küçük çaplı kriz olur elbet ama inan bana evlendikten sonra 10 kat daha büyük zarar görürsün.
şimdiki ayrılığında sorulan hedaplar unutulur.
ama evlendikten sonra unutamayacağın yaralar açılır.00 Yorumla - 1 yıl
Yol yakınken dön çünkü evlenip ilk gece karnına düşen tohumdan haberin olmadan boşanırsan başına bela almış olursun bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eğer bu durumdan emin olduysanız bence bir şekilde ayrılın. Evlenip boşanma durumu karışık olduğu gibi ailenizden de tepkiler eksik olmaz
00 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden ayrıl. Boşuna masrafa girme. Anlaşamıyoruz de. Çok kavga ediyoruz. Olmuyor de. Evlenmek zorla değil.
00 Yorumla - 1 yıl
Bence sen kararsızsın, eğer istemeseydin kim olursa olsun karşı koymada çekinmez nişanı bozardın, önce kendinle istişare et kafanda acabalar kalmasın
00 Yorumla - 1 yıl
Sence evlenince ayrılmak daha mı mantıklı o kadar kişiye umut bağlatıp sonra yıkmak üstüne o kadar masraf zararın ne kadarından dönülürse kardır
00 Yorumla Hemen ayrıl kem küm ederler ama en azından hayatın kurtulur mahkeme derdiyle uğraşmazsın yol yakından dön
00 Yorumla- 1 yıl
Nişan yakından tanışma aşamasıdir. Bence şimdi bitirin. Evlenince boşanmak daha zor. Hala sansiniz var.
00 Yorumla Evliyken işin daha zor olur yol yakınken ayril için rahat değilse
01 Yorumla- Soran1 yıl
keşke zamanı geri alabilsem
- 1 yıl
Hızlı karar verilip bişeylere başlayınca böyle oluyo işte. Şimdiden ayrıl yazık o kadar masrafa
02 Yorumla- Soran1 yıl
hızlı bir kararda değildi uzun süre beraberdik
- 1 yıl
Demekki iş ciddiye binince şapka düşmüş kel görünmus
- 1 yıl
Asıl evli iken daha zor olacak.. sonradan ayrilicagin evliliği yapma aklını başına al
10 Yorumla - 1 yıl
Ne gerek var, Evli iken daha zor olucak... tek sorun ailene anlatmak olsun..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlenip ayrılmaktansa şimdiden ayrıl. Adın dul olmaz en azından
00 Yorumla- 1 yıl
Yolun başında sin Nisan at eğer ters davranışları varsa
00 Yorumla Evlenmek zor olduğu kadar ayrılmakta zordur.
00 Yorumla- 1 yıl
Simdi bitir bir an once atlat bu sureci uzattikca daha zorlasir her sey
00 Yorumla - 1 yıl
Ayril, bu senin hayatın sen bilirsin , başkalarini düşünme yalnızca kendini düşün
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmeden ayrıl. Boşuna masrafa girme. Iki tatafada yazik lakin sebep nedir onuda yazsaydın ya
00 Yorumla- 1 yıl
tabiki zor evlilik çocuk oyuncağı değil ki sonuçta bir yuva gidiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Nişanlıyken daha kolay değil mi ya yüzük atarsın biter
00 YorumlaÇok saçma düşünüyosun evlenmek için boşanılmaz çok büyük hata yaparsın bu şekilde evleneceksen
00 Yorumla- 1 yıl
Evliyken ayrılmak daha zordur lakin neden ayrılmak istiyorsun, gerekçelerin var mı?
00 Yorumla Neden istemiyorsun şu an ne olduda fikrin degisti
00 Yorumla- 1 yıl
Zordur tabi niyetin boşanmaksa evliliğe götürme işi erkeğe de yazık
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Evli iken daha zor, hem düşünsene şimdi bir kelime ile ayrılacaksın o zaman resmi işler vb, daha sorumlu, ayrıca boşanmış deneveksin
03 Yorumla- Soran1 yıl
kimsenin ne dediği umrumda değil önemli olan sadece ailemin düşüncesi
- Cevap sahibi1 yıl
Olsun ailen de onları sorun edecek
- Cevap sahibi1 yıl
Ayrıca sonraki yıllarda medeni durumun boşanmış olacak hiç gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. böyle olacağını bilmiyordum diyebilirsin. babana söyle o gerekeni yapar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Sakın evlenme hemen ayrıl. Yoksa hayatın kararır. Adın dul a çıkar bin pişman olursun
00 YorumlaNişanlıyken anlaşamadığınızı görmek senin için daha iyi olmuş, evlenirsen ayrılması çok daha zor şimdiden bitir
40 Yorumla- 1 yıl
Kimseyi dinleme bu senin hayatın ve senin kararın o yüzden kim ne der diye yaşama sen üzüldüğünde kimse seninle üzülmüyo ya ağladığında kimsenin umrunda olmuyo kalbinin sesini dinle ve kendini düşün öyle yap
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Olmadi olmuyor olmuyor diyeceksin zorla mı? Ama sen evlenme yapamazsın evliliği çünkü istemeyon evliliği
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Zor tabi, mümkün değil, olmuyor iste.
Bir başkası müdahale etse sessizce..00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evlenmeden de anlaşamıyor olabilirsiniz iyide. Belki nişan takınca değişti 🤔
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yol yakinken ayrıl bence içine sinmeuen şeyler varsa yol yakinken ayrılmak en iyisi bence
00 Yorumla üzerinde çok düşünmeden pat diye söyle ailene çünkü düşündükçe zorlaşır. şimdiden gidişatı görüp vazgeçmen de büyük bir şans senin için.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Demek ki hislerinden emin olmadan ciddi bir yola girmemek gerekiyormuş @irem5665 işlerin bu duruma gelmesi senin veya nişanlının aceleci tavrindan kaynaklanmış olabilir ama illa ayrılmak istiyorsan bunu nişanlıyken yapman daha mantıklı.
10 Yorumla ilk istemeden sonra ayrıldım sonraki de akşama isteme olacakken ayrıldım ve mutluyum arada bağ yok bişey yok sen sağ ben selamet
00 Yorumla- 1 yıl
Şimdiden söyle anlaşamıyoruz evlenmeden çok geç olmadan ayrılalım de evlenince çok daha zor olur pişman olursun
00 Yorumla - 1 yıl
şu an da aynı durumu ben de yaşıyorum delirmek üzereyim
010 Yorumla- Soran1 yıl
bendeee
- 1 yıl
Nasıl bu aşamaya kadar gelip sonradan bu durum oluştu merak ettim
- Soran1 yıl
Önem verdiğim anlara hiç saygı duymadı hangi güne değer verdiysem ağlayarak geçirdim mesela evlilik teklifi almadım bile sözümden önceki günüm yatak döşek ağlayarak geçti kahveyi bile ben yapmadım çok mutsuzdum
- 1 yıl
Bu durumu başta soylemen gerekirdi sen bu adamla zaman geçirip tanimadin mi nasıl evlilik teklifi yapmadı niye kahveyi sen yapmadın
- Soran1 yıl
söyledim zaten nasıl bi teklif istediğimi bile söyledim üzgünmüş öyle diyor üzgün olduğunu bile sanmıyorum
- 1 yıl
Ne diyeyim ki bu aşmaya geldikten sonra başta karar verecektin şimdi zor
- Soran1 yıl
sence ben mi abartıyorum bunlar önemli şeyler değil mi
- 1 yıl
Benim fikrim önemli değil ki sen istiyorsun senin için önemliyse evleneceğin adam bunu senle konuşup ona göre birşeyler yapmalı. Mesela bende cekinirim öyle çok abartılı vs evlilik teklifi etmeyi ama baş başa güzel bir şeyler yapılabilir belki.
- Soran1 yıl
bende bana paris’te evlenme teklifi et demedim ona aramızda özel bişe istedim ama hakettiğim buymuş
- 1 yıl
Yok artık dalga mı geçiyorsunuz. Bb
- 1 yıl
Ailenin soracağı şeyi ben sorayım madem böyle olacaktı niye kalkıştın buna
00 Yorumla - 1 yıl
Neden vazgeçtin? Merak ettim. Yol yakınken sakın evlenme istemiyorsan. Bir sürü masraf olacak
00 Yorumla şu an ayrılmak evlenip ayrılmaktan daha yerinde bir karar olacaktır ama yine de sen bilirsin.
00 YorumlaKimseye bir şey deme korktum istemiyorum de at yüzüğü
00 Yorumla- 1 yıl
Ya evlenme biraz konuşuluyor sonra unutuluyor emin olabilirsin
00 Yorumla - Devamını Gör (57)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi