evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliorum boşanmış ve 1 çocuklu biriyle evlilik zor mu olur.? evlenip boşanmış biriyle evlilik yapan varmı.?
Cevabın nedir?
Eslerinden ayrilmis erkekler, genellikle baslarindan tatsiz bir deneyim geçmesine ragmen kadinlar konusunda ümidini yitirmemis,yeni iliskilere açik erkeklerdir. Sadece uzun bir süre daha evlenmeyi düsünmezler, o kadar. Günümüz erkeklerinin genel kanisi da bu sekilde zaten.
Hiç evlenmemis olanlar hayat boyu birliktelik düsüncesinden uzak durmaya çalisirken, bosanmis olanlarsa basarisiz bir evlilik de olsa bu yoldan geçmis olmanin agirligini tasiyorlar. Iliskiler dünyasinda en üst seviyeyi yasamis olmanin olgunluguyla kadinlarla iletisim konusunda bilinçli ve özenli olabiliyorlar. Elbette böyle bir erkekle birliktelik yasadiginizda, her sey toz pembe olacak demiyoruz.
Iyi ev terbiyesi almistir.
Bir erkekle birlikte yasamanin ve hatta tatile çikmanin en zor taraflarindan biri de hijyen olsa gerek. Banyoda saga sola saçilmis küçük killar, mutfak zeminindeki saçlar ve hatta maç yaptiktan sonra spor ayakkabisinin altindan etrafa dagilan çamur birikintileri çok ama çok sinir bozucu olabilir. Ama birkaç yil boyunca bir kadinla ayni evi paylasan erkek öyle midir? Bu tip bir erkek tertemiz bir banyonun ve temiz çarsaflarin ne anlama geldigini çok iyi bilir. Bu yüzden sizden daha titiz olmasina hiç sasirmamalisiniz. Birden bir el bezi alip masayi silmeye baslayabilir. Böyle bir durumda yapmaniz gereken sey, onu böyle güzel egitmis bir kadina minnet duymaktir.
Duygularini açabilir.
Ikinci el erkek diye tanimladigimiz bu erkek tipi, iletisim kurmayi, baglanmak istemeyen erkege kiyasla daha iyi becerir. Ülkemizde çok fazla rastlamasak da, dünyanin diger yerlerinde bosandiktan sonra terapiye giden çok erkek var. Bu sekilde olusturduklari özgüvenle, gelecekteki iliskilerinin zorlu ve engebeli yollariyla daha kolay bas edebiliyorlar.
Eger çocuklari varsa, ileride nasil bir baba olacagini tahmin edebilirsiniz.
Bosanmis bir erkek arkadasinizin olmasi kafanizda soru isaretleri yaratirken, bir de çocuklari olmasi sizi iyice korkutabilir. Ama siz yine de bu duruma olumlu gözle bakmaya çalisin. Eger sevgilinizle bir gelecek hayali kuruyorsaniz, ilerde çocuk yapmayi isteyebilirsiniz. Çocuklariyla birlikte oldugu bir gün siz de ona katilin. Onlara verdigi deger, önceliklerinin ne oldugunu gösterir. Ileride çocuklariniz oldugunda, onlarin nasil bir ortamda yetisecegini az çok analiz edebilmek sizi de rahatlatacaktir.
Dogru olani biliyordur.
Bir evlilik ne kadar sürerse sürsün, içinde yasanan sikintilar bir ömre bedel olabilir. Bosandiktan sonra bütün hayatini degistiren erkekleri siz de duymadiniz mi? Bunun sebebi, kötü anilardan kurtulma istemektir. Böyle bir erkek, yeni iliskisinde daha özenli olmaya çalisir. Her seyin kusursuz olmasi için küçücük bir kavgada bile ilimli taraf olmaya çabalar.
orumluluk alabilir.
Bosanmis erkek, iliski konusunda sorumluluk almaktan çekinmedigini zaten ispatlamistir. Daha önce evlenmis olmasi resmi olarak verilen sözlere açik oldugunu gösterir. Bu zamanda böyle birini bulmak çok da kolay olmayabilir.136 Yorumla- +1 yıl
Dilerim + puanlar özel hayatınıza da yansır.
- +1 yıl
Ben 18 yaşındayım, görüştüğüm kişi 32 yaşında ve bir çocuğu var. Karısından sonra hep tek gecelik ilişkileri olmuş, benimle kimseyle yapmak istemediklerini yapıyor mesela bir kadının yanında uyumamış eşinden ayrıldıktan sonra benimle uyuyabiliyordu... sizce yaş farkımız ya da çocugunun olması sorun yaratır mı?
- +1 yıl
@Mislina3010 tabiki yaratır daha 18 yaşında çok kucuksun adam 32 yaşında 14 yaş fark var yani
- +1 yıl
@Mislina3010 canım sakın yapma kaç ben yaptım kendini yaktım
En İyi Cevaplar
evlenip boşanmış biriyle olabilir tabiki ama senin çocuğun yoksa sorun olabilir ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim yok onun var ama eski eşinde kalıo
Soran+1 yıl:)) teşekkürr en ii cevap hkknı kazneden :)
Soran+1 yılrc :)) teşekkürr :)
+1 yılAynı durumun içerisinde bende varım o kadar iyi o kadar güzel gidiyorki ilişkimiz ben sevebilen bir insan değilim benim kalbim nasıl bu kadar çarptı nasıl bu kadar hissettim onu sorsan inan bilmiyorum bildigim tek şey çok sevmem ya benim gecem gunduzum herseyim o oldu ama nasıl olur nasıl biter inan bende hiç bilmiyorum ya yanından eve gitmek için ayrıldığında arkasını döndüğünde insan özledim diye içi aglarmi agliyo ışte o kadar çok seviyorum ne olursa olsun karşına böyle biri çıktıysa seni en çok o anlar bana herşeyi anlatirdi çünkü şöyle böyle diye ve helede onunda 3 kızı varsa ve kız babasiysa ondan bir zarar bekleme bana her zaman ben kız babasıyım benim de kızım var diye yaklaştı hiçbir şekilde ters bir hareketi olmadi tabi icinde kotusude çıkabilir bilemezsin ki hayat bu herşey insanlar için uzun oldu biraz ama :)))
11 Yorumla
ben de boşanmış bir cocuğu olan biriyle 2 yıldır beraberim.amacımız evlilikti ama malesef.eski karısıyla görüşmediğini telinin bile olmadığını söyledi ilk başta.inandım.eski karısıyla çok kötü ayrılmışlar.ama aradan zaman geçti benim yanımda eski karıyla telde konuştu.ona gayet yumuşak ses tonuyla nasılsın diye sordu.ona iyilikler yaptı bişeye ihtiyacı olduğu zaman.sordugumda kızımın annesi sadece diyordu.ama öyle değil olduğunu farkettim zaman geçince.bana yardım edecek biri var sa ben de yardım bekliyorum.sevgim kalmadı.ama alışkanlık olduğu için halen devam ediyorum.bir de çok tutarsız.bi nefret ediyorum diyor onlardan.bi de kızımın annesi o diyo.yani unutmamış mı nefret mi var ona karşı çözemiyorum.ama ben çoktan evlilikten vazgeçtim.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
48Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenecek olduğun kişiye bağlı o yüzden evleneceğin kişiyi iyi seç derim yok senin için sıkıntı olur genel manada Türk toplumunun ailevi ve ahlak yapısına göre sıkıntılı bir durum benim annem bile bana sakın karşıma evlenmiş boşanmış biri getirme diyor sen bundan paha biç o yüzden en başta sen hayatta kendinlesin her ne kadar eşinde olsa sen hayatında teksin bunu unutma ki çocuğun varsa bunu iki kere düşün derim hele ki kız çocuğun varsa bu durumu dörtle çarp derim sana vereceğim tavsiye budur arkadaşım bu durum erkek içinde öyledir
00 Yorumla
+1 yılevlilik başlıbaşına zor bir durum zaten. bu zorluğu kabul edip adapte olabildikten sonra ve arada da sevgi bulunuyorsa neden olmasın. evliliklerde en büyük sıkıntı sevgi ve aşk ile herşey hallolur diye düşünülüyor ancak iki özgür insan bir anda bambaşka bir dünyaya giriyor burada da eşlerin birbirlerine saygısı belirleyici oluyor. eğer sevginiz sizi bu kararı almaya yönlendirirken tereddüte yer vermeyecek kadar çok ise aynı zamanda birbirinize ve yaşam şeklinize de (burada karşıdaki kişinin çocuğuda dahil) gereken saygıyı anlayışı gösterirseniz karşılıklı olarak yürümeyecek bir şey yoktur.
00 YorumlaEski karısı ve çocuğu onun hafızasından gitmeyeceği için bence hiç sağlıklı değil. Yaşanmışları silemezsiniz!
42 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
@yaşamakgüzel aynen öyle
Hicde zor olmaz. Seviyormusun olay bitti. Eski esiyle sadece cocuk sebebiyle görüsecekse problem yapma ama onun haricinde baska sebeplerle görüsürse problem olur.
21 Yorumla- +1 yıl
anca 20likler kanar bu yazdıklarına ama sen bilirsin :)
aşırı kıskanç bi kadın için evlenip boşanmış bi erkekle birliktelik çok zordur örneklerini gördüm başlarda sorun etmezken eski eşiyle olan görüşmeleri çocuktan ötürü kopmayan bağları bi süre sonra çekilmez hale geliyormuş.
20 Yorumlacok zor sabır isteyen bi durum bence .. sabırlı isen kendıne güvenıosan pişman olmam diosan olabılır neden bekar bırıyle evlenmeyesın ki? bence cok ii düsünmelisin bu konuyu aceleye getırme derım ben
01 Yorumla- +1 yıl
Pişman oldum çok berbat bir durum allah düşmanımın başına vermesin düşünsene ömür boyu başka bir çocuk günah gibi senin üstünde amanının ve sen 2. plândasın çocuk gelince etkisiz elemansın ne kadar acı kendime acıyorum zavallı gibi kabir azabı..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında evlenmiş boşanmış biriyle evlenmek çok kolaydır. ve bütün erkeklerde bunu durumu dert etmezler, ama ağızlarında :) şeftaliyi yeme düşüncesi dul diyince canların hepsinin aklında ve dulsan biriyle evlenmek istiyorsan ya çok kaliteli bir güzel ve iyi bir işin olacak ozaman olabilir. yada bu duruma sahip değilsen kendinden bir kaç beden aşağı bir erkekle evleneceksin
00 Yorumlahiç mahsuru yok ... allahın hakkı erkek için de kadın içinde 3 dür . 3.de de randıman vermezse 10 a kadar gider .. mutluluklar ...
10 Yorumlamerhaba bende bosanmıs bırıyım ıkıncı evlılıgım esıt sartlarda olsun ıstıyorum yanı bosanmıs bırısı ıle gerceklestırmeyı ısterın hıc evlılık yasamaıs bırının benı anlayabılecegını dusunmuyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyorum ki kahroluyorum çok pişman oldum bunu söylemek çok zoruma gidiyor ama bin pişman oldum. ilk evliliğimi boşanmış bir çocuklu adamla yaptım inanın insan kaldıramıyor yatağına giriyom başkasının kocası gibi geliyor bir çocuğu görünce gıcık kapıyorsunuz... bütün çocukları seviyorum bir onun çocuğunu sevmiyorum bir ömür böyle nasıl geçer çok acı çekiyoruz çocuk da beni sevmiyor dertsiz başıma dert aldım adam çocuğu için ölmeye hazır allahım çekilir çile değil.. nedir bu dulların hiç evlenmemiş kadınla evlenme merakı yani ikinci evlilik yama gibi oluyor bence evlilik tek seferlik bisi inanın mutlu olmazsiniz olsanız bile 2. eşi mutlu edemez siniz olmaz olmuyorum olamıyorum zorladansa boş stresli... çekilmez hayal kırıklığı ama son pişmanlık neye yarar...
Dul bir kadınla erkekle evlenilir ama çocuk varsa durum biraz farklı herkes çocuğu kaldıramaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğunu kabullenebileceksen gerçekten seviyorsan çocuğuda sıkıntı yok. Ama sadece adamı sevdiğin için çocuğada tamam diyorsan, o çocuğun halini düşünemiyorum. Hayatı bu tarz olaylarla mahvolan çocuklar var.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence o çocuklar boşanmayla mahvolmuşlar kendinizi kandırmayın günaha girmeyin... üvey ana baba olacaksınız kolay mi
büyük konuşmayayım ama ben istemem ..
iyi olsa karısından boşanmazdı zaten47 Yorumla- +1 yıl
karısı kötü olamaz mı. bu da mümkün değil mi. her şey kısmet
bir insna geçmişiyle yargılanmamalı hayat bu evlilikte sorun belki onda değildir... karamsarlık iyi değil iyice tanı derim ama..
00 Yorumlaanlaşmaya bağlı neden zor olsun onlarda insan sonuçta insanlar biriyle evlenrken onları anadan doğma tanıyamıyorlar bi yerde bişey patlak veriyo ve inceldiği yerden kopuyor..
10 Yorumla
+1 yıleğer sen evlenip boşanmadıysan evet büyük sorun heleki başkasının çocuguna bakmak dahada sorun ama sevap işlersin iyi bi anne olursanda
21 Yorumla- +1 yıl
Bende sevaba girecem dedim günaha girdim sevemiyorsun o nikah akdi olduktan sonra üvey analık başlıyor kendinizi kandırmayın sevap diyerek sadece kendinizi kandırırsınız inanın hiç öyle değil tahammül edemiyoruz eşim bana her kızım için dünyayı yakarım dediğinde içim kan ağlıyor ben hep ikinci plândayım maddi manevi kızının geleceğini düşünüyor ben hiç misim gibi asıl üvey evlât siz oluyosunuz inanım yama evlilik o ve kızı bir aile benim çocuklarım olursa b3n ve onlar bir aile olcak dedimya yama doğa kanunlarına aykırı biz ünlü değiliz ki hep evde olan normal sıradan insanlarız aynı evin içinde başkasının çocuğu olmaz olamaz sizin doğacak çocuklarınız da perişan olacak sizinle keşke boşansam ohhh miss o günleri hayal ediyorum şimdi tek avuntum ooo.
çocuk olduğu için sana sıkıntı olabilir. eski eşiyle çocuk sebebiyle görüşmek zorunda .
00 Yorumlayaşla alakalı bir durum ama bayan genç ise ve çocuklu bir adama aşık olup onunla evlenmeyi düşünüyorsa ve bu kadın hiç evlenmemiş biriyse salak derim örneklerini gördüm sonu hep hüsran
12 Yorumla- +1 yıl
Evet pişmanlık ve hüsran oldu benim için çok üzgünüm hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum allahım diyorum bazen ben nasıl böyle bir salaklık yaptım evlilik zor dul çocuklu adamla işkence... Keşke keşke diyorum zamanı geri alamam boşansam bende çocuksuz dul olacam herkes bana 2. el diyecek ama olsun hergün bu zaptan iyidir keşke kocam beni boşasa..
+1 yılsorun olmaz bence dezavantajın olduğu kadar avantajında var nasıl bir şey olduğunu biliyorsun neyin sorun olup nasıl çözüleceğini falan ama çocuğun varsa ve karşıdaki bunu kabul etmiyosa işin zor
00 Yorumlaben bir cocuklu bosanmis biriyim. ama evlilik yasamamis biriyle evlilik dusunmuyorum... ailesi tarafindan rencide edilmesini istemiyorum. ailesi bu olaya pek sicak bakmicaktir..
02 YorumlaHatayı kendinde aramayı bilen biriyse daha kolay olur diye tahmin ediyorum.
30 Yorumla
+1 yılBenim bildigim normal bir evlilik. Sadece o kjisi evlenmis bosanmis ve bir cocugu var. Anlasabildikten sonra zor degil diye tahmin ediyorm.
00 YorumlaNeden yapilmasnki hem daha iyi olur cnku tecrubeli ve ne yapmasi gerektgni cok iyi biliyordur muhtemelen bunu avantaja cevirebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılama şuda var çocuk için eski eşiyle görüşecek ::::/
+1 yılBENDE EVLENİP AYRILDIM IKI KIZIM VAR VE ANNESINDE KALIYOR DUSUNUYORUM DA BAZEN HIC EVLENMEMIS BIRIYLE EVLENSEM UFAK BIR TARTISMADA BU DURUMU BENIM CANIMI YAKMAK ICIN YUZUME VURABILIR O YUZDEN DAVULDA DENGI DENGINE
00 Yorumlayok yaaa esra erol çatır çatır evlendiriyor günde 3 tane işte :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılhayattan ne istediğini biliyordur artık neden zor olsun ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanmış biri ile evlenilebilir elbette, bence tecrübeli olduğu için sana nasıl davranabileceğini bilir, ama çocuk varsa sorun olabilir, çünkü bir çok şeyi sen ilk kez yaşayacaksın, evde 3. bir kişi varken zor olabilir..
01 Yorumla- +1 yıl
Zor değil doğaya aykırı imkansız bir aile 3 kişiliktir 1 anne 1 baba 1 çocuk o kadar hepside gerçek olmalı öz olmalı ben 1 çocuklu adamla evlendim en büyük hayalim beni bosayacagi gün keşke boşasa bitse bu işkence ne geçmişini ne çocuğunu kaldırabilirim evlendim cicim ayları bitti herşey gün yüzüne çıktı yakmayın kendinizi hiç evlenmemişseniz dengenizi bulun oluyor doğal akışa aykırı yama evlilik.. apartmana kaçak kat çıkmak gibi inanın mutlu olmazsiniz ister 1 ister iki ister çeyrek çocuk olsun olmaz yazık ettim bekarligima evlendim bir silla mutsuzum hayallerim yıkıldı adam kızıyla yanmıştı beni de diri diri yaktılar.
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yıl'kocacım senin oğlan bizimkini dövdü gibi muhabbetler kaçınılmaz :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhahaahh😂😂😂😂
bence değildir çünkü eşine nasıl davranacağını bilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olduğu için zor ama karşıdaki de evlenip boşanmış biriyse olur
00 Yorumla
+1 yılzordur sanırım ilk eşi hep aranızda olacak ee malum çocuk var
10 YorumlaYaşın genç, boşanmış ve çocuklu birinden daha iyisini bulamadın mı? Kendine dert arama derim.
00 YorumlaOlabilir ama senin çocuğun olduğu zaman o çocuğa şevkatli davranmnazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl..eğer bu ayrılıktan ders almışsa bana kalırsa hiç evlenmemiş birisinden daha kolaydır..bu durumda zor olan evlenmemiş olan taraf:))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcocuk olmasaydı sorun olmazdıbelki. a.a Yakın zamanda bosandıysa cocugu olmasa bile yapamazsın
00 Yorumlasvdikten sonra herşey olur çocuğuda olsa sahiplenirim..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk seni severse sende çocuğunu seversen bekar biriyle evlendiğinden daha fazla sorun yaşamazsın.
00 Yorumla
+1 yılbu karara burdan bir sonuca varmak zor enişte nasıl biri bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBence daha iyi tecrubeli ne istedigini bilendir hatta bence kafinlar 2, evlilikte daha basarili olurlar
00 YorumlaHayır hic sanmıyorum.
Sonucta adam deneyımlı
Neyın ıyı olup olmuyacağını onceden bilir00 Yorumla
+1 yıltam tersi daha kolayınıza gelir.sonuta tecrübeli birisi olarak çıkacaktır karşınıza
00 Yorumlabende evlenmiş boşanmış 1 çouğu olan bir adamla beraberim. gerçekten acı gerçekten zor. ayrıldım tam da bugün
02 Yorumla- +1 yıl
Öykü ayrılmışsın çok sevindim senin adına ben evlendim inşallah boşanırım mutlu günlerime dönerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklu biriyle asla evlenmezdim,Seni sevicem bana ait olacaksın,Ama çocuk hiçbir zaman bana ait olmayacak,aşkımdan gebersemde evlenmezdim
00 Yorumlaeğer kıskanç biriysen gerçekten çok zor. hayat çekilmez hale gelir. pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılyapamdık ama niye zor olsun neticede insanalr kunuşarak anlaştıgı için sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılcocuk zor olur. adam da cocukluysa belki daha kolay olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok zor değildir. 1 çocuğu nasıl yaptıysa seni de öyle yapar 1 çocuğu daha olur etti mi sana 2 :D
00 Yorumlaolabilir ayrıntılarda çok önemli
12 Yorumla
Soran+1 yılayrıntılar derken?
Yaşın çok genç gibi sana erkek mi kalmadı ?
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım bilmiyorum.
20 Yorumladaha evlenme yaşına gelmedim :)
00 Yorumladaha kolay olsa gerek neden boşanır onu bilirsin .
00 Yorumla
+1 yılEsra erolun yolu açık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 885 cevap paylaştı. yooo ama daha temkinli davranır
00 Yorumlacocuk ile zor cocuksuz iyidir
00 Yorumlaneden zor olsun... adama gibi adamsa...
01 Yorumla- +1 yıl
Bende boyle konuştum kendimi yaktım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemicem kolayda oldunu dusunmiyorum
00 Yorumlaonun çocğna kendi çocğn gbi davranabilckmsn ?
15 Yorumla- +1 yıl
Bu kilit noktasını çözdüğünde, evlilik yürüyecektir. Ecrin arkadaşım, çok güzel bir noktaya parmak basmış..
+1 yılsen onu gerçekten seviyorsan hiçbir zorluğu yoktur
00 Yorumla
+1 yılBerbat ben yaptım sakın yapmayın..
02 Yorumla- +1 yıl
@J4ndarma çocuksuz olsa ikinci el dersin yine zoruna gider hiç evlenmemiş biri olarak ama aşabilirsin yani çocuk yoksa eski eşi kıskanırsın yine ben akşam aynı yatağa girdiğimde hep aklıma geliyor mesela adam düğün yapmış karısının koynuna girmiş sonra gelip beni almış o zaman soğuyorum ister istemez ama en büyük problem çocuk oluyor aşamıyorum bir türlü
zor olabilir kendi seçimin o
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği