Bir kız var, siz bu kızı 9 senedir tanıyorsunuz çok yakın değil ama arkadaştınız , aynı sofrada yemiş içmişliğiniz var , iletişimdesiniz sık sık olmasada.
Sonra bu kızla flört etmeye başlıyorsunuz kızda karşılık veriyor ama ayrı şehirlerdesiniz bir süreliğine.5 ay boyunca yazışıyorsunuz sadece , kız çekingen biri direk üzerinize atlamıyor ama anlıyorsunuz yani hoşlandığını.
Sonra siz birden kızla olan iletişimi kesiyorsunuz ( sebep belli değil ailevi sorunlarınız iş kariyer sorunlarınız var , ama bir başkasıda yok hayatınızda )
bu kız size yazıyor görüldü atıyorsunuz ya da kısa cevaplar bir açıklama bile yapmıyorsunuz
Sonra aradan 3 ay geçiyor ve kız sizi sosyal medyadan silmiş.
Ne düşünürsünüz
Bana kırıldığını düşünürüm , değer veriyorsam gönlünü alırım
Başka sevgili yaptı diye düşünür öfkelenirim
Önemsemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yıllardır arkadaş olduğum bir insanla flörte başlamazdım muhtemelen ama diyelim bunlar oldu ilk seçenek.
ya yakın arkadaş değilsiniz aynı sınıfta aynı iş yerinde bir dönem staj yaptınız okudunuz , muhabbetiniz vardı ama kardeşim modunda değildiniz
Peki ilk seçeneği seçiyorum.
neden
Zaten kalbini kırdığım bir insana insanlık borcum da ondan.
ben kızın yerinde olsam neden birden kesti ilişkiyi sebep nedir öğrenmeden bisey yapmazdım
öğrenemem ki açıklama yapsa yapardı zaten
sen sormazsan oda yapmaz ki biliyor ki sormuyor diye düşünür
bu erkek ile ben zaten tanışıyoruz aynı iş yerindeydik ama dediğim gibi yakında değildik , bu erkek bana birden yazmaya başladı flörtleşmeye başladık , naif , kibar, ilgiliydi baya hemde. Zaten 9 senedir belirli aralıklarla yazar yoklardı ama muhabbet uzamazdı ikimiz tarafındanda.
Bel altı hiç bir muhabbete girmedi , ailesinden bahsetti, benim ailevi durumlarım ile ilgilendi falan
ama açık açık seni seviyorum aşığım falan demedi. Karakter olarak ketum birisiydi bende onun açılmasını bekledim dünden hazırmış gibi atlamadım kendime olan saygımdan.
her şey iyi gidiyordu 5 ay boyunca bu şekilde devam ettik. Hergün yazışıyorduk. Ben eğitimdeydim master yapıyordum başka şehirdeydim görüşemedik , en son yanına geliyorum senin yazdı. Sonra buluşma ayarlanmışken birden kesti muhabbeti. Bir şey mi oldu duydu ailesi mi karşı çıktı bir sürü seçenek var , ama hayatında en azından ciddi bir ilişkisi yok biliyorum eminim. Ben bir kaç kere öylesine yazdım ama soğuktu en son görüldü attı cevaplamadı bile. Bende geçen hafta sosyal medyadan sildim onu.
kesinlikle ya bisey söylemiş birisi ya da bilerek kendini geri çekti ki sen peşine düş istiyor sende ona ilgi alaka göster istiyor 5 ay boyunca konuştunuz ve bu zaman süresi içinde seni ideal eş olarak görmüş olabilir ama sonradan seni demek için bakalım ne yapacak diye geri çekmiş olabilir mi
bende ona yazdım ama bir kaç kere soğuk konuştu en son görüldü attı resmen. Sildim bende
neden bana karşı soğuksun neden araya mesafe koydun gibi soru sordun mu
soramadım çünkü adı konulmamış bir durumdu bu. Bana gelip kızım sende kendi kendine gelin güvey oldun diyebilirdi. Bana hiç sana aşığım vs demedi. Sevgili olmayı teklif etmedi. Yavaş ilerliyordu.
Benimle arayı açtığı dönem ailesi ile çok yakındı normalde ailesi Ankara'da yaşıyor bu cocuk İstanbul'da. Ailesi ankaradan İstanbul'a gelmiş , o dönem. Acaba ailesi mi karşı çıktı. Hani ben bu kızın yanına gidiyorum dediğinde falan.
sana kendi kendine gelin güven oldun diye bilir belki ama en azından kafanda soru isaret olmaz sebebini ve sonucunu bilirsin sırf o cümleyi duymamak için bak uzun zaman boyunca aklında kalacak soru işaretini kabul ettin
elimde değil ya, çünkü doğru söyleyeceği ne malum birde üstüne düşmek istemiyorum , aynı iş yerinde çalıştığımız için ortak arkadaşlar var falan
sen bilirsin o zaman ama kafanda soru işareti ile kalırsın
benden hoşlanan bir erkek vardı senelerdir bir baktım onlar birbirini sosyal medyadan eklemiş o dönem muhabbeti kesti
o erkek mi bir şey falan dedi
olabilir maksat sana dert olsun diye yapmis olabilir
O kadar süre konuşup bana hoşlantısını söylemeyen kızla daha fazla uğraşmam bende çocuk gibi
erkeğin söylemesi lazım farkındaysan? kız gayette samimi yaklaşmış
Okudunuz mu acaba bence erkek söylemeliymiş kız karşılık vermiş zaten daha ne yapsın bu seferde parlıyor dersiniz
Şimdi arkadaş gibi davranıp adamın anlamasını beklerseniz olmuyor işte işaret bekler insan. Ben eski bu durumu yaşadım kız benim çocukluk arkadaşımdı beni günlük arar ve saatlerce konuşurduk. Ben ondan hoşlanıyordum ve evlenilecek insan diyordum. Ama kızdan benden hoşlandığına dair bir kelime duymadım. Ulan bu kız benden hoşlanıyor hoşlanmasa bu kadar benimle neden konuşsun dedim ve açıldım ama kibar bir şekilde ısrarda etmedim sadece senden hoşlanıyorum uzun zamandır dedim. Açıldığım gibi reddedildim tüm yerlerden engelledi. Hiç sevgilisi olmayan kız 3 ay içinde nişanlandı ve evlendi
arkadaş gibi davranılmadı
İlişkiye adını koymuşmuzdunuz
şöyle oldu kardeşim , bu erkek ile ben zaten tanışıyoruz aynı iş yerindeydik ama dediğim gibi yakında değildik , bu erkek bana birden yazmaya başladı flörtleşmeye başladık , naif , kibar, ilgiliydi baya hemde. Zaten 9 senedir belirli aralıklarla yazar yoklardı ama muhabbet uzamazdı ikimiz tarafındanda.
Bel altı hiç bir muhabbete girmedi , ailesinden bahsetti, benim ailevi durumlarım ile ilgilendi falan
ama açık açık seni seviyorum aşığım falan demedi. Karakter olarak ketum birisiydi bende onun açılmasını bekledim dünden hazırmış gibi atlamadım kendime olan saygımdan.
her şey iyi gidiyordu 5 ay boyunca bu şekilde devam ettik. Hergün yazışıyorduk. Ben eğitimdeydim master yapıyordum başka şehirdeydim görüşemedik , en son yanına geliyorum senin yazdı. Sonra buluşma ayarlanmışken birden kesti muhabbeti. Bir şey mi oldu duydu ailesi mi karşı çıktı bir sürü seçenek var , ama hayatında en azından ciddi bir ilişkisi yok biliyorum eminim. Ben bir kaç kere öylesine yazdım ama soğuktu en son görüldü attı cevaplamadı bile. Bende geçen hafta sosyal medyadan sildim onu.
Yahu flörtleşme dediğin konuşmuk mı?
ya hoşlandığını biliyorum , anlamamak için aptal olmak lazım , devamlı görüşmeye çalıştı, her gün günaydın mesajları , iyi geceler mesajları , nerdesinler vs romantik şarkılar yollamalar evet bu flört yani kardosu olayım diye yazmadı ama seni seviyorum falan demedi beklememde zaten yeni deniyorduk
Sen bu hareketlere nasıl karşılık verdin onu diyorum en başından bu yana
ya bende samimi davrandım, ona değer verdiğimi gösterdim uzun uzun yazamam şimdi ama karşılıksız kalmadım. Mesajlar attım , ama darlamadım , kısaca flört kısmında sorun yok, sorun neden iletişimi kesti.
Ailesi mi istemedi acaba ya da benden hoşlanan bir erkek vardı senelerdir bir baktım onlar birbirini sosyal medyadan eklemiş o dönem muhabbeti kesti
ya erkek değilim ama bence ilk seçenek anlattıklarına göre değer veriyormuş ne oldusya kesmiş.
belkide başkası oldugunu düşündü
ilk seçenek ya
Birinci seçenek
Hiçbir şey düşünmem