Abimin arkadaşı beni eklemiş 2 ay önce.
yazışmaya başladık derken kısa bir süre sonra mesajları kesti.
Abime sormuş ekledim kardeşini sorun olmaz degil mi şeklinde. Abimde sorun olmadıgını söylemiş.
Arada yazşıyoruz ama soğuk, ben yazıyorum daha çok.
Hayır madem istemiyordun neden eklersin arkadaşının kardeşini.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sonradan pişman olmuştur. Sana karşı ilgisi vardır. Bunu sorguluyordur. ya da sana adım atacak cesaret bulamıyordur.
ben yazıyorum ya ona.
Beni eklemiş , iyi güzel. Sonra annesine anlatmış, annesi gelip abimin iş yerine konuşmuş kardeşini büyük olanı ekledi sorun var mı yok mu gibi hani ayıp olmaması için abim sorun yok demiş.
Ama ben yazdıgım halde mesafeli, mesela ben istanbuldayım bayram için geldim işten izin alıp, o da izmirden gelmiş işten izin alıp, sözde buluşcaktık yazmıyor bile.
Annesi ne alaka ya. Sizin evlenmenizi istiyorlar galiba? Amaç sadece takiplesmek degil.
Tuhaf işte. Madem anneye anlatıldı, bu cocuk neden soguk? ilgisiz. Hayır eklemeseydin o zaman
Senin annesiyle aran nasıl? Samimiyet varsa ya da ortak birisi varsa ağzını yoklasana.
Abiye bak Avrupa’da yetişmiş galiba
abim , 38 yaşında, o çocugu tanıyor tabi eskidende anlatırdı iyi çocuk falan diye. Bende 25 yaşındayım, ikimizi yakıştırdı heralde. Normalde geniş biri degildir. Ama en nihayetinde yetişkin insanlarız , birde çocuk neden böyle yaptı anlamadım
Abinin arkadaşının bir kere sana böyle bir şey yapması yanlış, evet hepimiz yetişkiniz başka biri olsa anlarım durumu. Ama benim bir arkadaşım kız kardeşime böyle baksa hayatımdan çıkarırım onu. Dediğim gibi başka bir insanla tanışmış olsan hal veriyorum ama diğerine bakış açım farklı bana yanlış geldi
peki abimi geçte , bu cocuk neden böyle yaptı sence
Devamını getirmemek istemiş demek ki, zaten isteseydi sürekli cvp verir sana daha çok zaman ayırırdı
bencede
Sende çok fazla üzerine gitme bence kendi haline bırak, sana değer vermesini bilen her türlü yazar ve zaman ayırır
Abinden çekiniyordur büyük ihtimalle
çekinmesi saçma ekledi zaten? 2 ay oldu.
Birde sormuş, hatta annesine anlatmış annesi abime gelip demiş, abimde sorun degil demiş.
Konuştuğu başka biri de olabilir belki
buda bana tuhaf geliyor. Normalde okey hani ama arada aileler var, zamparalık için eklemezdi bence. En azından çekinirdir
Çok mu hoşuna gitti
konu o degil ki , tuhaf davranıyor, eğer ilgilenmicekse neden ekledi. Alalede biri degilim ki abim var arada
Çok üstünde durma o zaman. Akışına bırak
Abin nasıl sorun opmaz demiş